BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

arkadya' Alıntı:
İnsan kaynakları genel müdürlüğünün Sayı: 28892082. 869. E. 576183 sayılı ek ders ücretleri görüşü, doğrultusunda Bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerinin DKY kurslarında ders açılması Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gönderilen bir yazı ile durdurulmuştur.. Bu yazıya konu olan ilgili öğretmenin ne şartlar altında görev yaptığı belirtilmediğinden bütün illerde DERS SAATLERİ DIŞINDA DAHİ OLSA kurs veren öğretmenlerin DKY kursları engellenmektedir... Yazıya konu olan öğretmenin hangi şartlarda kurs açmak isdedigi ve böyle bir cevap verildiğinin insan kaynakları genel müdürlüğünce açıklanması ayrıca GÖREVLİ OLDUKLARI SAATLER DIŞINDA GÖREV ALAN VE SORUMLULUKLARI DIŞINDA KURS AÇMALARININ SAKINCASI VARMIDIR sorusunu cevaplandırmalarını arz ederim.

BİMERE DİLEKÇE....

HEPİMİZ YAZALIM ARKADAŞLAR..

Hocam ben yazdım BİMER' e ilçe milli eğitimden aradılar cevabı onlar verdi yani. Bimere yazınca bakanlıktan cevap gelmiyor bilginize.. Alt birimlere iletip siz cevaplayın deniyor.

Meb bilgi edinme hattina yazabilirsiniz

bu zihniyet var olduğu müddetçe bize ya acil KODLAMA dersi şart ya da branş değişikliği:)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    9.4 KB · Görüntüleme: 730

umudum yok ama inş. bu gün iyi haberler alırz

Bakiyorum hep ayni kisileriz vala bosa ugrasiyz kimsenin umrunda dahi degil

Arkadaslarin cogunun kursu yok galiba ama bu ileride kurs acmayacaklari anlamina gelmiyor diger kısım kurstan sorunsuz ek dersi aliyor onlarında yarin ek derslerinin kesilmeyeceginin garantisi yok ama burada 3~5 kisi didiniyoruz adamlar sesimi tanıdı vallahi

Bu saatten sonra düzelmesi zor gibi. Istifa etmeyen arkadaslarin hem kursu hem de dersi yoksa diyecek bisey yok ama bu is cok surmez bu sekilde. Cok cok 3 ay daha sorun yasariz birdaha btr ol dediklerinde kac kisiyi bulacaklar acaba? Bakanlik yetkilileri asli gorevimiz olmayan hic birseyi yapmayacksak akilli tahtalari tabletleri istediginiz gibi dagitiniz dunyanin parasi duvarda tablo olarak asili dursun. Sonra kimin hak yedigini konusalim kimin is yapmadigini ogretmenin asli gorevinin ne oldugunu ne olmadigini. Okullara tamirci istiyorsunuz hemde bunu dışardan teknik ekiple yaptirsaniz ogretmenden daha fazla maaş isteyecek hemde okulun istedigi islerin bir cogunu asli gorevim degil diyerek yapmayacak.btr ogretmeni olunca her isteneni fazlasiyla yaptigimiz icin bunlar oluyor zaten. Bunun icin ogretmenin gorev tanimiyla kafasina gore hoyratca yazilar cikarip moral motivasyonu sifirliyorlar.

yarın da kursa gelicem sonrasını bilemiyorum
yeğitekin yeni numarasını bulabildiniz mi?

Şu iş bir netleşse, durumu göre BTR yi hemen dilekçe verip bırakacağım..

Hiç değerimiz yok malesef. Adam akıllı ders saatimiz olsa yapılacak iş değil btr. Olumlu bakıyordum düzeleceğine dair ama umutlar tükeniyor artık.

umutları tüketmeyelim YEĞİTEK bizi tatmin edici bir cevap verene kadar peşini bırakmamamız lazım...

Turkuaz hocamin dilekcesini duzenleyip dun okula verdim bakalim cevap 1 ayami 2 ayami gelir artik

çalıyor ama açan yok, herkes arasın bu gün de, peşini bırakmayalım, YEĞİTEk ya olumlu ya olumsuz bir yazı yayımlamalı,herkes yoluna bakmalı ondan sonra

YEĞİTEK aramak gerekli. Ama sonuçta ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum

Seneye BTR olacak bilişim Öğretmeni bulamayınca aklılları başlarına gelir.

Burada Kurs alarak ekdersini tamamlayacak BTR köleliğini bıracak bir çok öğretmen var.

Bir gelişme olmuşmu diye sürekli bakıp bir dilekçe bile vermekden aciz aptallardan oluşan bir topluluga kimse birşey yapmaz..

Bu lafdan alınması gereken arkadaşlar siz kendinizi biliyorsunuz...

kapanmadan dilekçe verilmesi mantıklı mı
Yazıyı aslında düzgün başlamış yanlış bitirmiş asli görevi olan ders için ayrıca ekders almaz doğru btr görevinden 18 alan adam 20 saat derse giriyorsa 7 de oradan almaz tmm da kurs bizim asli görevimiz mi ne saçma bağlamış

cilekes_ogrt' Alıntı:
kapanmadan dilekçe verilmesi mantıklı mı
Yazıyı aslında düzgün başlamış yanlış bitirmiş asli görevi olan ders için ayrıca ekders almaz doğru btr görevinden 18 alan adam 20 saat derse giriyorsa 7 de oradan almaz tmm da kurs bizim asli görevimiz mi ne saçma bağlamış
bütün olay bundan ibaret iken maalesef onlar işte bunu anlayamayacak seviyedeler.

araya birini sokacak kadar da çevremiz yok ki zaten birlikte olamıyoruz bari sendikalar işe yarasın diyecem ama eğitim bir sen den ses yok sanırım

Yegitek olumlu yada olumsuz cevap vermesi için kac gün süreleri var.

dilekçenin 15 gün cevap verme süresi var

Haftaya bir şekilde netleşir diye tahmin ediyorum.

Olumlu olursa bu sefer il memler yazınin gelis tarihinden itibaren kurs ucretini veririm diyecek.

Geri