tomreader2010' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
sulu_man' Alıntı:
Yahu, millette de ne umut varmış bitmedi gitti. Hala çıkacak hala çıkacak... Bu saatten sonra çıksa ne çıkmasa ne, hala kurs diyorsanız istifa edin BTR den gidin açın bu kadar basit. Onlar da anlasın pabucun pahalı olduğunu... Kusura bakmayın ama adamların yaptıkları az bile böyle saça böyle tarak vurulur...
üsluba bak, sen gölge etme yeter :+1:
Helal olsun sulu_adam 2 aydir cozemedigimizi çözmüş bizim hic aklimiza gelmemisti, bu nasil uslub bu nasil mantik istifa etmiş senin hakkin gasb edildiginde hep kacarmisin, ozlugunle ilgili kayiplarin olursa meslekten mi istifa edeceksin hemen
Hocam uslupla, mantıkla alakası yok! Bu kararın çıkmasının haftasına herkes BTR'den istifa etmeye yeltenseydi (yeltenseydi diyorum çünkü, belki de istifa etmesine bile gerek yoktu, herkes dilekçe verse olayın vehametinin ortaya çıkarılmasına yetebilirdi, çünkü bir çok ilçe dilekçeleri kabul bile etmeyebilirdi) o zaman neyle uğraştıkarını daha iyi anlayacaklardı. Yok benim müdürüm rica etti, yok bizim öğretmenler bırakma dedi, diyerek bahaneler üretmenin durumumuzu ötelemekten başka hiç bir etkisi olmaz. Haa BTR'yi sahipleniyorsanız alın sizin olsun, şahsen ben kabullenmiyorum, elimde alet edavat okuldaki bütün bilgisayarları tamirci gibi gezmenin öğretmenlikle hiç bir ilgisi alakası olamaz, dünyanın hiç bir yerinde de, araştırmadım ama gerekirse onu da yaparız, öğretmenden böyle bir şey istenmiyordur. Ama olaya nasıl olsa tam ek ders alıyoruz bundan olmayalım ama öbürünü de sahip olalım mantığıyla bakıyorsak ki çoğumuzun yaptığı budur o zaman durumun geldiği nokta da budur, kabullenin... O zaman 2 ay da bekleriz, 3 ay da...
Bizim bilgisayar zümresi olarak asıl yapmamız gereken derslerimize sahip çıkmaktadır. Eğer bizim dersimiz TEOG'da olsaydı o uğruna 2 aydır beklediğimiz kursları vermemiz için biz onlara değil,onlar bize yalvarıyor olacaklardı. Böyle saça böyle tarak vurulurdan kastım budur. Teknojiye yapılan milyonlarca lira yatırım var, ama içi boş. Verimli kullanacak bir nesil yok. Sebebi bilgisayarı oyun oynamaktan ibaret gören bir nesli yetiştiriyor olmamız. Her ne kadar bunda bizim payımız az olsa da dersimize sahip çıkamayarak bizim de payımız var.
Sizin söyleminize dönecek olursak evet gerçekten bana helal olsun ki, bir çok zümremin çözemediğini çözmüş durumdayım.