sulsen' Alıntı:bilgisayarlar 0 geliyor değilmi kullanılmış değil birde yazı gönderenler yazı örneklerini burada paylaşabilirler mi
bizde pc sınıfı vardı ilk ve orta okul aynı binadayız ben iki okul içinde ayrı ayrı üst yazı ile farklı zamanlarda istedim sağolsunlar 10 pc gönderdiler ayrıca 1 ay beklemeniz gerek ikisi içinde bu süre kadar bekledik nevşehir den istedik istanbulda n gönderilyorlarredeemthepast' Alıntı:Siz başka illerde mi gönderiyorsunuz? Bilgisayar sınıfı varsa ama çok eskiyse geleblilir mi? ve kaç tane istenebilir?
seneye uğraşayım o zaman. Bizim bilgisayarlar öldü ölecektheliony' Alıntı:bizde pc sınıfı vardı ilk ve orta okul aynı binadayız ben iki okul içinde ayrı ayrı üst yazı ile farklı zamanlarda istedim sağolsunlar 10 pc gönderdiler ayrıca 1 ay beklemeniz gerek ikisi içinde bu süre kadar bekledik nevşehir den istedik istanbulda n gönderilyorlarredeemthepast' Alıntı:Siz başka illerde mi gönderiyorsunuz? Bilgisayar sınıfı varsa ama çok eskiyse geleblilir mi? ve kaç tane istenebilir?
"önemli değil kardeş gelmesine sevindimcompteach06' Alıntı:Hocam bilgisayarlar bu sabah aras kargo ile okulumuza teslim edildi. Bilgilendirme için çok sağol. Çok mutlu oldum.Eksiksiz 5 adet bilgisayar labımız için çok iyi oldu.
eyvallah kardeş sevindim sizlerin ve öğrencilerinizin adınaegunay' Alıntı:2-3 hafta önce 5 takım bize de geldi. Eşimin okula istemiştik oraya da geldi.
Bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim.
aynen hocamcompteach06' Alıntı:adres: Yapı kredi plazad blok büyükdere cad. 34330 bu muydu ?