pinarsan83' Alıntı:BT SINIFLARI DAĞITILIYOR. KESİN EMİRMİŞ!!!
yane MİŞ rivayet geçmiş zaman eki adı üstünde rivayet...hatta dedikodu...NAsıl bi kesinlik bu yaaa sanki ANAYASA MAHKEMESİ kararıyla kanun çıkmış gibi KESİN EMİRMİŞ..kim kime emretmiş... neden kaynak yok..yok bi arkadaşım yok ilçe müdürü...ZAten bu taşradakii ilçeler kendi kendilerine yasa cıkarıp yönetmelik yazıyolar..Benim taşrada çalıştığım ilçede de MEMüdürü 5 kadar seminer yaptırıyodu...Dünyadan haberi olmayan işten anlamayan adamların laflarına inanıpta ortalık karıştırılıyor...
Şimdi BAKAN çıksa bişe dese yazıya dökülünceye kadar inanmam...Çünkü Bu ülkenin MİLLİ EĞİTİM BAKANININ bile camiada olan bitenden altına imza attığı kararlardan haberi yok...ki yok eğitici yok müdür yok ilçe kafasına göre konuşuyo herkess... EFSANELER....
netame' Alıntı:pinarsan83' Alıntı:BT SINIFLARI DAĞITILIYOR. KESİN EMİRMİŞ!!!
yane MİŞ rivayet geçmiş zaman eki adı üstünde rivayet...hatta dedikodu...NAsıl bi kesinlik bu yaaa sanki ANAYASA MAHKEMESİ kararıyla kanun çıkmış gibi KESİN EMİRMİŞ..kim kime emretmiş... neden kaynak yok..yok bi arkadaşım yok ilçe müdürü...ZAten bu taşradakii ilçeler kendi kendilerine yasa cıkarıp yönetmelik yazıyolar..Benim taşrada çalıştığım ilçede de MEMüdürü 5 kadar seminer yaptırıyodu...Dünyadan haberi olmayan işten anlamayan adamların laflarına inanıpta ortalık karıştırılıyor...
Şimdi BAKAN çıksa bişe dese yazıya dökülünceye kadar inanmam...Çünkü Bu ülkenin MİLLİ EĞİTİM BAKANININ bile camiada olan bitenden altına imza attığı kararlardan haberi yok...ki yok eğitici yok müdür yok ilçe kafasına göre konuşuyo herkess... EFSANELER....
Alacak müdür yazıyı DANNN diye vuracak masaya, bakacaksınız sonra havaya boş boş,
yazıya dökülmeden inanmazlarmış, efsaneler gerçek dışıdır, forumdaki bt sınıfı dağıtılan öğretmenler ise gün gibi gerçek
çok gördük yumurta kapıya dayanınca ayyy offf bana bişeyler oluyor diyenleri
o yüzden imkanı olanlar önce CEBİT e sonra da diğer organizayonlara, efsane diyerek kafanızı kuma gömmeyin göstere göstere geliyor işte
Aman öğretmenim branşına sahip çık.Aklına bile gelmez, O bahsettiğin branşların neler olabileceği.legendary' Alıntı:başka branşa versinler daha iyi,bu eziyet nedir yahu her gün eziyet çekmekten iyidir.
pinarsan83' Alıntı:netame' Alıntı:pinarsan83' Alıntı:BT SINIFLARI DAĞITILIYOR. KESİN EMİRMİŞ!!!
Alacak müdür yazıyı DANNN diye vuracak masaya, bakacaksınız sonra havaya boş boş,
yazıya dökülmeden inanmazlarmış, efsaneler gerçek dışıdır, forumdaki bt sınıfı dağıtılan öğretmenler ise gün gibi gerçek
o yüzden imkanı olanlar önce CEBİT e sonra da diğer organizayonlara, efsane diyerek kafanızı kuma gömmeyin göstere göstere geliyor işte
DEğerli meslektaşım öncelikle üslubunuza pek hoş değil dan dun....
