kaybil' Alıntı:benim 3.5 ay oldu henuz ortada bisey yok
murathan21' Alıntı:Bugün bizim okulada geldi gelmez diyordum mayıs gibi yazıyı gondermistim
bilgisayarmax' Alıntı:arkadaşlar merhaba .labaratuvarımda hala xp pclerle uğraşıyorum.bu gelen bilgisayarlar işe yarar mı nasıllar.yine hurda tarzı birşeyler gelcekse idare ile papaz olmayalım.gelen arkadaşlar bi yardım etseniz özellikleri konusunda
hocam ykredi pclerini yenileme işi yapıyor o nedenle kullandıkları pcleri gönderiyorlar diğer bankalarda yenileme işi yapılıyorsa sans var takip etmek lazımzodiac' Alıntı:çok teşekkürler hocam, acaba başka bankalara da böyle yazılar göndersek onlarda destek olurlar mı? Şansımızı denemek lazım mı?
evet aras kargo ve bedavacihad' Alıntı:theliony aras kargo ile mi gönderiyorlar?
kargo ücreti nasıl oluyor bize mi ait?
burhaneren' Alıntı:Bana 5 Tane yolladılar arkadaşlar. Oldu 19
zodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Bana 5 Tane yolladılar arkadaşlar. Oldu 19
Hocam nasıl 19 tane aldınız
yaptınız mı hocamcompteach06' Alıntı:Hocam boot order da sıralamayı bir türlü değiştiremedim. Hangi tuşlarla yaptınız acaba.Normalde + ve - tuşları ile aşağı yukarı yapılıyordu bunda bir turlü yapamadım.
ben yapıkredi den toplam 15 pc aldımburhaneren' Alıntı:zodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Bana 5 Tane yolladılar arkadaşlar. Oldu 19
Sadece buradan 19 değil hocam Buradan sadece 5 tane geldi
ilk mesajda detaylı bilgi var hocamgirişimci' Alıntı:mektubu nasıl yazdınız arkadaşlar örneğini yollarsanız seviniriz
4 ay sonra bu hafta gelmiş tayin oldum bana yaramadı.. yeni okulumada isteyeceğim umudumu kaybetmiştim...kaybil' Alıntı:benim 3.5 ay oldu henuz ortada bisey yok
kaybil' Alıntı:4 ay sonra bu hafta gelmiş tayin oldum bana yaramadı.. yeni okulumada isteyeceğim umudumu kaybetmiştim...kaybil' Alıntı:benim 3.5 ay oldu henuz ortada bisey yok
theliony' Alıntı:burhaneren' Alıntı:zodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Bana 5 Tane yolladılar arkadaşlar. Oldu 19
ben yapıkredi den toplam 15 pc aldım