Deneyelim... Teşekkürler. .
hangi kurumlardan olumlu dönüş sağladın hocamfantasio' Alıntı:Ben geçen dönem yaklaşık 18 e yakın kuruluşa mektup gönderdim.
Sonuç:
30 masaüstü
5 dizüstü
2 yazıcı
1 adet 25000 BTU klima geldi
hocam bizlede paylaşabilirmisin 18 kuruluşu ve nasıl bir yöntemle aldığınızı...fantasio' Alıntı:Ben geçen dönem yaklaşık 18 e yakın kuruluşa mektup gönderdim.
Sonuç:
30 masaüstü
5 dizüstü
2 yazıcı
Gönderdiğiniz kurumlar ve yazı örneği varmı hocamfantasio' Alıntı:Ben geçen dönem yaklaşık 18 e yakın kuruluşa mektup gönderdim.
Sonuç:
30 masaüstü
5 dizüstü
2 yazıcı
olumlu dönüş aldıkların hangisi hocamfantasio' Alıntı:Gönderdiğim bankalar;
Akbank, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Odeabank, HSBC, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, İng Bank
Diğer Kuruluşlar;
Arçelik, Vestel, Alarko Holding, Tekfen Holding
En kısa sürede sınıfımın fotoğrafını çekip buradan yayınlayacağım
theliony' Alıntı:greenice' Alıntı:üst yazı silinmiş elinde olan örnek atabili mi?
bu sene de ben şansımı deneyeyim sınıflarımız çok kalabalık oldu elimdeki bilgisayarlar yeterli değil
arkadaşlar üst yazı örneğini tekrar ilk sayfada ve burada paylaşıyorum. En son 1 ay önce yine istedim sağolsunlar 5 tane daha geldi getirttiğim pc sayısı 25 oldu
hatta son gelen pcler çok iyi...
hayır hocam her okulun kendi numarası olur. sadece desimal no aynı olur .zaten bu yazıyı idare yazacağı için onlar nereleri değiştireceğini iyi bilirleraykutgs54' Alıntı:theliony' Alıntı:greenice' Alıntı:üst yazı silinmiş elinde olan örnek atabili mi?
bu sene de ben şansımı deneyeyim sınıflarımız çok kalabalık oldu elimdeki bilgisayarlar yeterli değil
arkadaşlar üst yazı örneğini tekrar ilk sayfada ve burada paylaşıyorum. En son 1 ay önce yine istedim sağolsunlar 5 tane daha geldi getirttiğim pc sayısı 25 oldu
hatta son gelen pcler çok iyi...
sayı kısmı her il için aynı mıdır?
hocam öncelikle kolay gelsingüşü' Alıntı:Arkadaşlar bizim okula da yapı kredi 5 tane bilgisayar göndermiş sadece 1 tanesine bakabildim oda
513- front chassis fan not detected
hatası veriyor hiç açılmıyor sanırım fanla ilgili
birde bıos pilini çıkardıktan sonra güncellemesini nasıl yapıcaz
bütün bunları derli toplu anlatabilecek bir arkadaş var mı
hangi kurumgüşü' Alıntı:Arkadaşlar ben mektubu 23 eylülde gönderdim bilgisayarlar dün geldi yaklaşık 3 hafta sonra