mehmettuna68' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:Bir BT öğretmeni ilçe içinde kendi okulu olsun olmasın alan dışı diğer tüm öğretmenlerden önceliklidir. Yok bu adam kendi okulunda daha faydalı olur diyerek görevlendirme yapılmaz. Bu tür görevlendirmelerin hiçbir hukuki dayanağı yoktur
önceliği genelde branş gözetmeksizin kendi okulunda olana veriyorlar, ama kesin bir yargı yok bununla ilgili akside de yok maalesef.
konu ile ilgili bilgi edinmeye soru sordum, 14 şubatta cevap gelmesi gerekiyordu ama henüz bir cevap gelmedi
bt rehber öğretmenliği görevi bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından yürütülür diye açıkça yazıyor. Kendi okulunda olayı hangi yazı hangi yönetmeliğe göre yapılıyor göstersinler ben de özür dileyim. Ben kendi ilimde bu sorunla karşılaştım, ama önce ile gittim onay çıkmadan görüştüm olumsuz yanıt alsam kesinlikle dava açacaktım. Bence bu durumda hakkı yenen bilişim öğretmenleri yargıya gitsin hakkını arasın. Eminim kazanacaklardır
hocam kesinlike doğru düşünüyorsunuz nerede yazıyor bu kendi okulunda olayı Allah aşkına biri yazı yönetmelik göstersinde bizde cahilsek bilelim öğrenelim ve ben İstanbul Mem'in kafasına göre yorum yaparak verdiği kararla görevlendirmem yapılmadı. Yarın il meme bizzat elden dilekçe vereceğim aynı zamanda sendikam ile de görüştüm konuyu mahkemeyede taşıyacağım.