ben Bt sınıfımı dağılmaktan kurtaran bi öğretmen olarak bunun o kadar da kolay olmıyacağını düşünüyorum...BT sınıflarının kullanılmasına ilişkin yönergede bu sınıflardan hiç bir techizatın çıkarılmayacağına ilişkin maddeyiigerekçe göstererek bunu engellerler...Yani bu sınıfların dağılımı Okul Müdürlerinin yada ilçe MEM ağzına bakmıyo.. Bu yönerge değişip belgeleninceye kadar bu sınıflar varolacakve bu daBakanlığın Belgelerine bakıyo...Sınıfları dağıtılan arkadaşlar mücadele etmekten vazgeçmiş olabilirler.Bende bi kaç bilgisayarımı Okul Müdürünüün emrine uymak zorunda olduğum için vermiştim sonra da dilekçeyle yazılı olarak başvurup gerekçemi gösterdim Okul Müdürü Bakanlığın üstüne mi çıkacak yoksa...DAN diye kendisi geri verdi 4 tane bilgisayarı...Gerekirse daha ileri giderdim...Herşeyin bir usulü var bi hak varsa bu hakkın peşinden koşmak yerine oturup beklerse insan hiç bişeyi başaramaz herşeyii elinden kayıp gider..eline vur ekmeğini çal misali...yane HAVAYA BOŞ BOŞ BAKMAK YERİNE AÇIP BİŞEYLER OKUSA MESLEKTAŞLARIM EN AZINDAN MESLEKİ HAKLARINI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI DAHA İYİ OLUR DİYORUM..
ayrıca nereye dağılıyo...bazı bölgelerdeki okulların tüm sınıflarında bilg var kime dağıtacaklar bilglı mahalledeki çocuklara mı?Mesnetsiz dayanaksız konuşmayalım sadece...
Ayrıca Kafayı kuma gömen gerçek hayatta hiç bir şey yapmayıp bu forumda aslan kesilen öğretmen arkadaşlarımızdır suçlu: bu işin suçlusu bakanlıksa bizde ağzımızı açıp boş boş bakarak mail atıp bişey olacağını sanarak suçlu duruma düşüyoruz.....Ben ANKARA da eylem yapacak 20 Bilişimci bulamadım...BaKANLAĞIN kulağının dibinde BAĞIRACAK CESARETİ OLAN 20 KİŞİ....Burada herkes bişeyler söyleyip duruyo...herkes uzman herkes rekortmen memlekette...
kısa lafın uzunu...ı ...
netame' Alıntı:pinarsan83' Alıntı:netame' Alıntı:pinarsan83' Alıntı:BT SINIFLARI DAĞITILIYOR. KESİN EMİRMİŞ!!!
DEğerli meslektaşım öncelikle üslubunuza pek hoş değil dan dun....
ben Bt sınıfımı dağılmaktan kurtaran bi öğretmen olarak bunun o kadar da kolay olmıyacağını düşünüyorum...BT sınıflarının kullanılmasına ilişkin yönergede bu sınıflardan hiç bir techizatın çıkarılmayacağına ilişkin maddeyiigerekçe göstererek bunu engellerler...Yani bu sınıfların dağılımı Okul Müdürlerinin yada ilçe MEM ağzına bakmıyo.. Bu yönerge değişip belgeleninceye kadar bu sınıflar varolacakve bu daBakanlığın Belgelerine bakıyo...Sınıfları dağıtılan arkadaşlar mücadele etmekten vazgeçmiş olabilirler.Bende bi kaç bilgisayarımı Okul Müdürünüün emrine uymak zorunda olduğum için vermiştim sonra da dilekçeyle yazılı olarak başvurup gerekçemi gösterdim Okul Müdürü Bakanlığın üstüne mi çıkacak yoksa...DAN diye kendisi geri verdi 4 tane bilgisayarı...Gerekirse daha ileri giderdim...Herşeyin bir usulü var bi hak varsa bu hakkın peşinden koşmak yerine oturup beklerse insan hiç bişeyi başaramaz herşeyii elinden kayıp gider..eline vur ekmeğini çal misali...yane HAVAYA BOŞ BOŞ BAKMAK YERİNE AÇIP BİŞEYLER OKUSA MESLEKTAŞLARIM EN AZINDAN MESLEKİ HAKLARINI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI DAHA İYİ OLUR DİYORUM..
ayrıca nereye dağılıyo...bazı bölgelerdeki okulların tüm sınıflarında bilg var kime dağıtacaklar bilglı mahalledeki çocuklara mı?Mesnetsiz dayanaksız konuşmayalım sadece...
