narenciye' Alıntı:Görevlendirme aldığımz okulda derslere girmek zorunlu mu? saçma olacak ama 18 saat ders +lab ve okul işleri zor oluyor sanki
narenciye' Alıntı:sayın hcalarım 8 saat kadromun old. okulda 10 saat de btr olduğum okulda derse giriyorum haricince btr old. okulda tüm gün her ders bulunuyorum.. işlere bakıyorum vs.. bunun yanında planlar evraklar... sınıfın eksikleri vs vs.. biraz fazla yükleme yaptım kendime.. burdaki derslere girmesem de işleri yapsam daha verimli olurdum sanki.. :mrgreen:
Bu fazla çalışmanın ücreti yok hocam. Tabi zorunlulukta.nosTRa' Alıntı:narenciye' Alıntı:sayın hcalarım 8 saat kadromun old. okulda 10 saat de btr olduğum okulda derse giriyorum haricince btr old. okulda tüm gün her ders bulunuyorum.. işlere bakıyorum vs.. bunun yanında planlar evraklar... sınıfın eksikleri vs vs.. biraz fazla yükleme yaptım kendime.. burdaki derslere girmesem de işleri yapsam daha verimli olurdum sanki.. :mrgreen:
Oradaki derslere neden giriyorsunuz ki?
bitter' Alıntı:Arkadaşlar yazılanları okudum ama net bir cevap almak adına sorma gereği duydum. Şu anda okulumda 29 saat bilişim + 1 rehberlik dersine giriyorum. İstanbul'da bugün ve yarın btr ek basvuruları var ve ben müdür yardımcıma gidip başvurmak istediğimi belirttim. Nedenini sorduğunda da 7. sınıflara girmek istemediğimi BTR olursam en fazla 21 saat ders verebileceklerini söyledim. Müdür yardımcım yanlış biliyorsun, BTR de olsan 29 saate girmek zorundasın, sadece nöbet ve rehberlikten kurtulursun dedi. bu doğru mu acaba? BTRnin girebileceği maksimum ders saati var mı, formator iken 21 ile sınırlanmıştı diye hatırlıyorum...
bitter' Alıntı:evet BT öğretmeni iken ek dersini almayarak 15 veya 21 saat tercih etme hakkımız var haklısınız. Lakin anlamadığım şu; ben BTR onayı alsam önceki seneler gibi "ben 21 saatten fazla ders istemiyorum" deyip de tam ek ders alma şansım var mı? yoksa aç gözlülük mü yapıyorum
bilisim5587' Alıntı:arkadaslar eskiden formatördüm bu sene adını btr ye cevırmısler.
Ek dersim 4 3 4 3 4 mü yazılacak . Yoksa değişik mi.
Okulum 8 20 de basliyor ve 2 :10 da bıtıyor. Ben de cıkabiliyor muyum.
Belletmenlik yapabiliyor muyum ?
narenciye' Alıntı:ek ders ne olcak bu durumda..
upsmeh' Alıntı:ders programı sistemine göre 30 saatmi olacak tereddüt edilen husus. teklide çalışan ne kadar. ikili öğretim yapan bir okulda görevli kendide ikili öğretimdeyse nekadar yapacak.
ben ikili öğretim yapan ortaokulda öğleden sonra 3 gün derse giriyorum bilişimciyim. görevlendirildiğim okulda ikili ve öğretmen branş öğretmeni onunda iki gün öğleden sonra bir gün sabah dersi var. ben nezaman btr gideceğim.
cvp ben iki öğleden sonra iki gün diye biliyorum hadi sabahta btr olmadığından iki yarım gün sabah btr gideyim diyorum.
doğrusu nedir. :?
aysmn' Alıntı:narenciye' Alıntı:ek ders ne olcak bu durumda..
evet arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı ortaokulda olanlar 35 saat lisede olanlar 45 saat bulunuyor ama aynı ek ders mi alınacak ?