her okula veriliyor mu hocam. yoksa sadece gelir düzeyi düşük okullara mı veriliyor. bizimki fen lisesi.BEDAVA 5 BİLGİSAYAR ALMAK İSTEYEN....
Duymayan kalmasın bir teşekkür yeter.
her okula veriliyor mu hocam. yoksa sadece gelir düzeyi düşük okullara mı veriliyor. bizimki fen lisesi.BEDAVA 5 BİLGİSAYAR ALMAK İSTEYEN....
her okula veriliyor mu hocam. yoksa gelir düzeyi düşük okullara mı veriliyor. bizimki fen lisesi.BEDAVA 5 BİLGİSAYAR ALMAK İSTEYEN....
Hocam pcler hâlâ sizdeyse ben almak istiyorum, TOKİ Şehit Çağlar Canbaz İHO'dayim.İstanbulda ki arkadaslar bizim okulda 8 adet var fazladan isteyen arkadaşlar okul müdürünüze söyleyin nasrettin hoca ortaokulu küçükcekmece müdürü ile iletişim kursunlar isteyen arkadaşlara verebiliriz. vestel 2004 hepsi çalışır durumdadır...
+1Arkadaşlar yapı kredinin gönderdiği grundig bilgisayarların ethernet driverlarını bulamıyorum elinde olan varsa yardım edebilir mi?
Hocam bende var. Umarım işini görür.rkadaşlar yapı kredinin gönderdiği grundig bilgisayarların ethernet driverlarını bulamıyorum elinde olan varsa yardım edebilir mi?
Hocam bende var. Umarım işini görür.
https://drive.google.com/drive/folders/1gf4YfEUp7y1v095Q3FKKSFyelCscErm2?usp=sharing
Hocam dilekçe mi yazdınız? varsa dilekçenizi paylaşır mısınız? nasıl yaptığınızı?iki ay önce Halkbank tan 5 adet, 15 gün öncede Akbank dan 10 adet gönderdiler bizede.
Nasıl yaptığınızı açıklar mısınız biz de başvuralım.iki ay önce Halkbank tan 5 adet, 15 gün öncede Akbank dan 10 adet gönderdiler bizede.
Nasıl yaptığınızı açıklar mısınız biz de başvuralım.
Normal mektup yazdık biz okul adına müdür imzalı mühürlü GeldiHocalarım illaki üst yazı mı gerekli bunun için? Müdür beyle görüştüm. Normal göndeririz. Farketmez dedi ama. Sorun olur mu?
Arkadaşlar Yapı krediden gönderilen bilgisayarlara format nasıl olacak ?Bios dan usb yi seçip devam ediyorum ama kabul etmiyor.Bios ayarları farklı mı olacak acaba?
Hallettim hocam.önceki sayfalarda bununla alakalı bir yazı vardı sanırım
Hocam biz daha yeni aldık 2 adet dizüstü bilgisayar Yapı Kredi Bankasından. Aslında resmi yazıya dönüş yapmadılar fakat 1 ay içerisinde 1 koli geldi. Bir baktık Yapı Kredi'den 2 adet laptop.yapı kredi ses vermiyor artık 3 aydır cevap yok
Gönderilen bilgisayarlar hibe veya bağış olarak mı ? Yoksa demirbaş olarak mı gönderiliyor ? Müdürüm demirbaş olayı sıkıntı TIFF ile kayıt etmek problem diye bilgisayar isteyemiyoruz.
hocam şubelerindeki güncelleme yaptıkları zaman yani eski kasaları yolluyorlar bende istemiştim 8 bilgisayar geldi 3 tanesi adam gibi çalışıyordu diğerlerinin kimisinin hardiski yok kimisinin rami arızalı kimisinin monitörü çalışmıyordu bu yüzden bir daha tövbe istemem böyle yollanacaksa hiç yollanmasın.Gönderilen bilgisayarlar hibe veya bağış olarak mı ? Yoksa demirbaş olarak mı gönderiliyor ? Müdürüm demirbaş olayı sıkıntı TIFF ile kayıt etmek problem diye bilgisayar isteyemiyoruz.