Ayrıca Kafayı kuma gömen gerçek hayatta hiç bir şey yapmayıp bu forumda aslan kesilen öğretmen arkadaşlarımızdır suçlu: bu işin suçlusu bakanlıksa bizde ağzımızı açıp boş boş bakarak mail atıp bişey olacağını sanarak suçlu duruma düşüyoruz.....Ben ANKARA da eylem yapacak 20 Bilişimci bulamadım...BaKANLAĞIN kulağının dibinde BAĞIRACAK CESARETİ OLAN 20 KİŞİ....Burada herkes bişeyler söyleyip duruyo...herkes uzman herkes rekortmen memlekette...
kısa lafın uzunu...ı ...
Üslup böyle hocam malesef yapacak birşey yok,
Mahalleli çocuklara dağıtmak çok alaycı bir ifade, her ilçe kendi arasında bir havuz yapar sınıflarında eksik olan okullara naklederler bilgisayarı bu size çok mu imkansız görünüyor yoksa aklınıza mı gelmedi?
Bilgi teknoloji sınıfları bir projeydi, Fatih projesi de onun yerini alan bir proje. Yazıya falan gerek yok bizzat bakanın ağzından çıkan cümle bu. Bütün yatırımı yeniden yapmak yerine eldeki ekipmanı değerlendirmek çok mu mantıksız.
Önemle vurgulamak istediğim konu, o şu andaki resmi yazılarla verdiğiniz haklı mücadeleyi yazılar geldikten sonra veremeyeceksiniz. Artık iş işten çoktan geçmiş olacak. İl-ilçe müdürlükleri bazında yapılan açıklamalara efsane diyemezsiniz.
Ayrıca sizle zaten sonuç olarak aynı fikirdeyiz. Benim amacım arkadaşlarımız "ya bunlar boşuna telaşlanıyor, yok öyle birşey" deyip olanlara sırtını dönmesin. CEBİT in ardından yeni bir organizasyon daha yapılabilir, eylem falan deyince insanlar çekiniyor daha önceki Ankara daki eylem konusu forum yöneticilerinden de diğer arkadaşlardan da rağbet görmedi ama gerekirse o da yapılmalı, mesafe ve şartlar nedeniyle bizim gibi İstanbul a gidemeyecek hocalarımıza da birşeyler yapma fırsatı doğar.
arkadaşlar mış muşlarla konuşmasak daha iyi olur. bazı arkadaşlar formatörlük bile kalacakmış diyor böyle uydurma şeylere pek rivayet etmeyelim.duzgun' Alıntı:istanbulda ikinci dönem formatörlük olacağıda mechul muş. formatörlüğün kalkacağından bahsediliyor.
Kadrolu pc öğretmenlerinin tek umudu formatörlük ancak bu şekilde ek ders ücreti alabiliyorlar ve başka okula maaş karşılığı görevlendirmeden kurtuluyorlar.
Sözleşmeli öğretmenler ise bu konuda bizden çok daha sıkıntılı onların sorunlarıda çözecek şeyler lazım.
BBNET çalkalanıyor Bt cilerde bir üzüntü hakim neden bu yöneticiler bu topluluğun bu kadar sıkıntı çekmesine kayıtsız kalıyorlar.
Ve formatörlük kalkarsa ki ni tekim bu da ciddi şekilde sorun olarak karşımızda. +18 i unutup bizlerde maaş karşılığını doldurmak için 40 takla atacağız.
İmkanlarımız bırakın düzelmeyi böyle olursa daha da kötüye gider.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
hocam katılıyorum size.Bu formuda girdiğim de bazen kendimi asker de hissdiyorum.Başlığı açan arkadaşım.O müdürünüzün ne gibi bir bağlantısı varmış ki ankarayla hemen öğrenmiş her şeyi.Bu arada dağıtırlarsa dağıtsınlar .Yeter ya.bu ne arkadaş.Zizu hocam hangi ilçedesin.Zizu_' Alıntı:yav ben harbiden anlayamıyorum.
aynı askerde dönen urafeler gibi. Bu konuları duyunca askerlik gelio aklıma
Daha dün geldiler bizim okulumuza bize boş bir oda gösterin bil. labaratuvarı oluşturulacak diye.
o demiş bu demiş e inanmıyorum artık. Eğer gerkçekten gelir dağıtırlar o zaman inanırım.
