kullandıkları programın adı neymiş, powerpoint yerine orayı anlayamadım.
aynen..mutlucan' Alıntı:benim denamikc' Alıntı:Uykum geldi...
:++:BTFormator' Alıntı:Şu yayına biri telefon ile bağlanıp asıl soruyu patlatsa ne iyi olacak....
teion' Alıntı:Sunuyu hangi programla yapmışlar dedi? Anlayabilen var mı? Daha önceden de böyle bir sunu görmüştüm, çok hoş görünüyor geçişleri falan..
dobra1979' Alıntı:program sunucusu sanki taş taşımış yorgun argın bitkin bi şekilde hiç pozitiflik alamadım uhaha:
teion' Alıntı:Sunuyu hangi programla yapmışlar dedi? Anlayabilen var mı? Daha önceden de böyle bir sunu görmüştüm, çok hoş görünüyor geçişleri falan..
ozhan07' Alıntı:2004 hacettepe böte yayında. sunucu ve karşısındaki katılımcı bile konuştuklarına inanmıyorlar bence....
:alkis: :+1:gülhan35' Alıntı:yarabbim e-poster dedi yahuuuu, benim çocuklar bilgisayarı hala açma tuşundan kapatıyor :cry:
spring' Alıntı:teion' Alıntı:Sunuyu hangi programla yapmışlar dedi? Anlayabilen var mı? Daha önceden de böyle bir sunu görmüştüm, çok hoş görünüyor geçişleri falan..
bende merak ettim
spring' Alıntı:teion' Alıntı:Sunuyu hangi programla yapmışlar dedi? Anlayabilen var mı? Daha önceden de böyle bir sunu görmüştüm, çok hoş görünüyor geçişleri falan..
bende merak ettim
tunaböte' Alıntı:aynen..mutlucan' Alıntı:benim denamikc' Alıntı:Uykum geldi...
aynen katılıyorum....fateless38' Alıntı:vay arkadaş 2 saatte ne kadar çok şey yapmamız gerekiyormuş (tabi öncelikle 2 saatlik dersin seçilmiş olması lazım)bunlar sanki ders 5 saat ve zorunlu gibi anlatıyor.ayrıca bence bunların derdi biz değiliz kendileri akademik çalışma yapıyorlar bizi de alet edip kullanıyorlar.farkındalar ki biz yoksak onlara ve derslerin verildiği bölümlere de ihtiyaç olmayacak...çok yazık :-1:
bilgisayarcıyım' Alıntı:ozhan07' Alıntı:2004 hacettepe böte yayında. sunucu ve karşısındaki katılımcı bile konuştuklarına inanmıyorlar bence....
Haklısın Özhan ahh ben olacaktım ki ordaaa bak neler söylerdim
endnur_61' Alıntı:bu sunucu kimmiş? başını kaçırdım.
seninki yine iyi hocam benimkiler monitorun kapama tuşuna basınca bilgisayarı kapattık sanıyorlargülhan35' Alıntı:yarabbim e-poster dedi yahuuuu, benim çocuklar bilgisayarı hala açma tuşundan kapatıyor :cry:
dobra1979' Alıntı:gözlerim kapanmaya başladı yaa bilişim programının cıvıl cıvıl olması lazım herkes uyku modunda