Gitmediğin güne göre 3 ya da 4 saat kesilir. Yarım gün gitmez isen herhangi bir kesinti olmayacaktırYüksek lisans tan dolayı bir gün okula gidilmediginde kaç saat ekders kesilir
?Yeğitekten kulüp görevi için görüş isteten oldu mu?
Samsun mem istedi diye biliyorum hocam henüz bir gelişme yok ama cevaba dairYeğitekten kulüp görevi için görüş isteten oldu mu?
İstediği net mi hocam, normal şartlarda 1 hafta içinde cevap yazılırSamsun mem istedi diye biliyorum hocam henüz bir gelişme yok ama cevaba dair
hangi il hocamBugün il milli eğitimden müdür yardımcısı imzalı okul müdürlerine atılan yazı arkadaşlar.
Resmi yazı niteliği taşımayan, mektup gibi bir şeyBugün il milli eğitimden müdür yardımcısı imzalı okul müdürlerine atılan yazı arkadaşlar.
Şimdi Fortamtör!!! arkadaşlar 2020 yılındaki bir yazıya ilgi gösteren bilgi notu için kendimizi üzmeyelim. İlgi ve bilgileri bu kadar zaten. Onun yerine Bitlis'in kuyuya attığı bu taşı nasıl çıkaracağız bir düşünelim Benden daha tehlikeli taşlar atıyorlar kuyuyaBugün il milli eğitimden müdür yardımcısı imzalı okul müdürlerine atılan yazı arkadaşlar.
Bunun resmi dayanağı yok, resmi yazışma kurallarına uygun değil. Bence fake bir yazı, eğer gerçek ise bu kişi kim ise okuma yazması olduğuna şüphe ederim.Bugün il milli eğitimden müdür yardımcısı imzalı okul müdürlerine atılan yazı arkadaşlar.
ahaha yine Türkçe hatasıBu sabahta şöyle bir yazı geldi aynı şube müdüründen
"Fortamtör öğretmenler" 2020 yılında gelen yazıya göre düşünsünBugün il milli eğitimden müdür yardımcısı imzalı okul müdürlerine atılan yazı arkadaşlar.
Formatör öğretmen olmadığımız olmadığımız için sorun olmaz..Bu sabahta şöyle bir yazı geldi aynı şube müdüründen
Hocam YEGİTEK'ten bilgi edinmek üzere dilekçe yazın. Ücreti karıştırmayın. Kulübün asli göreviniz olup olmadığının öğrenilmesi için yazın.Benim kulüp ücreti kesilmişti ilçeye yazı yazdık ama cevap olarak bitlisteki yazıyı tekrar yazmışlar ve ücret alamayacağımı belirtmişler.
bende biliyorum ders dışı olduğunu ama ilçe bun kabul etmiyor önümüze bitlisteki yazıyı sunuyor. Sosyal kulüpler yönetmeliğinin maddesini bile gönderdim kendilerine ama onlar cevap olarak bitlisteki yazıyı baz aldıklarını belirterek sosyal kulüp ücretini alamayacağımı belirtilerArkadaşlar kulüp ücreti alınır.Sürekli bu konuyu gündemde tutmanın anlamı yok. Ders dışı bir çalışmadır.