Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
Her geçen gün umutlar azalıyor sanırım
Her geçen gün umutlar azalıyor sanırım
bu iş eninde sonunda herkese değecek biran önce düzeltilmeliakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
aynenbadi' Alıntı:bu iş eninde sonunda herkese değecek biran önce düzeltilmeliakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
ilk3r' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:bu iş eninde sonunda herkese değecek biran önce düzeltilmeliakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
İstanbul açabilir yazısı yayınlamıştı . Şimdi düzeltme göndermişler.
desenize bu iş istanbulu da vurdu.hocam hangi toplantıdan bahsediyorsunuz. hangi ilçedesinizakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
hakansia' Alıntı:İnşallah davaya gerek kalmaz. YEĞİTEK bu işi çözer...
İstanbulda turkiyedeki butun sube mudurleriyle toplanti olmus sanirimdenizci' Alıntı:desenize bu iş istanbulu da vurdu.hocam hangi toplantıdan bahsediyorsunuz. hangi ilçedesinizakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
akoluacik' Alıntı:İstanbulda turkiyedeki butun sube mudurleriyle toplanti olmus sanirimdenizci' Alıntı:desenize bu iş istanbulu da vurdu.hocam hangi toplantıdan bahsediyorsunuz. hangi ilçedesinizakoluacik' Alıntı:biraz önce şube müdürü bizim müdürü aramış haftasonu olan kursumun kapatılacağını söylemiş. istanbuldaki toplantıda böyle söylemişler bilgisi olan var mı ?
aklısınız hocam. :+1:pisagorean' Alıntı:Arkadaşlar bu neyin tartışması sayfalarca. Şu an Teog dersleri için zar zor dyk açılıyor o da zorunluluktan. Yani normalde onlara da açtırmayacaklar. Yazılan ek dersler idarenin gözüne batıyor ama yapacak bişey yok dersaneleri bitirme adına açmak zorundalar. Kaldı ki bizim gibi branşlara asla ve kata açtırmazlar. Eğer şeker gibi bir idareniz, para kazanmanızı isteyen, ek dersinizi görünce fesatlanmayan bir idareniz varsa açabilirsiniz. Olay bundan ibaret.
pisagorean' Alıntı:Arkadaşlar bu neyin tartışması sayfalarca. Şu an Teog dersleri için zar zor dyk açılıyor o da zorunluluktan. Yani normalde onlara da açtırmayacaklar. Yazılan ek dersler idarenin gözüne batıyor ama yapacak bişey yok dersaneleri bitirme adına açmak zorundalar. Kaldı ki bizim gibi branşlara asla ve kata açtırmazlar. Eğer şeker gibi bir idareniz, para kazanmanızı isteyen, ek dersinizi görünce fesatlanmayan bir idareniz varsa açabilirsiniz. Olay bundan ibaret.
Kapatırlar kardeş. Öğretmen bu ara iyi para kazanıyo bu işten ve inan amirler son derece rahatsız. Ek dersle birlikte idarecileri ikiye katlayanlar var. Acaip fesatlanıyo şu an idare takımı bu işe. Yazıyı okumama gerek yok. Öğretmene yedirmezler bu işi. Varsa yoksa kendilerine ek ders yazmak tüm dertleri.arkadya' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Arkadaşlar bu neyin tartışması sayfalarca. Şu an Teog dersleri için zar zor dyk açılıyor o da zorunluluktan. Yani normalde onlara da açtırmayacaklar. Yazılan ek dersler idarenin gözüne batıyor ama yapacak bişey yok dersaneleri bitirme adına açmak zorundalar. Kaldı ki bizim gibi branşlara asla ve kata açtırmazlar. Eğer şeker gibi bir idareniz, para kazanmanızı isteyen, ek dersinizi görünce fesatlanmayan bir idareniz varsa açabilirsiniz. Olay bundan ibaret.
Kardeş,m zaten teoğ kurslarında görevli olduğumuzdan bu kursları kapatmamız isteniyor... Konunun ne olduğunu oku...
yani sadece bilgisayar kursu deil bütün kursları kapatıyorlar..
pisagorean' Alıntı:Kapatırlar kardeş. Öğretmen bu ara iyi para kazanıyo bu işten ve inan amirler son derece rahatsız. Ek dersle birlikte idarecileri ikiye katlayanlar var. Acaip fesatlanıyo şu an idare takımı bu işe. Yazıyı okumama gerek yok. Öğretmene yedirmezler bu işi. Varsa yoksa kendilerine ek ders yazmak tüm dertleri.arkadya' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Arkadaşlar bu neyin tartışması sayfalarca. Şu an Teog dersleri için zar zor dyk açılıyor o da zorunluluktan. Yani normalde onlara da açtırmayacaklar. Yazılan ek dersler idarenin gözüne batıyor ama yapacak bişey yok dersaneleri bitirme adına açmak zorundalar. Kaldı ki bizim gibi branşlara asla ve kata açtırmazlar. Eğer şeker gibi bir idareniz, para kazanmanızı isteyen, ek dersinizi görünce fesatlanmayan bir idareniz varsa açabilirsiniz. Olay bundan ibaret.
Kardeş,m zaten teoğ kurslarında görevli olduğumuzdan bu kursları kapatmamız isteniyor... Konunun ne olduğunu oku...
yani sadece bilgisayar kursu deil bütün kursları kapatıyorlar..
alemd@r' Alıntı:az önce tekrar sendikadan aradı,mevzuatla ilgilenen kişi bizim görevlendirmeler 22. maddeye göre yapılacak ve alacaknışız..(görevlendirme ile gelen müdür yardımcılarının ekderslerinin bu madde ile kurtarmışlar) ben ne yapayım dedim okula yazı gelecek dedi..anlamadım ama hayırlısı :lol:
alemd@r' Alıntı:az önce tekrar sendikadan aradı,mevzuatla ilgilenen kişi bizim görevlendirmeler 22. maddeye göre yapılacak ve alacaknışız..(görevlendirme ile gelen müdür yardımcılarının ekderslerinin bu madde ile kurtarmışlar) ben ne yapayım dedim okula yazı gelecek dedi..anlamadım ama hayırlısı :lol:
arkadya' Alıntı:alemd@r' Alıntı:az önce tekrar sendikadan aradı,mevzuatla ilgilenen kişi bizim görevlendirmeler 22. maddeye göre yapılacak ve alacaknışız..(görevlendirme ile gelen müdür yardımcılarının ekderslerinin bu madde ile kurtarmışlar) ben ne yapayım dedim okula yazı gelecek dedi..anlamadım ama hayırlısı :lol:
valla ben bu gün istifa dilekçesini verdim ....
ecek acaklar bitmiyor...