pcler 2 gb rame ve çift çekirdekli intel işlemciye sahip ben win 8 kurdum gayet guzel kasma gerilme yokCOBOL' Alıntı:Windows xp mi kullanıyor bunlar?
hocam pclerin harddiskleri sıfırlanmış vaziyette geliyor. Yani işletim sistemi yok u nedenle format atmalısınız dediğiniz hata bios ta pc açılışında ki önceliğe göre diskin olmadığını yada dvd rw sürücüsünü göremediğini okuyamadığını belirtiyor. first boot ayarlarından first kısmını dvd raw yapın ve formatı basıncompteach06' Alıntı:Hocam "No system disk or disk error.Replace and strike any key when ready" böyle bir hata seninde karşına çıktı mı?
Hcm her türlü bios ayarini yaptim. Olmadi . Baska bir harddisk denedim oldu. İsletim sistemo yuklenebildi.Siz hangi ayarlari yaptiniz ?theliony' Alıntı:hocam pclerin harddiskleri sıfırlanmış vaziyette geliyor. Yani işletim sistemi yok u nedenle format atmalısınız dediğiniz hata bios ta pc açılışında ki önceliğe göre diskin olmadığını yada dvd rw sürücüsünü göremediğini okuyamadığını belirtiyor. first boot ayarlarından first kısmını dvd raw yapın ve formatı basıncompteach06' Alıntı:Hocam "No system disk or disk error.Replace and strike any key when ready" böyle bir hata seninde karşına çıktı mı?
femek513' Alıntı:Yazıyı bankanın adresine posta yolu ile mi gönderiyoruz hocalarım bilgisi olan var mı ?
redeemthepast' Alıntı:hala gelmedi demek gelmeyecek anlamına mı gelir?