btedernegi' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/bte-bilisim-teknolojileri-egitimcileri-dernegi-f275/bt-ogretmenlerinin-muadili-yetistirilmeye-calisiliyor-t106232.html
Arkadaşlar şu bencilliği bırakalım.Hem bize mecbur kalsınlar istiyoruz insanların hem de abidik gubidik angaryaları bize yaptırıyorlar diye ağlıyoruz. Yav keşke tüm öğretmenler alsa bu kursu da herkes format atabiliyor olsa keşke herkes bilgisayardan çok iyi anlıyor olsa da ben sıkıldığım şu angaryalarla uğraşmak zorunda kalmaktan kurtulsam da kendimi daha iyi geliştirebilmek için vakit bulsam diye düşünmemiz gerekir.Kardeşim 100 saat kursla benimle aynı seviyeye ulaşacağını düşünen adam zaten hiç birşey yapamaz ben o kişiye acırım kendini hiç geliştiremeyecek diye.Ben 4 yıl okudum 5 yıldır çalışıyorum özel sektörde de çalıştım ve ben ilk formatımı 2000 yılında lise hayatımda atarak başlamışım bu işe gelip de 100saatle benimle aynı seviyeye geleceğini düşünüp böbürlenecek adama ben acırım çünkü ilme ilme ayrılan süreye saygısı olmayanın öğrenebiliecek birşeyi olmaz sadece kendini kandırır.