Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
Hocam ben yazdım BİMER' e ilçe milli eğitimden aradılar cevabı onlar verdi yani. Bimere yazınca bakanlıktan cevap gelmiyor bilginize.. Alt birimlere iletip siz cevaplayın deniyor.
arkadya' Alıntı:İnsan kaynakları genel müdürlüğünün Sayı: 28892082. 869. E. 576183 sayılı ek ders ücretleri görüşü, doğrultusunda Bilişim teknolojileri rehber öğretmenlerinin DKY kurslarında ders açılması Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gönderilen bir yazı ile durdurulmuştur.. Bu yazıya konu olan ilgili öğretmenin ne şartlar altında görev yaptığı belirtilmediğinden bütün illerde DERS SAATLERİ DIŞINDA DAHİ OLSA kurs veren öğretmenlerin DKY kursları engellenmektedir... Yazıya konu olan öğretmenin hangi şartlarda kurs açmak isdedigi ve böyle bir cevap verildiğinin insan kaynakları genel müdürlüğünce açıklanması ayrıca GÖREVLİ OLDUKLARI SAATLER DIŞINDA GÖREV ALAN VE SORUMLULUKLARI DIŞINDA KURS AÇMALARININ SAKINCASI VARMIDIR sorusunu cevaplandırmalarını arz ederim.
BİMERE DİLEKÇE....
HEPİMİZ YAZALIM ARKADAŞLAR..
Hocam ben yazdım BİMER' e ilçe milli eğitimden aradılar cevabı onlar verdi yani. Bimere yazınca bakanlıktan cevap gelmiyor bilginize.. Alt birimlere iletip siz cevaplayın deniyor.