Ama böyle birşey olması imkansız onu da söylemek istiyorum.
porry' Alıntı:hocam katılıyorum size.Bu formuda girdiğim de bazen kendimi asker de hissdiyorum.Başlığı açan arkadaşım.O müdürünüzün ne gibi bir bağlantısı varmış ki ankarayla hemen öğrenmiş her şeyi.Bu arada dağıtırlarsa dağıtsınlar .Yeter ya.bu ne arkadaş.Zizu hocam hangi ilçedesin.Zizu_' Alıntı:yav ben harbiden anlayamıyorum.
aynı askerde dönen urafeler gibi. Bu konuları duyunca askerlik gelio aklıma
Daha dün geldiler bizim okulumuza bize boş bir oda gösterin bil. labaratuvarı oluşturulacak diye.
o demiş bu demiş e inanmıyorum artık. Eğer gerkçekten gelir dağıtırlar o zaman inanırım.
Ama böyle birşey olması imkansız onu da söylemek istiyorum.
pinarsan83' Alıntı:----------Şehir Efsaneleri----------
....miş.
...muş...
Ayrıca bilg. cı arkadaşlar nasıl branş değişikliği talep edebiliyorlar...NAsıl Matematikçi olmaya göz dikmişler...Geçici görevli sınıf öğretmeni formatörleri bile kabul etmezken ...Nasıl böyle bir arayışa girişiyorlar...Matematikçilere branş değişikliği tanısalarda Bİlgsayarcı yapsalar nasıl karşılayacaklar binlerce mezun atanmayı bekleyen öğretmen varken...
(Neden kendi hakkımızı istemiyoruz..Ankarada eylem yapalım dedik 18 kişi bulamadık koca başkentte....Herkes Cebittir gidiyo...Sanki Devlet Erkanı orada olacaklar...Bakanlığın önünde iki nara ve basın açıklaması yetecekti MEBin sesimizi duymasına saolsun arkadaşlar cesaret edemedi..MAİL MAİL MAİL protestoları..Buyuralım artık....sesizce alınan haklar böyle sessizlikle verilir işte...)
VE BİZ MİLLET OLARAK NİÇİN HAKLARIMIZI ARAMAK YERİNE BAŞKALARININ HAKLARINI GASPEDEREK BİŞEY ELDE ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLARIZ ANLAYAMIYORUM....
ve ANCAK KABAK BİZİM BAŞIMIZA PATLADIĞINDA UYANIYORUZ..YOKSA BAŞKALARINA PATLAYAN KABAKLAR UMRUMUZDA DEĞİL...VE OLMADIĞI İÇİN DE KABAK HER GÜN BAŞKALARININ BAŞINA PATLIYOR...ÇÜNKÜ DEVLET GELENEĞİ GEREĞİ TÜRK MİLLETİ HERŞEYİ KABUL EDER DEVLETİNE KARŞI GELMEZ...
BU ÜLKEDE FİZİK KİMYA BİYOLOJİ VE ORTAÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLERİNİN YILLARDIR ATANMADIĞINI BİLMİYOR MU KİMSE?....ŞİMDİ AYNI ŞEY BİZİM BRANŞTA DA OLACAK...BİLGİSAYARCI ATAMALARI DÜŞECEK..
İŞ EĞİTİMİ -TARIM -TİCARET -EV EKONOMİSİ DERSLERİ KALDIRILDIĞINDA BİR OKULDA 4 TANE NORMU OLAN BU DERSLERİN NORMU DÜĞMEYE BASILMIŞ GİBİ 1 e 2 ye DÜŞÜRÜLMEDİ Mİ?..TEKNOLOJİ VE TASARIM OLMADI MI?...BİR SÜRÜ ÖĞRETMEN NORM FAZLASI OLUP ORDA BURDA GÖREVLENDİRİLMEDİ Mİ BU ÜLKEDE?...bunlara duyarsız kaldıysak aynı şey şimdi bize oluyor durum bu kadar basittir.....
nurhayat' Alıntı:pinarsan83' Alıntı:----------Şehir Efsaneleri----------
....miş.
...muş...
