BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

mayhem' Alıntı:
61>34' Alıntı:
Sayın Müsteşarım, FBTR Öğretmenleri DYK kursu verememekte ve FBTR ile kurslar arasında seçim yapmamız istenmektedir.
Fatih Projesinin okullardaki temsilcisi olarak biz FBTR öğretmenleri bunca yatırımı okullarda sahipsiz bırakmak istemiyoruz.
Ancak DYK kurslarında dersimize büyük ilgi gösteren öğrencilerimizi de mağdur etmek istemiyoruz.
Bizlere ya FBTR ya da DYK kursu seçiminin bırakılması hem projemizi, hem de binlerce öğrencimizi olumsuz etkileyecektir.
Bu konudaki mağduriyetimizi sizlere iletmek istedik.

her satır bir tweet olarak gönderilebilir. karakter sayısı ayarlanmıştır :)

güzel olmuş hocam gönderdik herkes bir tane gönderse
en azından haberi olmasını sağlasak yeterlidir
inş siz kursmu veriyodunuz yoksa demez :cry:

hocam dyk yı geçtim, bzim verdiğimiz teknoloji kullanım kursundan tutunda temel bilgisayar kurslarına kadar hepsi hikaye oldu gözüküyo zaten şu halde.. bırakın sorsunlar..

Arkadaslar insan kaykanları genel müdürlüğü görüştüm
konuyla ilgili fax çektim bugün bakalım hayırlısı

Ekli dosyalar

• btr.jpg
    btr.jpg
    62.4 KB · Görüntüleme: 403

Arkadaşlar gelin bilişimciler olarak hazır sendikamız var birlik olalım diyorum. Kuruluşumuza bile laf atanlar var
Tekrar söylüyorum sendika da birleşmemiz lazım çok üyesi olması gerekmiyor. Ama gerektiğinde ankaraya
gidip bire bir görüşecek liderlik yapacak arkadaşları sendikamıza davet ediyorum . Şuan azız
haziranda genel kurul seçimi var o zaman kadar üye olursanız yönetime girersiniz beraber sendikayı yönetiriz
bir bilişimci arkadaşınız olarak gelin birlik olalım diyorum.
Sendikanın kuruluşu ile ilgili tüm resmi işlemler gerçekleştirilmiştir. Faal durumdadır.
Ama yanımda gerçekten ben bu branşa sahip çıkacağım diyen arkadaşları bekliyorum

Büyükçekmece İlçe Memden gelen yazının ekleri...

Ekli dosyalar

• received_10154024793682450.jpeg
    received_10154024793682450.jpeg
    137.2 KB · Görüntüleme: 382
  • received_10154024794177450.jpeg
    received_10154024794177450.jpeg
    143.3 KB · Görüntüleme: 382

İstanbul MEM 'in kurs açılabileceğine yönelik yazısı ilk sayfaya eklenmiştir.

okula sağlam bir dilekçe yazan var mı bende bugün dilekçe vereceğim okula

tomreader2010' Alıntı:

BEN YAZDIM HOCAM İLÇEYE ELDEN GÖTÜRDÜM ORDAN İLE ORDAN yeğiteke GİDECEK

turkuaz09' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:

BEN YAZDIM HOCAM İLÇEYE ELDEN GÖTÜRDÜM ORDAN İLE ORDAN yeğiteke GİDECEK

isminizi silip yollamanız mümkün mü hocam yeğiteğe mi gönderecekler insan kaynaklarına mı

hocam ben yeğitek olarak istedim bilgilendirmeyi şimdi yollayyayım hocam size

hocam yazdığınız dilekçeyi bana da gönderebilir misiniz?

Hocam eger sorun olmayacaksa buraya ekleyelim dilekçeyi.

