BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

0312 296 95 66 "Çoğunuz elimizde" meselesini keşke en baştan düşünseydik. :)

Bir de siz arayın bakalım hocalarım, size ne diyecekler.

fatihinfedaisi' Alıntı:
0312 296 95 66 "Çoğunuz elimizde" meselesini keşke en baştan düşünseydik. :)

Bir de siz arayın bakalım hocalarım, size ne diyecekler.
Ben aradigimda hep bayan cikiyordu[emoji33]

fatihinfedaisi' Alıntı:
Erdoğan Petük isimli yetkiliyle görüştüm biraz önce. Yazıyı bizzat kendisinin yazdığını ve bugün genel müdürün imzasına gittiğini söyledi. Genel müdür uygun görürse onaylanacağını ve yazının DYS sistemi ile hızlı bir bir şekilde illere --> ilçelere --> okullara ulaşacağını belirtti. Siteye koyma durumu söz konusu değilmiş. Genel müdür, şuraları değiştirelim demezse onaylanacak yazı inşallah. Bakalım bu güzel haberin meyvesini ne zaman alırız. İl milli eğitimlerde görev yapan değerli arkadaşlarımız, özellikle rica etsek Habib Hocam yazı ile ulaşınca paylaşırlarsa, vakit kaybetmeden okulumuza veririz. Bekleyecek ne zamanımız, ne de sabrımız kaldı artık.

Olursa, şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.
Hocam,

Yazı illerin DYS'sine düşsün yardımcı olurum.

Erdoğan Petük istanbulda bize fatih eğitmenliği kursu vermişti
formatörlüğün, btr nin oluşmasını sağlayan ekipten

eemree' Alıntı:
Erdoğan Petük istanbulda bize fatih eğitmenliği kursu vermişti
formatörlüğün, btr nin oluşmasını sağlayan ekipten
Erdoğan PETÜK adamın dibidir.Ankara'da bizim gurubun eğitmeni idi.O dedi ise,o yazı gelir bence.
Umarım kısa zamanda gelir.Bende ilçe milli eğitimin girişine asarım o yazıyı :+1: :D

Arkadaşlar kursu geçtim bu sanırım bu yazı olmazsa teogda bile görev alamayacağız bir an once cıksa da herkes hakkını alsa

Yüzdük yüzdük kıyısına geldik. Az daha sabır. Habib Hocam, ilginiz için teşekkür ederim.

Çok Şükür arkadaşlar artık yazı genel müdürün elinde o imzayı atınca iş tamam bugün masasında imiş yazı en geç yarın imzalar dağıtıma çıkar dediler . hayırlı olsun inşallah hepimiz için destekleyen, yazışmalar yapan herkesten Allah razı olsun. Ama aramızdaki kopukluğun dağılması gerekiyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı kalkması gerekir. Ama bu sadece biz de değil tüm eğitim camiasında mevcut. Ama en azında FpBTR olarak artık ortak düşünceler yönünde hareket edip birbirimize destek olmak her zaman örnek teşkil eder.

İyi Çalışmalar Herkese

turkuaz09' Alıntı:
Çok Şükür arkadaşlar artık yazı genel müdürün elinde o imzayı atınca iş tamam bugün masasında imiş yazı en geç yarın imzalar dağıtıma çıkar dediler . hayırlı olsun inşallah hepimiz için destekleyen, yazışmalar yapan herkesten Allah razı olsun. Ama aramızdaki kopukluğun dağılması gerekiyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı kalkması gerekir. Ama bu sadece biz de değil tüm eğitim camiasında mevcut. Ama en azında FpBTR olarak artık ortak düşünceler yönünde hareket edip birbirimize destek olmak her zaman örnek teşkil eder.