Ayrıca bilg. cı arkadaşlar nasıl branş değişikliği talep edebiliyorlar...NAsıl Matematikçi olmaya göz dikmişler...Geçici görevli sınıf öğretmeni formatörleri bile kabul etmezken ...Nasıl böyle bir arayışa girişiyorlar...Matematikçilere branş değişikliği tanısalarda Bİlgsayarcı yapsalar nasıl karşılayacaklar binlerce mezun atanmayı bekleyen öğretmen varken...
(Neden kendi hakkımızı istemiyoruz..Ankarada eylem yapalım dedik 18 kişi bulamadık koca başkentte....Herkes Cebittir gidiyo...Sanki Devlet Erkanı orada olacaklar...Bakanlığın önünde iki nara ve basın açıklaması yetecekti MEBin sesimizi duymasına saolsun arkadaşlar cesaret edemedi..MAİL MAİL MAİL protestoları..Buyuralım artık....sesizce alınan haklar böyle sessizlikle verilir işte...)
VE BİZ MİLLET OLARAK NİÇİN HAKLARIMIZI ARAMAK YERİNE BAŞKALARININ HAKLARINI GASPEDEREK BİŞEY ELDE ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLARIZ ANLAYAMIYORUM....
ve ANCAK KABAK BİZİM BAŞIMIZA PATLADIĞINDA UYANIYORUZ..YOKSA BAŞKALARINA PATLAYAN KABAKLAR UMRUMUZDA DEĞİL...VE OLMADIĞI İÇİN DE KABAK HER GÜN BAŞKALARININ BAŞINA PATLIYOR...ÇÜNKÜ DEVLET GELENEĞİ GEREĞİ TÜRK MİLLETİ HERŞEYİ KABUL EDER DEVLETİNE KARŞI GELMEZ...
BU ÜLKEDE FİZİK KİMYA BİYOLOJİ VE ORTAÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLERİNİN YILLARDIR ATANMADIĞINI BİLMİYOR MU KİMSE?....ŞİMDİ AYNI ŞEY BİZİM BRANŞTA DA OLACAK...BİLGİSAYARCI ATAMALARI DÜŞECEK..
İŞ EĞİTİMİ -TARIM -TİCARET -EV EKONOMİSİ DERSLERİ KALDIRILDIĞINDA BİR OKULDA 4 TANE NORMU OLAN BU DERSLERİN NORMU DÜĞMEYE BASILMIŞ GİBİ 1 e 2 ye DÜŞÜRÜLMEDİ Mİ?..TEKNOLOJİ VE TASARIM OLMADI MI?...BİR SÜRÜ ÖĞRETMEN NORM FAZLASI OLUP ORDA BURDA GÖREVLENDİRİLMEDİ Mİ BU ÜLKEDE?...bunlara duyarsız kaldıysak aynı şey şimdi bize oluyor durum bu kadar basittir.....
hocam o kadar yorum okudum en mantıklısı sizinkiydi..aklımdan geçenleri yazmışsınız..kesinlikle katılıyorum :+1: :+1:
Hocam diliniz mi sürçtü yoksa kasten mi yazdınızbirgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
birgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
şaşkınlıkla okuyorum yazılanları.Başlığı açan arkadaş kesin emirmiş diyor.hem kesin,hem de mişli,bu nasıl iş ya.turuncu_yesil' Alıntı:Konuyu açan arkadaş bu olayı kanıtlasın o yazıyı buraya koysun, il ilçe yazsın onu alnından öpeceğim.
Bir deli taş atıyor kuyuya, ya kafanız bu kadarmı çalışıyor!!
Bu ne kibir bu ne gurur,UNUTMA ŞEYTANDA KİBRİNDEN DOLAYI ALLAH'IN HUZURUNDAN KOVULDU.....birgulbilisim' Alıntı:Devlette çalışanlara üzüldüm.Ben özel okulda çalışıyorum sınıflara zaten projeksiyon kurduk, ve son model bir labım var. Labdada akıllı tahta var. Dersleride güzelce işliyorum Umarım herşey alayhinize olur.
Aklın yolu bir katılıyorum... Ama sadece formatör değil bütün Bt öğretmenlerini yapmalılar... Çalışma saatleride biraz esnek olmalı... Zaten her okula gerek öğretmene gerek öğrenciye ve bilimum bilişim cihzları için bilişimden sorumlu bir kişiye ihtiyaç var...racon' Alıntı:Formatör öğretmenlerin bilişimden sorumlu müdür yardımcısı olması gerekir.