Bazı illerde kurs açtırıp bazılarında açtırmamaları eşitlik ve adetet ilkesine aykırıdır

aynenbadi' Alıntı:
Bazı illerde kurs açtırıp bazılarında açtırmamaları eşitlik ve adetet ilkesine aykırıdır

hocam bana açtırdılar ben açtırılmayan arkadaşlarım adına da sormak istedim. inşallah hayırlı bir sonuç ile geri dönüş olur

ilk3r' Alıntı:
turkuaz09' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
Hocam eger sorun olmayacaksa buraya ekleyelim dilekçeyi.

tamam hocam ekleyeyim
Sağolun hocam. Hocam ön sayfaya ekliyorum. Dilekce yazmak icin arkadaşlara faydali olsun.

tabiiki hocam görüş yazısı gelen tüm arakadaşlar böyle bir yazı ile başvururlarsa muhakkak biri dönüt alır. ayrıca twitter üzerinden necdet sarı hocamıza da bir mesaj yazdım hadi hayırlısı bakalım

bende bugün itibariyle verdim dilekçemi 3 hafta bitecek 2. dönemde ama tık yok hala, bugün biryerleri arayan olmadı mı

ARkadaşlar şimdi YEĞİTEK ten bir yetkili ile görüşme yaptım. İnsan kaynaklarındaki sorumlu birimle görüşülmüş. Ancak onlar aynı cevabı vermişler. Yeğitek görevlileri de müsteşardan randevu talep etmişler. sorunun anlatılacağı kişi olarak beklemekteler. Bende dilekçe gönderdim . Şuan için bir sonuç var dersem yalan olur. Bekleyin diyorlar.

turkuaz09' Alıntı:
ARkadaşlar şimdi YEĞİTEK ten bir yetkili ile görüşme yaptım. İnsan kaynaklarındaki sorumlu birimle görüşülmüş. Ancak onlar aynı cevabı vermişler. Yeğitek görevlileri de müsteşardan randevu talep etmişler. sorunun anlatılacağı kişi olarak beklemekteler. Bende dilekçe gönderdim . Şuan için bir sonuç var dersem yalan olur. Bekleyin diyorlar.
Bizim görevlendirme yazısında Müsteşarın imzası var. Bundan dolayı bu işin çözüm merci müsteşardır.

insan kaynaklarında yazıyı yazanlar orayı örgütlemişler anlaşılan bir sonuç çıkmayacak en azından bu dönem patladı bir dahaki seneye btr arkadaşlara başarılar dilerim

anlaşılan çözmeyecekler bu işi,göze batan biz olduk :verymad: okul idarecileri de mesai saatinde kursa devam. 1800-1900 tl ek dersleri var bu ay, Allah bereket versin.

çoğu arkadaşın kursu yok arkadaşlar ondan fazla kişi yok

İnsan kaynakları genel müdürlüğünün Sayı: 28892082. 869. E. 576183 sayılı ek ders ücretleri görüşü, doğrultusunda Bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerinin DKY kurslarında ders açılması Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gönderilen bir yazı ile durdurulmuştur.. Bu yazıya konu olan ilgili öğretmenin ne şartlar altında görev yaptığı belirtilmediğinden bütün illerde DERS SAATLERİ DIŞINDA DAHİ OLSA kurs veren öğretmenlerin DKY kursları engellenmektedir... Yazıya konu olan öğretmenin hangi şartlarda kurs açmak isdedigi ve böyle bir cevap verildiğinin insan kaynakları genel müdürlüğünce açıklanması ayrıca GÖREVLİ OLDUKLARI SAATLER DIŞINDA GÖREV ALAN VE SORUMLULUKLARI DIŞINDA KURS AÇMALARININ SAKINCASI VARMIDIR sorusunu cevaplandırmalarını arz ederim.

BİMERE DİLEKÇE....

HEPİMİZ YAZALIM ARKADAŞLAR..

bimere bende durumu özetleyen bir yazı yazdım. yeğitek ve insan kaynakları arasındaki karmaşa, mesai saatlerimiz ve yeğitekten aldığımız cevapları yazdım. bakalım ne olcak

Geri