İyi Çalışmalar Herkese
:+1:

yazı masanın üstündeyse işgüzar ın birisi gereksiz kağıt diye alıp çöpe atar biz de şans yok 1-2 hafta daha bekleriz:)

Bende aradim yazi genel mudurde dedi. Bugun yarin cikarmi dedim yoksa surec uzarmi dedim. Valla mudure bagli dedi erdogan diye biri

turkuaz09' Alıntı:

İyi Çalışmalar Herkese

Çok haklısınız hocam her konuda bi şekilde birlik olmalıyız. :alkis: :alkis:

Bakalım beklemedeyiz hala

arkadaşlar bu ayın sonunda malum teog var. yazınında çıkması bu aya denk geldiği için bana tuhaf geldi. yeğitek bekledi bekledi bu ay çıkartıyor yazıyı, acaba ( özellikle küçük ilçelerde ) teogda yeteri kadar öğretmen bulmadığı için yazıyı çıkartıyor olabilir mi?

ok_series' Alıntı:
arkadaşlar bu ayın sonunda malum teog var. yazınında çıkması bu aya denk geldiği için bana tuhaf geldi. yeğitek bekledi bekledi bu ay çıkartıyor yazıyı, acaba ( özellikle küçük ilçelerde ) teogda yeteri kadar öğretmen bulmadığı için yazıyı çıkartıyor olabilir mi?
Fantezi oldu biraz :)) bence suan dusundukleri sinav ucretidir. 5 saatmi vercez yoksa zammi yapcaz die dusunuyorlardir

evet bu gün ü de kazasız belasız atlatık :mrgreen:

Yarin sabah imzalansa 10-11 gibi dys den hemen yollansa ogleden sonra okullara yazi gelse inslh bole olur haftalardir yaptigimiz caba bosuna degilmis en azindan her ne kadar oteleselerde bu is ole yada bole cozulecek

murat_erg' Alıntı:
Yarin sabah imzalansa 10-11 gibi dys den hemen yollansa ogleden sonra okullara yazi gelse inslh bole olur haftalardir yaptigimiz caba bosuna degilmis en azindan her ne kadar oteleselerde bu is ole yada bole cozulecek
Cuma gününe, hatta gelecek haftaya bile razıyım.

Pazartesini bulur gibi geliyor bana

herkese hayırlı sabahlar. yazı bugün çıkar ümidi ile vira Bismillah diyelim. belki yazı oltaya takılır. Rastgele!

Gereksiz bir mutlulukla gune basladim yazi cikicak sanirim müneccimliğe terfi edicem çıkarsa :))

bekleyelim bakalım müdür bey imzaladı mı acaba
müdür yazıyı imzaladı mı
ıslak imza kurudu mu
yorgun btr mutlu oldu mu
imdi yürek yırtılır

Bu hafta değil haftayada çıkmaz, dalga konusu olduk

Aradim simdi olumlu bir yazi yazdik dedi genel mudurde imzada bekliyor imzalandigi gibi illere dagiticaz dedi. Peki dedim tereddut edilen hususlar seklinde mi yoksa gorevlendirme yazisi yenilendimi dedim. Sadece kurslarla ilgili yazdik dedi geriye donuk alabilcekmiyiz dedim illere bagli dedi. Bakalim neyle karsilasicaz [LOUDLY CRYING FACE][LOUDLY CRYING FACE]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imza neyi bekliyor anlamis degilim

Her defasında olumlu bir haber var mı diye açıyorum sayfayı umarım amacınıza ulaşırsınız arkadaşlar.

vay arkadaş sanki üçüncü dünya savaşını başlatacak yazıyı imzalayacaklar. bu kadar mı zor bir yazıyı imzalamak! kendilerini ilgilendiren bir durum olsa anında hallederlerdi.

AKom' Alıntı:
Aradim simdi olumlu bir yazi yazdik dedi genel mudurde imzada bekliyor imzalandigi gibi illere dagiticaz dedi. Peki dedim tereddut edilen hususlar seklinde mi yoksa gorevlendirme yazisi yenilendimi dedim. Sadece kurslarla ilgili yazdik dedi geriye donuk alabilcekmiyiz dedim illere bagli dedi. Bakalim neyle karsilasicaz [LOUDLY CRYING FACE][LOUDLY CRYING FACE]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İllere bağlı ne demek arkadaş ya al bi saçmalık daha. Biri bir ilde alabiliyorken diğerinin başka bir ilde alamaması da nedir?

Geri