hızlıtürk' Alıntı:bilerzen' Alıntı:her okulda sıyırmış bi öğretmen olcak yani!!
beni, bizi, sizi görenler yazııııık bu bi zamanlar bilgisayar öğretmeniydi teneffüse bile çıktığını görmezdik alansız kaldı; labsız kaldı sıyırdı şimdi okulda dolanıp duruyo dicekler... :cry:
bilerzen' Alıntı:hızlıtürk' Alıntı:bilerzen' Alıntı:her okulda sıyırmış bi öğretmen olcak yani!!
beni, bizi, sizi görenler yazııııık bu bi zamanlar bilgisayar öğretmeniydi teneffüse bile çıktığını görmezdik alansız kaldı; labsız kaldı sıyırdı şimdi okulda dolanıp duruyo dicekler... :cry:
uhaha: uhaha: HOCAM SÜPERSİN
süperim süpersin süperler de bunu bizden başka bilen yok....
hayret ya ben bu yazının tamamını okudugum halde bakan hanımın labların dagıtılacagını soyledıgı kısmı herhalde goremedım varsa okuyup goren lutfen hangı satırda oldugun usoyleyebılırmı evet boyle bır proje var ama lablar dagıtılacak sınfılarab bılgısayar konulacak seklınde dewgıl daha onceden yapımı dusnulen bt sınıfları yapılmayacak onlara dagıtılması dusunulen bılgısayarlar okullara gonderılerek sınflara konulacak her sınıfa bır projeksıyon ve 1 bılgısayar burda LABLAR DAGITILACAK DIYE BIR IBARE YOKbilerzen' Alıntı:http://www.ntvmsnbc.com/id/25133113/
bi arkadaş vermiş bu linki bakan açıkca söylemiş dağıtılacağını :!:
ben de hiiiiç memnun değilim çocuk gibiyim OKULA GELME FOBİSİ oluştu bende sabahları tutuşuyorum uff yine okula gidicem yine dinlenmicem yine sayılmıcam yine gürültü kirliliği yine belirsizlik yine yine yine... :scared:
Artık okullarda bilişim teknolojisi sınıfları yerine bir bilgisayar ve projeksiyon cihazıyla bilişim teknolojisini sınıflara taşıyacaklarını ifade eden Çubukçu,
mmert' Alıntı:tek isteğim; bt sınıfları kaldırılması durumunda ,olur mu bilmiyorum ama, branş değişikliğinin açılması
:alkis:lion26' Alıntı:branş değişikliği yapsakta şu amelelikten ve sözlerden kurtulsak artık.kafayı yiyeceğim bu ne ya.tekel işçilerine döndük.ne güzeldi bölüm bir zamanlar şimdi bak.bu nasıl eğitim planlaması ya.madem kaldıracaklar niye koydular niye atadılar bizi.umarım sonumuz hayırlı olur.allah belasını versin bu milli eğitimin.yerin dibine girsin.
:++: :++: :++:VaVgibi' Alıntı:btciler olarak 160 saatlik bir eğitimle her branşın hakkını veririz :mrgreen: