bakanlığın görevlendirme yazısında yazıyordu zatendeniz1903' Alıntı:sınıf öğretmenleri alınmıyormuş
bakanlığın görevlendirme yazısında yazıyordu zatendeniz1903' Alıntı:sınıf öğretmenleri alınmıyormuş
???eses' Alıntı:anlamadığım bilgisayar öğretmenleri bu kurslara katılmazsa rehberlik yapamayacak mı?caylakcekirge' Alıntı:http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/Giri%C5%9F%20Sayfas%C4%B1.aspx
Fatih Projesi- eğitimde teknoloji kullanım kursundan başarılı olana arkadaşlara yönelik bir kurs;
Hocam sizin dediğiniz Fatih Eğitmeni olmak için alınan kurs. Fatih Eğitmenleri Fatih Projesi kurulmuş okullarda bu kursu veriyor. Yani projenin kurulduğu liselerdeki tüm öğretmenler almış olacak kursu.merfi' Alıntı:Arkadaşlar;
ETKİNLİĞİN HEDEF KİTLESİ
Bakanlığa bağlı eğitim-öğretim kurumlarında görevli “FATİH Projesi– Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” nu başarı ile tamamlamış öğretmenler.
diyor yazıda..
İyi de, “FATİH Projesi– Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” nu bilgisayar öğretmenleri dışındaki branşlar almadı diye biliyorum..o kursa başvuru şartlarında, Bt öğretmeni olmak vardı..Nitekim ben de o kursu aldım ve bütün kursiyerler de BT öğretmeniydi.
Dolayısıyla BT rehberliği dedikleri bu saçma şeyin kursunu da otomatik olarak bilgisayar öğretmenleri dışında kimsenin almaması gerekiyor?
Ben mi yanlış yorumluyorum bu durumu?
uyurgezer' Alıntı:gayet açık ve net ifade edilmiş Fatih Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursuna katılıp başarılı olan TÜM ÖĞRETMENLER, istemeleri halinde Fatih Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursuna katılıp başarılı olan bilişim öğretmenleri ve BT Formatör Öğretmenliği sertifikasına sahip tüm öğretmenler başvurabilir diyor yazıda. İşte tum bu öğretmenler 100 saatlik kursu başarıyla tamamlarlarsa Bt Rehberliği Görevini yerine getirebilecekler. :verymad:
ozel' Alıntı:Hocam sizin dediğiniz Fatih Eğitmeni olmak için alınan kurs. Fatih Eğitmenleri Fatih Projesi kurulmuş okullarda bu kursu veriyor. Yani projenin kurulduğu liselerdeki tüm öğretmenler almış olacak kursu.merfi' Alıntı:Arkadaşlar;
ETKİNLİĞİN HEDEF KİTLESİ
Bakanlığa bağlı eğitim-öğretim kurumlarında görevli “FATİH Projesi– Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” nu başarı ile tamamlamış öğretmenler.
diyor yazıda..
İyi de, “FATİH Projesi– Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” nu bilgisayar öğretmenleri dışındaki branşlar almadı diye biliyorum..o kursa başvuru şartlarında, Bt öğretmeni olmak vardı..Nitekim ben de o kursu aldım ve bütün kursiyerler de BT öğretmeniydi.
Dolayısıyla BT rehberliği dedikleri bu saçma şeyin kursunu da otomatik olarak bilgisayar öğretmenleri dışında kimsenin almaması gerekiyor?
Ben mi yanlış yorumluyorum bu durumu?
Hocam tabiki de yapılmaz. Kurs verdiğiniz için öğretmenlerin hallerini görmüşünüzdür. Ama bakanlık bildiğini okumakdan başka bir şey yapmıyor.mert_aylan' Alıntı:ben Fatih Eğitmeniyim ve Fatih Projesi- eğitimde teknoloji kullanım kursunu kurulum yapılan tüm okul öğretmenlerine veriyorum ama bu kursu almakla bu iş yapılmaz
ozgetas_manisa' Alıntı:http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/Giri%C5%9F%20Sayfas%C4%B1.aspx
bu sitedeki duyurular bölümü nerede ben bulamıyorum???
nurhayat' Alıntı:arkadaşlar olaya kendi açımızdan bakıyoruz ama demek ki ihtiyaç var..benim bulunduğum ilçede fatih projesi uygulanan liselerden 2 si boş kaldı...arkadaşlar görevlendirme istemedi...ilköğretimde ders yok diye yakınıyoruz, görevlendirme çıkınca da istemiyoruz.ben yerimize başkalarının görevlendirilmesini kesinlikle istemiyorum ama yerimize başkalarının gelmesini istemiyorsak boşlukları doldurmamız gerekiyor diye düşünüyorum..
Emreyt' Alıntı:nurhayat' Alıntı:arkadaşlar olaya kendi açımızdan bakıyoruz ama demek ki ihtiyaç var..benim bulunduğum ilçede fatih projesi uygulanan liselerden 2 si boş kaldı...arkadaşlar görevlendirme istemedi...ilköğretimde ders yok diye yakınıyoruz, görevlendirme çıkınca da istemiyoruz.ben yerimize başkalarının görevlendirilmesini kesinlikle istemiyorum ama yerimize başkalarının gelmesini istemiyorsak boşlukları doldurmamız gerekiyor diye düşünüyorum..
görev almak zorunda değiliz hocam ihtiyaç varsa atama yapabilirler atanamayan binlerce bilişim öğretmeni var
bunun yerine istihdam yaratarak bilişim teknolojileri öğretmeni yapabilirler. tabi parayı başka yerlere yatırmak işlerine geldiğinden bu daha kolaylarına gelir.tcoalngsau' Alıntı:büyük harfler ile yazıcam umarım anlaşılır
KISA BİR MATEMATİK HESABI YAPALIM.TR DE 12 000 CİVARI BİLİŞİMCİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜRSEK, OKUL SAYISININ İSE 60 150 dir..ŞİMDİ 3 YIL SONRA 60 000 OKULDA BU TAHTALAR KURULUNCA TAMAMEN BUNLARI HER OKULDA İDARE EDECEK BİRİSİ GEREKECEK ŞUAN OLDUGU GİBİ BT REHBERLİK ÖĞRETMENİ GEREKECEK..DOĞAL OLARAK 12 000 KİŞİ 60000 OKULA YETMİYECEĞİNDEN BU KURS İLE BU AÇIK GİDERİLİYOR..CELALLENECEK BİR DURUM YOK BENCE...
Diyavol' Alıntı:bunun yerine istihdam yaratarak bilişim teknolojileri öğretmeni yapabilirler. tabi parayı başka yerlere yatırmak işlerine geldiğinden bu daha kolaylarına gelir.tcoalngsau' Alıntı:büyük harfler ile yazıcam umarım anlaşılır
KISA BİR MATEMATİK HESABI YAPALIM.TR DE 12 000 CİVARI BİLİŞİMCİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜRSEK, OKUL SAYISININ İSE 60 150 dir..ŞİMDİ 3 YIL SONRA 60 000 OKULDA BU TAHTALAR KURULUNCA TAMAMEN BUNLARI HER OKULDA İDARE EDECEK BİRİSİ GEREKECEK ŞUAN OLDUGU GİBİ BT REHBERLİK ÖĞRETMENİ GEREKECEK..DOĞAL OLARAK 12 000 KİŞİ 60000 OKULA YETMİYECEĞİNDEN BU KURS İLE BU AÇIK GİDERİLİYOR..CELALLENECEK BİR DURUM YOK BENCE...
nosTRa' Alıntı:Herkes BT Rehber öğretmeni olabilecek demektir bu ne kadar güzel bir uygulama olmuş nedense bakanlık beni hiç şaşırtmıyor artık. BT öğretmenlerini norm fazlası diye sür, süründür yerine git o okulun bir öğretmenini BT rehber öğretmeni yap. Sonra da Yazı gönder BT dersinin yaygınlaşması için TV programı var izleyin diye. Yakında bunlar bizi ya zehiler ya da öldürür sabun yapar...
hafabune' Alıntı:Arkadaşlar bu kurslar ne zaman nerede açılacak.Hemen katılmammız gerekiyor.
Geelcek bilimledir.Bilim dışı olayların nereye gittiği son hurafelerle görüldü.tum branş öğretmenlerinin katılması çok çok mühimdir.,Her ne kadar bilişim teknolojileri öğretmenleri bu işlerin sadece kendilerini ilgilendirdiğini söyleselerde hepimizin teknolojiyi öğrenmesi gereklidir.Bilgisiz vasıfsız kitleler başkalarının yalanlarına ortaktır. Branş dışı arkadaşların ne kadar bilişimde başarılı olduklarını., şikayet getirmediklerini okullarda teknolojik altyapıyı oluşturduklanın gördük. Onlarda görevlerini layıkıyla yaptılar.Bilişim okullara girdiğinde 2000 yılında bilişim öğretmeni mi vardı.
Şahsen ben kendi çocuklarımı yetiştirdim.Bilieşim öğretmeni olmadığım halde okulumdaki öğretmenlere faydalı olabildim.Bunu onlar söylüyorlar, takdir ediyorlar.
Bilgili olan ve payaşabilen tepeden bakmayan insanlar takdire şayandır. Tepeden bakan bilgisini sunmayan yada sunmayan prof., ordinaryus olsa ne yazar.
Dileğim bu kurslara tüm arkadaşlar katılsın.Branş gözetilmesin. herkes bilgili olsun. bilgisini sunabilenler topluma faydalı olsun. kendimizi topluma biz kabul ettireceğiz.
herkese başarılar diliyorum
bilgi birikiminden paylaşımından kuvvet doğar.Paylaştıkçada kuvvet pekişir.