berkcansan
Site Gezgini
Samsun daki arkadaşlar kulüp ekders yazılmaya başlandımı ?Samsun Meb in eğitek ten istediği görüşe cevaben daha önceki yazının geçerli olduğuna dair cevap gelmiş. Bu yazıya göre ekders almaya devam edilecek.
Samsun daki arkadaşlar kulüp ekders yazılmaya başlandımı ?Samsun Meb in eğitek ten istediği görüşe cevaben daha önceki yazının geçerli olduğuna dair cevap gelmiş. Bu yazıya göre ekders almaya devam edilecek.
Geçmiş aylarla birlikte alıyoruzSamsun daki arkadaşlar kulüp ekders yazılmaya başlandımı ?
Iı şey,biz ek ders ödemelerinde personel genel müdürlüğünün görüşünü önemlidir diyen meb kafası ile delirmeden nasıl baş edilir o yazılmamış?BTR öğretmenlerine öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri ek ders ücreti ödenir mi?
Milli Eğitim Bakanlığı, FATİH Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği (BTR) görevini yürütmek üzere görevlendirilen ve bu geçici görevi karşılığında haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırılan öğretmenin ayrıca öğrenci sosyal ve kişilik hizmetleri adı altında ek ders ücretinden...www.memurlar.net
Kardeş sen bi ağzını açma. Belli ki müdür yardımcısı olmuşsun ve yanında ki btr ye verdirmiyorsun. senin yaptığın bu ayıp sana yeter. sus ve bir daha düşün insanların hakkını yiyemezsin. yarın öbür tarafta hesabını sorduklarında ne diyeceksin iş icabı mı yaptım diyeceksin. yapıyorsan da bu grupta bence durma yada sus ve bu yaptıkların daha fazla duyulmasın. ben btr öğretmeniyim ve kulüp ücretini alıyorum ben aldığıma göre herkes alabilir.kulüp almaz ve ücret ödenmez
Hocam bi genelge veya yazı çıkıyor ama 10 farklı şekilde yorumlanıyor. Çünkü yazılarda sizin de dediğiniz gibi net bi şekilde "Kulüp çalışması yapan kulüp ücreti alır." yazmıyor . Yok şu maddenin şu fıkrasına göre şundan dolayı yok mesai içinde yok mesai dışında falan filan inter milan yazıyor. Ben hiç uğraşmıyorum. Kulüple ilgilenmiyorum. Ekdersi eksik olsun. Bize 2 saatlik ekdersi çok gören kim varsa onlara yazıklar olsun diyorum.Basit bir konu nasıl karmaşık hale getirilir anlamıyorum.
Kulüp çalışması yapan kulüp ücretini alır.
Hocam şimdi burda da bi sıkıntı var. Yöneticilik yapmış bir arkadaşa sordum. Kulüp çalışmasının ders saati içinde yapılması olasılığı yokmuş ki zaten.Kulüp ücreti alıyoruz. Yeter ki ders saatleri dışında yapalım. Daha fazla bu konuyu büyütmeyelim hocalarım.
Kardeş sen bi ağzını açma. Belli ki müdür yardımcısı olmuşsun ve yanında ki btr ye verdirmiyorsun. senin yaptığın bu ayıp sana yeter. sus ve bir daha düşün insanların hakkını yiyemezsin. yarın öbür tarafta hesabını sorduklarında ne diyeceksin iş icabı mı yaptım diyeceksin. yapıyorsan da bu grupta bence durma yada sus ve bu yaptıkların daha fazla duyulmasın. ben btr öğretmeniyim ve kulüp ücretini alıyorum ben aldığıma göre herkes alabilir.
Kıymetli hocam okul idaresi sene başında ekders ücret onayı alır ilçe memden. O ücret onayına bakar mısınız sizin için kulüp ücret onayı alınmış mı?arkadaşlar merhaba. ben de 2 ay kulüp ücreti almıştım. şimdi karaman mem bana kamu zararı çıkardı. bitlis mem'in yazısına dayanarak. bu durumda ne yapabilirim
Şuanki durumu; verilebiiyor,Kulüp ücretinin güncel hali nedir şimdi ? Ben almıyorum geriye dönük alabilir miyim ?