BT Sohbetleri (Seçmeli BT Dersinin Yaygınlaşması)

Kodla Büyü
bilişm okuryazarlığında en önemli şey bizim vizyonumuzmuş yani arkadaşlar kabak gene başımızda patladı

Öğrencilerin Bilgisayar Okuryazarlığını zaten kazanarak doğduğunu varsayarak bir yere varamıyoruz. 5. Sınıfa başlayan öğrencilerin sorulduğunda mükemmel bir bilgisayar kullanıcısı olduğunu söylemeleri, derslerin nasıl? Çok İyi demeleri gibi bir durum... Gerçekçi olup öncelikle Bilgisayar Okuryazarlığı kazandırılmalı ardından programlama, web tasarımı gibi daha ileri düzey öğretimlere geçilmeli... Çocuklar bilgisayarı biliyor yaklaşımı, Türkçeyi biliyor yaklaşımıyla malesef aynı... diye mail attım

En komiği de oradaki 4 arkadaşın elinde kağıt-kalem var.. Not mu tutacaklar acaba dersi nasıl daha iyi anlatırız acaba diye, kendileri herhalde başka bir ülkede çalışıyorlar..

Adnan DERTLİ, heykeli dikilecek adam adayım oldun,

KAPAK : Görev yaptığım okulda ders seçilmedi

Odtü Bölüm başkanı profesör: Zorunlu ders olsun diye uğraşmayın dedi resmen ya... Senin o bölüm başkanlığından kazandığın para haram olsun.. Bölümüne ihanet ediyorsun...

Neden bizim çabamıza bırakılıyorda, üniversitelerinde bölüm açan üniversite rektörlerineden mebe baskı yapılmıyor..

ya şu dersi tam kaldırsalarda kurtulsak valla bıktım artık yaniii her gün aynı şeyleri yazmaktan konuşmaktan

Bırak bu işleri, dersi öyle verelim ki dersi zorunlu hale getirilmesi zorunda olsun, bunca sene bunu yaptık not'u gitti, ders saati gitti, normu gitti, külahıma anlatın

Hmmm tamam o zaman SBS kalkması ya da SBS de bilişim teknolojileri ile ilgili soru çıkması durumunda sorunumuz çözülecekmiş. :puhaha: oldu o zaman, sağolsunlar, nasıl da bir aydınlandım :idea:

yerine türkçe karşılığı varken ingilizce konuşmayı marifet sayan ezikleri şu programlara çıkarmasınlar. Böyle bölüm başkanlarınada yazıklar olsun.

evet konu kapanmıştır çıkalım adam zorunlu olmaz diyor
kadına iyice gıcık oldum tipe bak

sunucuya ve sayın profesöre adnan hocamın sorduğu soruya verdikleri cevap için "oğlum bak git" diyorum.bu ne komedyadır ya biz çaba gösterecekmişiz dersin zorunlu olması için :verymad:

Geri