hocam yapı kredi derken nereye başvurdunuz. Mesela ilçenizdeki yapı kredi bankasına mı? Yoksa genel bir yere mi başvurdunuz. Birde bunu mail ile mi yaptınız. yoksa bireysel başvuru mu yaptınız ?Konuyu yeniden hortlatayım yapıkredi bende 5 pc sözü aldım acaba başka nerelerden isteyebiliz
yapı kredi yazdım onlar da bana resmi okuldan dilekçe yazın dedıler mail gönderdim mayıs sonu gibi 5 pc göndereceklerhocam yapı kredi derken nereye başvurdunuz. Mesela ilçenizdeki yapı kredi bankasına mı? Yoksa genel bir yere mi başvurdunuz. Birde bunu mail ile mi yaptınız. yoksa bireysel başvuru mu yaptınız ?
lisede olanlar, istenirse bilgisayar sınıfı yeniliniyor.... Biz istedik ödenek geldi... Bilginize
hibe yada bağış olduğu için gerek yok. satın alma yada ihale olsa gerekirBu işlem silsile gerektiriyor mu? Yani mem'e haber vermeden yapamayız değil mi?
o kadar geç mi gönderiyorlar nasıl başvuru yaptınız peki hocamBen 1,5 yıl önce halkbanktan istedim. Bugün 5 adet i5 pc ve bir de yazıcı göndermişler. Umudu kesmiştim açıkçası...
o kadar geç mi gönderiyorlar nasıl başvuru yaptınız peki hocam
Hocam faks numarasını ve gönderdiğiniz yazıyı paylaşabilir misiniz? TeşekkürlerHalkbanka Fax çekmiştim üst yazıyı ertesi gün kargoya vermişler hemen