ahmetgazi iöo
Üye
böte için teknik servisliğe devam gibi görünüyor. bize ekmek çıkmaz.
zulfikar1985' Alıntı:uhaha: uhaha: uhaha: Allah'ta her daim senin yüzün güldürsün meslektaşım...orebro' Alıntı:
ya zaten duyuruya baktımda bizle ne alakası var ya da alan değiştirme ile ne alakası var çözemedim. ben böteliyim yan alanım yk. bu yazıya istinaden arkadaslar hayal kuruyorsa o hayalden olsa olsa cacık olurozilogic' Alıntı:Hocam duyuruyu iyi oku. Yok öle bi durum. Yan alanın varsa özür grubundaysan var.
orebro arkadaş konuyu gayet iyi özetlemiş bence arkadaşlar. söylenecek bi söz yokkk..... :alkis: uhaha:orebro' Alıntı:
bdogretim' Alıntı:
Yesil26 hocam bende sizinle aynı durumdayım.Bende ayın 19unu bekliyorum.Bizim başvurular o zaman başlayacak çünkü...Yesil26' Alıntı:Elektroniğe geçebilecekmiyim Elk mezunuyum
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bir de diyelim ki bu yıl alan değiştirdim. Ben seneye edebiyatı bitiriyorum. Seneye tekrar alan değişikliğinden faydalanbilir miyim?jelibon' Alıntı:Arkadaşlar , alan değiştiren bir öğretmen önceki alanına en erken ne kadar sürede geri dönebilir ya da bunun koşulları nelerdir, bilgisi olan var mı?
her sene alan değişikliği var. bir alandan sadece bir kere değişiklik yapabilirsiniz...gülecim' Alıntı:Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bir de diyelim ki bu yıl alan değiştirdim. Ben seneye edebiyatı bitiriyorum. Seneye tekrar alan değişikliğinden faydalanbilir miyim?jelibon' Alıntı:Arkadaşlar , alan değiştiren bir öğretmen önceki alanına en erken ne kadar sürede geri dönebilir ya da bunun koşulları nelerdir, bilgisi olan var mı?
by_rebel' Alıntı:Asıl alanı Elektronik olan fakat BTye atanmış arkadaşların hayal kırıklığı yaşamalarını istemem, alan değişikliğinde elektronik olacağını hiç sanmıyorum, onun için fazla umutlanmayın. Öyle bir durum olsa yüzlerce kişi bunu yapacaktır, ben de dahil.