BT Rehber Öğretmenliği Görevlendirmesi (Tereddüt edilen husu

Kodla Büyü
arkadaşlar bi sorum olacak lütfen yardımcı olun. bulunduğum ilde bir liseyi isteyen arkadaş çıkmadı. ilçe milli eğitim müdürü bütün bt rehberleri topladı. aranızdan birisi gönüllü olsun dedi. benim bulunduğum ortaokulda lab olmadığı için ben eski okulum olan ilkokulu tercih ettim. benim durumumda olan ortaokul isteyen baya kişi var. olayı müdür bey bana yüklemek istiyor bende eğer olacaksa ben hiç görevlendirme istemiyorum dedim. bu sefer de sinirlendi . ama benim hizmet puanım yüksek ve diğer arkadaşların benden düşük. bana kadar gidecek çok insan var ve oku çok ters bir yerde evimden arabam olmadığı için ve o güzergaha dolmuş olmadığı için yürüme gidip gelmem lazım. oraya diğer arkadaşlardan birisi gönüllü oldu ama bana sinirlaediği için benim ilkokula görevlendirmemi yapmayacakmış böyle bir hakkı varmı ne yapmam lazım. dünden beri elim ayağım titriyor

yapmayabilir sanırım. İlkokullar öncelikli değil. Burada ilkokulların hiç birisine yapmadılar. Lise ve ortaokullara yaptılar sadece. Siz ben ce ortaokul isteyin varsa

peki hocam ortaokul ilkokul diye bir sıralama var mı? ilkokulda da akıllı tahta yok ortaokulda da yok. o zaman ortaokul ilkokul komple yapmaması lazım.

Boşda lise kalmadıktan sonra BT sınıfı olan ilkokula da ortaokulada görevlendirme çıkabilir. Ama ilçe mem sana taktı da seninkini imzalamadı ne yapılabilir bilemem.

aynen öyle oldu hocam boşta lise kalmadı ama ilçe mem bana taktığı için imzalamıyor ne yapıcam bende bilmiyorum

Hocam size taktı da imzalamıyor diye birşey yok, genelge çok açık, fatih projesi okulları dolduktan sonra size BTS olan bir okula atamak zorunda, kimsenin babasının çiftliği değil, hakkınızı aramaktan sakınmayın sayın hocam..

bende öyle yapıcam hocam. hakkımı arıyorum. azönce il milli eğitime gittim. bana ilettikleri onlara söyledim. sorun aşılacak gibiinşallah.

arkadaşlar sayfalara göz gezdirdim ama aradığımı bulamadım, umarım daha önce yazılmamıştır.

2. maddede "BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir öğretmene verilmeyecektir." şeklinde bir ibare var. şimdi okulumuzda öğretmeni olmayan dersler var ve maaş karşılığını dolduramayan benden başka öğretmen yok diyelim. ben gönülsüz olmama rağmen 15 saate kadar almak zorunda mıyım bu dersi?

Re: Ynt: BT Rehber Öğretmenliği Görevlendirmesi (Tereddüt edilen

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
arkadaşlar sayfalara göz gezdirdim ama aradığımı bulamadım, umarım daha önce yazılmamıştır.

2. maddede "BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir öğretmene verilmeyecektir." şeklinde bir ibare var. şimdi okulumuzda öğretmeni olmayan dersler var ve maaş karşılığını dolduramayan benden başka öğretmen yok diyelim. ben gönülsüz olmama rağmen 15 saate kadar almak zorunda mıyım bu dersi?

Maaş karşılığı verilebilecek ders bt dersidir hocam. maaş karşılığı başka ders verilemez.

Re: Ynt: BT Rehber Öğretmenliği Görevlendirmesi (Tereddüt edilen

schumix' Alıntı:

Maaş karşılığı verilebilecek ders bt dersidir hocam. maaş karşılığı başka ders verilemez.

ama özellikle "bir ders" denmiş hocam bt dersi denmemiş. kafama takılan bölüm o.

yi geceler, bugün ben de buna benzer problemler yaşadım.ikili eğitimdeyim.Müdürüm ısrarla 8-5, yok haftasonu da lab.açılacakmış.ben yeni yazıyı gösterdim ve sabahçı devrede görevli olduğuğmu söyledim.bana 8 saat okulda çalışacaksınız diyor.ben de sabah 7'e okuldayım, 13De çıkıyorum.15 gündür netleşmedi.çok yıprandım.birde ünvanımız b formatör değil, bt rehber öğretmenliği diyorum,ısrarla siz formatörsünüz diyorlar.Resmi yazıyı gösterdim.il milli eğitim dikat edilecek hususlar başlığı altında mebden gelen yazıyı yollamış.onu altını çizdi, okudum.okuttum.anlamıyorlar.ne yapabilirim sizce? ekdrs e takmış vaziyetteler.müdürüm benle aynı ücreti alısıyosunuz 8 saat çalışcaksınız diyor.birde nöbet, kulüp görev çizelgemde olmadığı halde yazmışlar.ücretimiz kaç saat ?görüşlerinizi bekliyorum.çok bunaldım.ama geri adım atmıcam.

ne görüşü hocam? yazı açık ve net, imzalatacak bişi varsa serh koyun ve elinizde ki maddeleri yazın. İsterse sorusturma açsın... Bu ne ya rehber öğretmenlerede yazsın nöbet filan o zaman bos oturtmasın...

