evet kullanılmış ancak özellikleri güzel ve sıfır gibisturk' Alıntı:Hocam ben de yapı kredi bankasına gönderdim de eski bilgisayar mı gönderiyorlar???
Üst yazı ile birlikte iadeli taahhütlü mektup şeklindeparadox99' Alıntı:Arkadaşlar nasıl gönderiyoruz. Üst yazı ile ilçe ye mi? Bankaya mail ile mi yoksa direkt mektupla mı?
hocam nasıl yazdınız acabazodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:İş bankası bana da kitap yollamıştı. onlarda yok sanırım bilgisayar.
yok hocam işbankasının pcleri tükenmiş
hbbkr' Alıntı:hocam nasıl yazdınız acabazodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:İş bankası bana da kitap yollamıştı. onlarda yok sanırım bilgisayar.
yukardakı yazılarda verilen linkler sııkıntılı. aşamalarınızı yazabilir misiniz ?
burhaneren' Alıntı:hbbkr' Alıntı:hocam nasıl yazdınız acabazodiac' Alıntı:burhaneren' Alıntı:İş bankası bana da kitap yollamıştı. onlarda yok sanırım bilgisayar.
yukardakı yazılarda verilen linkler sııkıntılı. aşamalarınızı yazabilir misiniz ?
Hocam belli bir şablonu yok. Okulunuzun şartlarını,içinde bulunduğunuz durumu anlatan bir yazı yazın. Ben en son ziraate yazdığımda 10 takım bilgisayar.2 laptop,1 lazer yazıcı,1 tanede mükemmel bir fotokopi makinası aldım.
Enddlesss' Alıntı:Özellikleri ne geliyor hocam pclerin? Gayet güzel olmuş elinize emeğinize sağlık :alkis:
ikaratas' Alıntı:hocam ben yurtiçi kargoyla göndermiştim bi sıkıntı olur mu? tekrar mektupla mı gçndersem
theliony' Alıntı:ü-st yazı yeterli yapıkredi için