İl Mem yazısını e-devletten sorgulayıp, tüm ekleri görebilirsiniz. Eklerde açıkça belirtilmiş.Keşke bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilen diye sorsalardı, her ne kadar ilgi tutulan yazı açıkca öyle dese de bazı ilçe çalışanları okuduğunu anlama ve yorumlama konusunda sıkıntılı.
Buna milli eğitim müdürlükleri karar veremez. Bakanlıktan gelen son yazı esas alınır. Ona bakarsanız Yeğitekin 10.02.2020 tarihli yazısında bakanlık adına diye yazıyor buna ne demeli. Herşeye bir kulp bulmasınlar, Btrler üç beş kuruş fazla ek ders alacak, birilerinin zoruna gidiyor. Daha da itiraz ederlerse yeğiteke şikayet edin, yazınızı dikkate almıyorlar diye.Merhaba arkadaşlar resmi yazılarla alakalı teknik bilgi için soruyorum. Okul idaresine Adana ilinde çalışan arkadaşımızın yazısını gösterdiğimde Yazının Genel Müdür tarafından yazıldığını Bitlisteki yazının ise Bakan adına yazıldığı için astın üstünü yazısını iptal edemiceğini ve üstün yazısı geçerli olacağı söylendi. Bu konunda bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar ben ortaokulda görev yapıyorum ve bt sınıfım var atölye şefi olabilir miyim?
btr iken bu ücreti alabilir miyim?
kulup ücreti konusunda yukarıdaki yazıda görüş istenmiş sanırım yanlış mı anlamışım??
teşekkürler hocamAlan şefliği, Atölye şefliği gibi görevler meslek liselerinde var hocam
Ortaokullarda ve diğer liselerde yok
yav var ya neyse.... bu bölüme lanet olsun ya ne diyeyim ki her şeyi mi sorun olur yaMerhaba arkadaşlar resmi yazılarla alakalı teknik bilgi için soruyorum. Okul idaresine Adana ilinde çalışan arkadaşımızın yazısını gösterdiğimde Yazının Genel Müdür tarafından yazıldığını Bitlisteki yazının ise Bakan adına yazıldığı için astın üstünü yazısını iptal edemiceğini ve üstün yazısı geçerli olacağı söylendi. Bu konunda bilgisi olan var mı ?
Teknik olarak haklılar. Bakan yada bakan adına imzalı cevap almak lazım yazıyı resmi olarak ezmek için.Merhaba arkadaşlar resmi yazılarla alakalı teknik bilgi için soruyorum. Okul idaresine Adana ilinde çalışan arkadaşımızın yazısını gösterdiğimde Yazının Genel Müdür tarafından yazıldığını Bitlisteki yazının ise Bakan adına yazıldığı için astın üstünü yazısını iptal edemiceğini ve üstün yazısı geçerli olacağı söylendi. Bu konunda bilgisi olan var mı ?
BTR'lik BTR'lerin asli görevidir.?Biri çıkıp da BTR'ler belleticilik yapabilir mi diye sormasın sakın. Onların asli görevi cevabı gelir direkt
Yeğitek yeni bir görüş yayınladı hocam. Paylaşımda var.Hala btrlerin kulüp ücreti alabileceği hakkında yeni bir yazı yok değil mi arkadaşlar.
En son tarihli yazı bu, buna göre ücret ödeniyor. Yazıda bahsedilen " ilgi a " ya göre devam..
18*5=90 btrKasım ayı için BTR görevi ve kulüp olarak ortalama ne kadar ek ders yatması gerekiyor acaba?
Hesap yaparken biz de hafta bütünlüğüne bakılmaz hocam gün gün ödenir.4-3-4-3-4 şeklinde.18*5=90 btr
3*4=12 nöbet
2*4=8 kulüp
toplam: 110 saat
110*46,01=5.061,10
Ahaber zannettim, ek dersi şuan 46tl den alan varmı? 3200 civarı bişey yattı bana kulüp yok.18*5=90 btr
3*4=12 nöbet
2*4=8 kulüp
toplam: 110 saat
110*46,01=5.061,10
Bürüt 46 olabilir mi?Ahaber zannettim, ek dersi şuan 46tl den alan varmı? 3200 civarı bişey yattı bana kulüp yok.