BT Sohbetleri (Seçmeli BT Dersinin Yaygınlaşması)

Kodla Büyü
Adnan hocama teşekkürler, 2 sunucu da sorduğu soruya cevap vermekte sorlandı ...

Yine aynı mesajları gönderilmiş öğelerden yönlendirdim bakalım. yine gelmedimi diyecek

meslek tanımına değiniyorlar bu sorunun dile gelmesi iyi fakat mebin duyması gerekli ve çalışma yapması yapmadığı sürece bu sorunları konuşmak yersiz

ben kendi adıma programın başından beri 7 tane mail göndermişim. Bence sunucu mailini kontrol etmesini bilmiyor diye düşünüyorum

son gönderdiğim mail
sunucu bayanın diksiyonu çok kötü başka sunucu istiyoruz
:D

Bilgi Ali Yılmaz Eğitici Formatör, Beyoğlu'nda çalışırken gerçekten çok yardımcı oldu bize ve harika konuştu.

Ve Sedat Hocama da çok teşekkürler :alkis: Bize ancak bizden hayır var, belli oldu ki üniversitelerden de MEB'den de destek göremeyeceğiz...

Soruları Soran Tüm hocalarımıza teşekkür edriz, onlar bizim sıkıntılarımızı çok güzel bir şekilde dile getirdiler fakat hala bir çözüme yönelik tatmin edici bir cevap alamadık malesef

Program bitiyor, ilk 50 dakikası saçma, son 10 dakikası gerçek sorunlar konuşuldu...

Kesinlikle sunucunun değişmesi lazım, sunuculuk hariç herşeyi yapar belki ama sunuculuk yapamıyor..

İzleyenlerin yarısı uyuyakaldı.

Geri