secret55' Alıntı:Zaten farkındaysak dersler bir bir kaldırılıyo amaç her dersin bilgisayar destekli olması bu sepeble bilişim tek dersine ihtiyaç duyulmaması :!: :!:
Bu sebeple dağıtılsın ya ya dağıtılmasın netice itibariyle öğretmenlik vasfımız ortadan kalacak.
Bence asıl problem benim gözümde bu.
Ben 4 sene yüksek puanla yerleştiğim bu bölümde kimsenin bozduğunu düzeltmek için okumadım.
İdarecilerin yapamadığını(word,excel,vs) yapmak için okumadım.
E-okula öğrencilerin fotoğraflarını çekicem diye elimde makine ile dolaşmak için okumadım.
Memurla ya da herhangi bir teknikerle aynı muameleyi görmek için okumadım.(kimseyi küçük görmüyorum yanlış anlaşılmasın)
Sonuç olarak çalışma saatleri düzenlebilir belki ama bizim sonumuz okulda teknik eleman olmak.
Yeri gelecek belki tüm öğretmenlere yardım edicez ama takdirleri hep birileri alacak, senin yaptığın ee zaten görevindi olacak.
Kimse kusura bakmasın ama bu kadar olumsuzluk ve bilrsizlik varken polyanacılığı oynayamam.
umarım cebıte gelırsınız orda sızınle tanısıp kaynasmak ısterım burdakı arkadasların bır coguda benımle aynı fıkırdedır sanırımbirgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
uhaha: uhaha: bugünden beri ilk defa gülüyorum hocam valla ne diyim sağolunuhaha: uhaha:adiyif' Alıntı:umarım cebıte gelırsınız orda sızınle tanısıp kaynasmak ısterım burdakı arkadasların bır coguda benımle aynı fıkırdedır sanırımbirgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
etkin yararlanma bilgisayara bakarak değil, dokunarak olur.naltinkaya' Alıntı:Artık okullarda bilişim teknolojisi sınıfları yerine bir bilgisayar ve projeksiyon cihazıyla bilişim teknolojisini sınıflara taşıyacaklarını ifade eden Çubukçu, öğrencilerin bundan etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.
beni de güldürdünüz bu kadar acıklı bir durumda uhaha:secret55' Alıntı:uhaha: uhaha: bugünden beri ilk defa gülüyorum hocam valla ne diyim sağolunuhaha: uhaha:adiyif' Alıntı:umarım cebıte gelırsınız orda sızınle tanısıp kaynasmak ısterım burdakı arkadasların bır coguda benımle aynı fıkırdedır sanırımbirgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
birgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
naltinkaya' Alıntı:okulumda 4-5 leri saymazsak (şu anda yok zaten) 3 saat BT dersim var. BT sınıfı kapansa neeeee kapanmasa neeee. BT öğretmenlerini formatör yapıyorlar işte. 8-5 yada 8-3 okulda duracağız full ek dersimizi alacağız. nedir bu tartışma anlamadım yaa.
naltinkaya' Alıntı:okulumda 4-5 leri saymazsak (şu anda yok zaten) 3 saat BT dersim var. BT sınıfı kapansa neeeee kapanmasa neeee. BT öğretmenlerini formatör yapıyorlar işte. 8-5 yada 8-3 okulda duracağız full ek dersimizi alacağız. nedir bu tartışma anlamadım yaa.
uhaha: uhaha:naltinkaya' Alıntı:hayal gücü tavan yapmışşşş
duygusuz' Alıntı:uhaha: uhaha:naltinkaya' Alıntı:hayal gücü tavan yapmışşşş
hakkaten ha tulum da nerden çıktı
birgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.