cagdas' Alıntı:dediklerine aynen katılıyorum hocam bende lisedeyim, öğrencilere biraz sert çıksak, sen kimsin ulen der gibi tavırlara giriyorlar ukalalık terbiyesizlik diz boyu. erzurumlu müdür gibi hepsini imha edesim var böyle tiplerin ama disipline bile veremiyorsunki veletleri, zaten sen dövsen sarı zarfı tutuşturuyor eline idare (üstüne üstlük bu olay gibi takıştığın öğrencinin sana veya arabana heran bir pislik yapma ihtimali de cabası). zaten sınıfta kalma dertleri de yok adamların, saldım çayıra mevlam kayıra. çocuk 20 sefer kavga ediyor okuldan 3 gün uzaklaştırma alıyor bitti. zaten okullarda öğretmenin disiplin oluşturmak, nöbet tutmak gibi bir derdi olmamalı gönderin her okula dönüşümlü polisleri kapıda beklesin kardeşim. okullarda 2 polis olsa zibidilik yapana iki tokat çarpsa, hadi onu geçtim bari koluna kelepçeyi takıp karakola götürse onun korkusu yeter. bak bakalım ondan sonra hiç bir okulda en ufak olay oluyor mu? ama yok insan hakları, demokrasi var ya zibidilere ses çıkarmayalım, ama onlar her türlü insanın hakkını yesin, iyi olanları ezsin. ders mi anlatalım, zibidilerin gönüllerini mi eyleyelim. sırf şu zibidi tipler yüzünden soğudum iyice öğretmenlikten.cumhurtorun' Alıntı:Hocam bugün olaydan sonra karakoldaydım, polis memuru "hocam ben sana bir örnek anlatayım, hesabını sen yap" dedi. "Lisede öğrenci, başka bir öğrenciyi öldürüyor, diğerini de ağır yaralıyor, öğrenciye 2.5 sene hapis verildi" dedi.
Böyle adalet olmaz olsun. Tasdiknamesi verilen öğrenciyi bile okula kabul etmek zorundasın. Bu nasıl yönetmelik, bu nasıl kanun. Ne güzel söyledi erzurumda okul müdürü, imha edeceksin bunları. Öğrenciyi tepemize çıkartan, onun karşısında elimizi bağlayan bakan istemiyorum. Burayı da kim okuyorsa okusun kendisine söylesin.
Allahtan acil şifalar dilerim.Artık biz öğretmenlerin sonun pek hayır görmüyorum ya.Bizi iyice sindirdiler.Şimdide tamamen öldürüyorlar.Ama milli eğitim camiasını bu hale getirenler hala bas bas bağırıp demez mi güzel şeyler yapıyoruz diye.İnsanın inanası gelmiyor artık.Bilmiyorum şimdi ne haldeyim gidiyorum bilinmez bir meslek içinde...