"Öğretmenin kadrosunun bulunduğu okulda aylık karşılığı ders görevi olmaması veya aylık
karşılığı ders görevini dolduramaması durumunda öğretmen BT rehberliği görevini
yapacaktır."

böyle bi madde var

Arkadaşlar ben geçen dönemden beri kemdi okulumda BT Rehberlik görevini yürütüyorum. Okulumda 10 saat dersim var. Dün norm fazlası öğretmen listesi açıklandı benimle beraber 6 BT öğretmeninin ismi de listede vardı. BT Rehberlik görevlendirmemiz onaylanmasına rağmen norm fazlası görünüyoruz. Aynı durumda olan var mı acaba böyle bir şey mümkün mü?

var hocam diyarbakırda öğretmenim 22 saat bil tek dersi 4 saatde bil tek ve yazılım dersm var ama norm kadro fazlası gözüküyorum siz hangi ildesnz hocam

schumix' Alıntı:

ama özellikle "bir ders" denmiş hocam bt dersi denmemiş. kafama takılan bölüm o.
Hicam kafaniza takilan nedir, hangi ogretmene bransi disinda ders dayatilabilir. Yok boyle birsey..

taatoo' Alıntı:
var hocam diyarbakırda öğretmenim 22 saat bil tek dersi 4 saatde bil tek ve yazılım dersm var ama norm kadro fazlası gözüküyorum siz hangi ildesnz hocam

Ben de diyarbakırdayım hocam alipaşa ortaokulundayım. Sizin hangi okul hocam

Herkes çalışma saatlerinden şikayet etmiş, Kırıkkale'de görevlendirme bile yapılmadı. Norm fazlalarını sürdüler ilçelere, merkezdeki boş kalan derslere tamamlama yaptılar diğer btcileri, herkes maaş karşılığı derse giriyo şuan, liseler ise bomboş.. İhtiyaç kalmadı demek ki. Hayırlısı olsun..

ilyas-71' Alıntı:
taatoo' Alıntı:

Ben de diyarbakırdayım hocam alipaşa ortaokulundayım. Sizin hangi okul hocam
benmde çelebi eser hocam hatta ortak bi arkadaşımız var eyüp çarıklıda öğretmen buarada düştüğümüz bu durum tamamen yanlışlık eseri hocam ben pazartesi müdürle beraber il meme gidip düzeltmeye çalışıcam inş halledeblrz, zaten gndereblcekleri okulda yokta ynede düzelttrmek gerekli hocam

İyi hocam sevindim sizin adınıza. Benim okul sur ilcesine baglı. Surda bt ogretmeni ihtiyacı olan okul yok diger ilcelere de gondermezler heralde. Hayırlısı olsun

arkadaşlar, ben kendi okulumda 12 saat derse giriyorum,cuma günüm boş,diğer okulada pazt salı perşembe gidiyorum,yani 3 gün 18 saati dolduruyorum.Cuma gününün boş olması sorun yaratırmı?

Hocam Cumayı nasıl boşalttınız? Ders görevini tamamladıktan sonra görevli olan okulunuzda olmanız gerekiyor. 30 saati tamamlama gibi bir durum yok. Cuma da görevli olan okulunuza gitmelisiniz.

biltek2007' Alıntı:
Hocam Cumayı nasıl boşalttınız? Ders görevini tamamladıktan sonra görevli olan okulunuzda olmanız gerekiyor. 30 saati tamamlama gibi bir durum yok. Cuma da görevli olan okulunuza gitmelisiniz.
:+1:

risen' Alıntı:
arkadaşlar, ben kendi okulumda 12 saat derse giriyorum,cuma günüm boş,diğer okulada pazt salı perşembe gidiyorum,yani 3 gün 18 saati dolduruyorum.Cuma gününün boş olması sorun yaratırmı?
Sabahtan kendi okulunda derse girip öğleden sonra görevlendirilen liseye giden birisi olarak :o

seldabal hocam gözünden hiçbirşey kaçmıyor maşallah :) bırak girsin hocam 12 saat ne olacak

yok hayır hocam günde 12 saat olarak değil,paz salı çarş ve perşembe kendi okulumda toplam 12 saat ders var,sabahları.Öbür okulada öğleden sonraları gidiyorum,haftada 3 gün,pz salı perşembe.sonuçta oraya 3 gün gitmem gerektiğini söylediler.

Geri