BT Sohbetleri (Seçmeli BT Dersinin Yaygınlaşması)

Kodla Büyü
teion' Alıntı:
Sunuyu hangi programla yapmışlar dedi? Anlayabilen var mı? Daha önceden de böyle bir sunu görmüştüm, çok hoş görünüyor geçişleri falan..

prezi
post1078969.html#p1078969

Arıyorum ama hat daha çalmadan direk kapanıyor... Hattı düşürebilen arkadaşlar lütfen NORM ile ilgili soruyu sorsun...

2004 hacettepe böte yayında. sunucu ve karşısındaki katılımcı bile konuştuklarına inanmıyorlar bence....

vay arkadaş 2 saatte ne kadar çok şey yapmamız gerekiyormuş (tabi öncelikle 2 saatlik dersin seçilmiş olması lazım)bunlar sanki ders 5 saat ve zorunlu gibi anlatıyor.ayrıca bence bunların derdi biz değiliz kendileri akademik çalışma yapıyorlar bizi de alet edip kullanıyorlar.farkındalar ki biz yoksak onlara ve derslerin verildiği bölümlere de ihtiyaç olmayacak...çok yazık :-1:

gözlerim kapanmaya başladı yaa bilişim programının cıvıl cıvıl olması lazım herkes uyku modunda

fateless38' Alıntı:
vay arkadaş 2 saatte ne kadar çok şey yapmamız gerekiyormuş (tabi öncelikle 2 saatlik dersin seçilmiş olması lazım)bunlar sanki ders 5 saat ve zorunlu gibi anlatıyor.ayrıca bence bunların derdi biz değiliz kendileri akademik çalışma yapıyorlar bizi de alet edip kullanıyorlar.farkındalar ki biz yoksak onlara ve derslerin verildiği bölümlere de ihtiyaç olmayacak...çok yazık :-1:
aynen katılıyorum....

Bilgisayar sınıfım yok bilgisayarım zaten yok.
Oksaydı ben de gayet iyi bilirdim neler öğreteceğimi.
Kimsenin aklına ihtiyacımız yok.
Çok biliyorlarsa gerçek sorunlara cevap versinler?
Bilgisayar sınıfım olacak mı bunu çözsünler?
Bilgisayrım olacak mı bunu çözsünler
Gerisini ben hallederim. Bana benim bildiklerimi anlatıyorlar. :-1:

dobra1979' Alıntı:
gözlerim kapanmaya başladı yaa bilişim programının cıvıl cıvıl olması lazım herkes uyku modunda

Bence kendileri öğrenmeleri gerek önce sunum nasıl oluyor?

İnsan bilmediği şeyi nasıl anlatır ki? :verymad:

Geri