secret55' Alıntı:Zaten farkındaysak dersler bir bir kaldırılıyo amaç her dersin bilgisayar destekli olması bu sepeble bilişim tek dersine ihtiyaç duyulmaması :!: :!:
Bu sebeple dağıtılsın ya ya dağıtılmasın netice itibariyle öğretmenlik vasfımız ortadan kalacak.
Bence asıl problem benim gözümde bu.
Ben 4 sene yüksek puanla yerleştiğim bu bölümde kimsenin bozduğunu düzeltmek için okumadım.
İdarecilerin yapamadığını(word,excel,vs) yapmak için okumadım.
E-okula öğrencilerin fotoğraflarını çekicem diye elimde makine ile dolaşmak için okumadım.
Memurla ya da herhangi bir teknikerle aynı muameleyi görmek için okumadım.(kimseyi küçük görmüyorum yanlış anlaşılmasın)
Sonuç olarak çalışma saatleri düzenlebilir belki ama bizim sonumuz okulda teknik eleman olmak.
Yeri gelecek belki tüm öğretmenlere yardım edicez ama takdirleri hep birileri alacak, senin yaptığın ee zaten görevindi olacak.
Kimse kusura bakmasın ama bu kadar olumsuzluk ve bilrsizlik varken polyanacılığı oynayamam.
katılıyorum hocam bahsettiğiniz işler yüzünden nefret ettim resmen bilgisayar öğretmeni olmaktan
tamirci olmak değil öğretmne olmak istiyoruuummmmm
insanların artık gelipde şimdi nasıl oluyo bu sizin formatörlük diye sorup olayı kendince yorumlamasını istemiyorum