23 eylülde yaptığım başvurudan 3 hafta sonra 5 adet geldi bize. ilkokul için ayrı başvuru yapmıştım 5 adette ona geldi. listeye yazıcıda eklemiştim, hp marka sadece yazdırma özelliği olan yazıcı geldi.
yazınız güzelmiş hocam döktürmüşsünüz :+1:burhaneren' Alıntı:ikaratas' Alıntı:hocam ben yurtiçi kargoyla göndermiştim bi sıkıntı olur mu? tekrar mektupla mı gçndersem
Muhtemelen bişey olmaz hocam sonuçta gidecek oraya. Gerçi yurtiçi dediniz gitmezse şaşırmam
posta & kargokirazımsı' Alıntı:Arkadaşlar üst yazıyı maille mi yoksa posta ile mi ulaştırıyoruz??
nasıl bir yazı gönderdin hocam üst yazımıparadox99' Alıntı:Bugün mdr yrd odasına bir girdim 5 takım bilgisayar, Finansbank göndermiş, neden daha önce denemedim ki die üzüldüm kendi kendime..
teşekkürler hocamparadox99' Alıntı:finansbankasına kendi sayfasından başvurdum, sonra arayıp mail adresi verdiler. zimmet.yonetimi@finansbank.com.tr buraya mail at dediler bende üst yazıyı taratıp mail attım.
Okulumuz Antalya İli....... ilçesi .... Mahallesinde yer almaktadır. İlçemiz çok göç alan bir bölgedir. Bölgenin sosyo-ekonomik koşulları sebebiyle öğrencilerimizin çoğunun evlerinde bilgisayar ve internet yoktur. Öğrencilerimiz Araştırma ve bilgi edinme gibi ihtiyaçları için İnternet kafeleri ve Okulumuz laboratuarını kullanmaktadırlar. Bizler ........ Ortaokulu olarak; 13 tane, 2003 yılına ait düzgün çalışmayan ve çağın gereksinimlerine ayak uyduramayan bilgisayardan oluşan Bilgisayar Laboratuarımızı yenilemek ve öğrencilerimizi İnternet Kafelere gitmek yerine okulumuzdaki laboratuarı kullanarak bilgi edinmelerini sağlamak istiyoruz. Laboratuarda işlenen derslerde ise; 30-40 arası değişen sınıf mevcutlarıyla öğrencilerimiz bir bilgisayarın başında ikişer ve üçerli oturmaktadırlar. Bu bağlamda sizlerinde yardımıyla 15 bilgisayardan oluşan yeni bir Bilgisayar Laboratuarı kurmak istiyoruz ...... Bankası A.Ş. olarak ihtiyaçlarımızın tamamını ya da bir kısmını karşılayabilirseniz çocuklarımız adına memnun oluruz. Bu hususta;
işlenmiyor hocamkirazımsı' Alıntı:Hocalarım gelen bilgisayarlar TİF e işleniyor mu.Benşm müdürüm pek razı gelmedi hocam tif e işlenecekse isteme dedi.Yazılarım da hazır.
erdemayt' Alıntı:Qnb finansbank tan 2 takım geldi Dün. Yatay kasa ve kullanılmış ama sorun değil. Emek verip güzelce paketlemisler. Sabancı vakfindan yardım edemicez diye mektup geldi. toplam 14 kuruma yazdım bakalım.kaldı 12 tane
3 Kasım da mektup ellerine ulasmisti hocam.17 kasımda pc ler geldiSelimTvs' Alıntı:erdemayt' Alıntı:Qnb finansbank tan 2 takım geldi Dün. Yatay kasa ve kullanılmış ama sorun değil. Emek verip güzelce paketlemisler. Sabancı vakfindan yardım edemicez diye mektup geldi. toplam 14 kuruma yazdım bakalım.kaldı 12 tane
erdemayt hocam ne zaman müracaat etmiştiniz ?
3 Kasım da mektup ellerine ulasmisti hocam.17 kasımda pc ler geldierdemaytac26' Alıntı:SelimTvs' Alıntı:erdemayt' Alıntı:Qnb finansbank tan 2 takım geldi Dün. Yatay kasa ve kullanılmış ama sorun değil. Emek verip güzelce paketlemisler. Sabancı vakfindan yardım edemicez diye mektup geldi. toplam 14 kuruma yazdım bakalım.kaldı 12 tane
erdemayt hocam ne zaman müracaat etmiştiniz ?