zulfikar1985' Alıntı:Alan değişikliğine ihtiyacımız mı var ki? Aynı alanda sadece bir ayrımı kaldırmaları yeterli Onuda bu gidişle yakında yapacaklar ahanda buraya yazıyorum
Meslek lisesine mi geçiyoruz )) O da olur
zulfikar1985' Alıntı:Alan değişikliğine ihtiyacımız mı var ki? Aynı alanda sadece bir ayrımı kaldırmaları yeterli Onuda bu gidişle yakında yapacaklar ahanda buraya yazıyorum
uhaha:orebro' Alıntı:
elifinannesi' Alıntı:uhaha:orebro' Alıntı:
orebro' Alıntı:
:lol:Merhoom' Alıntı::++: :++: :++:
elifinannesi' Alıntı:uhaha:orebro' Alıntı:
uhaha:acer50' Alıntı:2 ay kurs alıp formatör belgesi almış sınıf öğretmeninin biri, bugün kurulda, norm fazlası olursam bilgisayar öğretmenliğine geçerim, geçiş hakkı vereceklermiş dedi, ulen gülsem mi, ağlasam mı, sövsem mi bilemedim...
uhaha: uhaha: uhaha: Allah'ta her daim senin yüzün güldürsün meslektaşım...orebro' Alıntı:
uhaha: uhaha: uhaha: uhaha: Hocam gece gece şu hüzünlü anımda acayip güldüm.... Allah razı olsun..ilyas33' Alıntı:acer50' Alıntı:2 ay kurs alıp formatör belgesi almış sınıf öğretmeninin biri, bugün kurulda, norm fazlası olursam bilgisayar öğretmenliğine geçerim, geçiş hakkı vereceklermiş dedi, ulen gülsem mi, ağlasam mı, sövsem mi bilemedim...
Bence hiç alma hocam. Rehberlik sanıldığı kadar kolay branş değil. 2008-2009 eğitim-öğretim yılında Rehber Öğret. ev arkadaşım olduğu ve öğrencilere yakınlığım sbebiyle onu bulamadılar mı veya o an müsait olmadığı zaman benim laba(reh. servisiyle yanyanaydı) gelirlerdi, ben dinlerdim dertlerini. İnan kolay değil. O kadar dert varki birde ergenlik döneminde omaları cabasıydı. Heleki onca dertlerinşi bilmene rağmen yardımcı olamamak. İnan çekilir şey değil. Hepsine bir şey yapmak istiyorsun olmuyor. Bazen Öğret. lere anlatman gerekiyor anlamıyorlar. Bazılarına göre sadece makine öğrenci dediğin. Ne var ki onun yapacağı des çalışmaktan başka. Nitekim bana deslerki seç beğen en son seçeceğim Rehberlik olur :lol:jb.can' Alıntı:Varsa Rehberlik alıyım lütfen
zulfikar1985' Alıntı:Bence hiç alma hocam. Rehberlik sanıldığı kadar kolay branş değil. 2008-2009 eğitim-öğretim yılında Rehber Öğret. ev arkadaşım olduğu ve öğrencilere yakınlığım sbebiyle onu bulamadılar mı veya o an müsait olmadığı zaman benim laba(reh. servisiyle yanyanaydı) gelirlerdi, ben dinlerdim dertlerini. İnan kolay değil. O kadar dert varki birde ergenlik döneminde omaları cabasıydı. Heleki onca dertlerinşi bilmene rağmen yardımcı olamamak. İnan çekilir şey değil. Hepsine bir şey yapmak istiyorsun olmuyor. Bazen Öğret. lere anlatman gerekiyor anlamıyorlar. Bazılarına göre sadece makine öğrenci dediğin. Ne var ki onun yapacağı des çalışmaktan başka. Nitekim bana deslerki seç beğen en son seçeceğim Rehberlik olur :lol:jb.can' Alıntı:Varsa Rehberlik alıyım lütfen
Verdilerde seçmesi kaldı http://inciswf.com/1287946508.swf
bu yoruma böyle gülünür hakkaten uhaha:elifinannesi' Alıntı:uhaha:orebro' Alıntı: