başka birşeyler duydun mu okulla ilgili?barthez' Alıntı:Arkadaşlar lütfen kötü bir okul dediler yardımcı olur musunuz?
ben 94 puanla tercih yaptım.osmanecer' Alıntı:Arkadaşlar ben atanırmıyım ya çok kritik 52 puan tercihlerimde aslında fena değil gelmesi için çalıştım ama off offf ramazan geliyor taşınma derdi ev bul vs
Hocam ceyhanda iki okul boş kalmis adananin mersin kadar yuksek olacagini sanmamwarface' Alıntı:mersin uçusa geçmiş anlaşılan izmir den bile yüksek çoğu yeri adana ve hatay da durum nasıl oraları tercih eden arkadaşlar paylaşımda bulunablirmi
ilyas33' Alıntı:Hocam ceyhanda iki okul boş kalmis adananin mersin kadar yuksek olacagini sanmamwarface' Alıntı:mersin uçusa geçmiş anlaşılan izmir den bile yüksek çoğu yeri adana ve hatay da durum nasıl oraları tercih eden arkadaşlar paylaşımda bulunablirmi
samil' Alıntı:Akdenizdeki Okullar
theghost83' Alıntı:sınıftan bilgisayara gecen olmus herhalde 19 yıllık bilgisayar ogretmeni varmı ya___
ilyas33' Alıntı:Mersin en hareketli başlikti tayin döneminde ama şimdi sessizlik hakim
9 tane mersin tercihim var, akdenizdeki okullar bile gelmiyormuş... ilginç...warface' Alıntı:mersin uçusa geçmiş anlaşılan izmir den bile yüksek çoğu yeri adana ve hatay da durum nasıl oraları tercih eden arkadaşlar paylaşımda bulunablirmi
Rüzgara Karşı'' Alıntı:9 tane mersin tercihim var, akdenizdeki okullar bile gelmiyormuş... ilginç...warface' Alıntı:mersin uçusa geçmiş anlaşılan izmir den bile yüksek çoğu yeri adana ve hatay da durum nasıl oraları tercih eden arkadaşlar paylaşımda bulunablirmi
3. tercihim geldi