fishbooone' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık ,
öğrenci kaydı yaparken keşke sınıfını seçebilsek daha iyi olurdu.
Önce öğrenci kaydı yapıp sonra sınıf ataması yapılıyor.
Birde öğrenci kaydında sanırım tc no su birincil anahtar olmuş aslında okul no su aynı olanların kaydınıda yapmaması lazım.
Teşekkürler hocam...LysimakhoS..' Alıntı:emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler..
Teşekkürler hocam.bilgisayarbilisimnet' Alıntı:Hocam öncelikle ellerinize sağlık ! Tebrik ederiz.
Peki PHP bilen arkadaşların kodları geliştirmeye devam etmeleri konusunda ne düşünürsünüz.
Yani Açık kaynak bir proje olabilir mi
buradan php bilip katkıda bulunmak istiyenleri ortak bir projeye davet şeklinde duyursanız nasıl olur?
Sistem ve geliştirilmesi hakkında bir dokuman oluşturulursa,
eminim Katkıda bulunmak isteyenler olacaktır.
Tekrar teşekkürler.
aak' Alıntı:hocam hiç lms kullandınız mı bilmiyorum ama. ben daha önce bu iş için claroline lms i kullanıyodum. gayet hoş bir sistem bunun lms lerden farkı var mı anlayamadım. siz biliyosanız bahsedermisniz? o da php tabanlıydı ve internet üzerinden yayınlanlayıp üniversitedeyken arkadaşlara sınav hazırlamıştım. herkes evinden sınava girebiliyodu. bide şöyle hocamızın bizi sınav yaptığı sistem vardı:
http://adm.web.tr/efront/www/index.php arayüz:
Hocam her hangi bir web sunucusu işinizi görecektir.haragoz' Alıntı:hocam çok teşekkürler..ellerinize sağlık . eminim çok güzel bir pogramdır, ama AppServ 2.5.10 kullanmadım daha önce işin açıkçası. netten şuanda problem yaşıyorum indirirken . bu sorunda çare bulursanız inanın çok sevinirim
**melike**' Alıntı:çok güzel hocam elinize sağlık. Birşey soracağım,sizde 8. sınıflara yok mu bt dersi?
Dediğiniz doğru hocam bir çok arkadaş veritabanı programlarını bilmiyor. Program kurulumunda da veritabanına dair pek bir işlem yok aslında, kurulum scripti herşeyi yapıyor. Arkadaşların yapması gereken sadece yerel sunucu kurmak. Onun için de appserv en uygunu. Video çekip paylaşmak iyi bir fikir. İlk fırsatta bunu yapalım, not ediyorum.her_dem' Alıntı:hocam ilköğretimda çalışan birçok arkadaş veritabanı programlarını kullanmayı bilmiyo. kullanım videosunuda çekip paylaşırsanız çok daha fazla kişinin kullanabileceği bir program olacaktır. kolay gelsin emeğin için teşekkürler
Sorununuz php yorumlayıcısı ile ilgili görünüyor. Appserv ya da başka bir local sunucu paketini kurduğunuza emin misiniz? Dosyaları local sunucunuzun www klasörüne koymamış olabilir misiniz? Sanki html sayfası gibi direk açmaya çalışmışsınız gibi sayfaları. Kurulum ve kullanım kılavuzu mutlaka okuyun.criminal35' Alıntı:düzgün bir yükleme yapamadık sorun neden kaynaklanmış olabilir?