BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Yazı falan yok bence arkadaşlar.bugün okuluma yazı geldi. Kursunu kapat dediler.gelen yazıdaki numaradan bir şef hanımefendi ile görüştüm.bana kursa giremezsiniz. Durum bu dedi.yazıdan falan bahsetmedi. Bilginize

alp8080' Alıntı:
Yazı falan yok bence arkadaşlar.bugün okuluma yazı geldi. Kursunu kapat dediler.gelen yazıdaki numaradan bir şef hanımefendi ile görüştüm.bana kursa giremezsiniz. Durum bu dedi.yazıdan falan bahsetmedi. Bilginize
Hocam aramış iken o hanımefendiye derse de girip girmeyeceğini de sorsaydın. Çünkü eğer kurs vb. Görevlerden ek ders alamazsak derse de girmememiz gerekir. Ara sor bugün

benım okulu aramıslardı bende resmı yazı talep ettim ve istifa ettım btr den hafta sonuda kursa geldım sımdı ek derse baktım yazmıslar

Bu hafta çıkacaktı demi yazı ? Gerçi daha mesainin ve haftanın bitmesine saatler var demi ! Günahkar ettiler beni.

ne yazısı çıkacak arkadaşlar . Çoktandır girmiyorum siteye dedikoduları bitirmek adına söyleyin nereden ne gelecekse arayayım öğreneyim. ...

Umarım dağ fare doğurmaz

sefatetik' Alıntı:
ne yazısı çıkacak arkadaşlar . Çoktandır girmiyorum siteye dedikoduları bitirmek adına söyleyin nereden ne gelecekse arayayım öğreneyim. ...

hocam şuan btr olanlar haftasonu kurs açamıyor bunun düzeltme yazısı çıkacaktı kaç aydır haftaya deniyor sıkıldık artık..aramaktan da yorulduk..8.hafta ücretsiz kurs veriyorum..düzeldi düzelecek diye diye..arar ve sonuç alırsnız haber verirsiniz hocam

niye kurs açamıyoruz bunun mantıklı bir açıklaması var mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz bu konuda gerek resmi yazışma ve gerekse telefon ile hem YİĞİTEK hemde insan kaynakları ile görüştüm. En son şu aşamaya gelmiştik.
Aydın ilinde başlayan ve Türkiye genelinde tüm BTR öğretmenlerini mağdur eden sayın görüş belirten kişi ile yaptığım konuşmada bunsan sonra herhangi bir resmi açıklama yapmayacağını btr görevlendirmesinde ki 16 madde ye istinaden o açıklamayı yaptığını söyledi . Durumuda yiğitek gönderdiğini söylemişti.
Bene zaten hem başlığımda hemde bu başlıkta açıklama yapmıştım. O zamandan sonra birileri birşey öğrendiyse söylesin pazartesi veya salı günü açıklığa kavuştururuz...

16 maddeye göre açıklama yapan kişi rica etsem de derslere de girmeyeceğimiz ile ilgili açıklama yapsa süper olur.

Bugün yine kurstayım. 8. hafta mı oldu, 9. hafta mı oldu bilmiyorum.

insanlarımız ne yazık ki bencil ve kıskanç bence sorun bu. kendilerine olunca saatinde hallederler meseleyi, başkası olunda böyle oluyorlar maalesef

bana gelsen de geriye dönük vermeyiz ama yazı gelirse tekrar açarız dediler. Bende Haftasonumu ailem ile geçiriyorum

Müdür yardımcımız:
"idarecilerin olduğu bir toplantıda şube müdürü BTR'lerin sadece haftasonu dyk kursu verebileceğini ve nöbet tutmayacaklarını söyledi." dedi.
Şube müdürü gelen sorular üzerine çok bunalmış ve son söz olarak yukarıdakileri söylemiş.
Hafta içi kurs açan arkadaşım kapattı. Ben devam ediyorum. Nöbet işini üstelemedim çünkü beni gerçekten zora sokuyordu.(sabahleyin çocuğu ve hanımı bırakıyorum)
Arkadaşlar seneye bu iş hallolur ama bu sene ders vermek isteyen arkadaşlarımıza yazık oldu.

cuma günü yeğitek aradım. telefonu açan kişi yazının hala yazıldığını söyledi :x oysa geçen hafta yazının yazılmış ve imzada olduğunu söylemişlerdi bana. imza süreci filan derken ne zaman çıkacağı belli olmaz dedi. Oysa aynı durumdaki görevlendirme müdür yardımcılarının bu sorununu anında çözdüler. hepsi belli bir sendikadan olunca durum pat diye çözüldü. bize gelince avucumuzu yaladık. bu iş böyle uzun zaman gerektirecek bir iş değil sadece oyalama taktiği. ilçem geriye dönük ödeme olmayacağını yazının çıktığı andan itibaren alabileceğimi söyledim. İki ay boyunca küçük çocuğumu bırakıp kursa gittim. ders verdiğim öğrencilerime helal olsun hepsi harikaydı ama kursumu artık kapatıyorum. bizi bu hale düşürenlere de lanet olsun hakkım haram olsun. yıllardır severek yaptığım btr görevlendirmesini de bir daha almayacağım. Fatih projesi de bu saatten sonra umurumda olmaz artık, dersime girer çıkarım.

bende bugün kursa gitmedim. 1.5 ay hayrımıza gittik. aman devletin bizde alacağı kalmasında.... bizimki kalsın önemli değil.

Artik insanlara inanamicaz abi bu kadar farkli nasil konusulabilir ya inanamiyrm yani kandirmak bu kadar kolaymi hadi kandiriliyrz oyalaniyrz bunun bile vebali var er yada gec ciksin e ciksa ne olcak vebal ortadan kalkacakmi

80 sayfa tartışılmış bir konu. yazıklar olsun şu işi düzeltmeyenlere !

bizim kurslar yüzünden olan BBNet'e oldu.. :)
adamların ne suçu varsa artık..
şeytan diyo şu konuyu EBA Forumda tartışmaya aç, EBA'yı da MEB internetinde engellesinler.. :puhaha: :puhaha:
bu da benim 500'üncü mesajım olsun BBNet'te..

eba mantikliymis :++:

Acılış : bu hafta olumlu bir yazı cıkacak imzada suan
Cuma gunu kapaniş : ayiptir soylemesi bos isler icin toplanmistikta ilgilenemedik haftaya kesin cikicak

ÇIKMAZ AYIN SON HAFTASI ÇIKACAK DAYANIN ARKADAŞLAR :verymad: :verymad:

kendim için söyleyeyim bu saatten sonra yazı çıksa da müdür bey yok dönem bitti yok bilmem ne diye bu sene kurs felan açmaz artık

sefatetik' Alıntı:

hocam bgun arama imkanınız var mı?

Geri