BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

imzayı kaç gun bekleyecekmişşşş :verymad:

Hocam arayin sizde sorun taciz edin sıkıştırın belki farkli bisey soyler yalanmi gercekmi ordan karar veririz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paradox99' Alıntı:
Her defasında olumlu bir haber var mı diye açıyorum sayfayı umarım amacınıza ulaşırsınız arkadaşlar.
:+1:

AKom' Alıntı:
Hocam arayin sizde sorun taciz edin sıkıştırın belki farkli bisey soyler yalanmi gercekmi ordan karar veririz

bende çok aradım hocam hep aynı şeyler söyleniyor. Artık sinirlenmeye başladım ağzımdan yanlış kelimeler çıkar diye bu gün aramadım..Bir imza bu kadar zormu aç haftadır bekliyoruz yahu yazık günahh

AKom' Alıntı:
Aradim simdi olumlu bir yazi yazdik dedi genel mudurde imzada bekliyor imzalandigi gibi illere dagiticaz dedi. Peki dedim tereddut edilen hususlar seklinde mi yoksa gorevlendirme yazisi yenilendimi dedim. Sadece kurslarla ilgili yazdik dedi geriye donuk alabilcekmiyiz dedim illere bagli dedi. Bakalim neyle karsilasicaz [LOUDLY CRYING FACE][LOUDLY CRYING FACE]

Arkadaşlar sadece kurslar için bir yazı yazılacak galiba, fakat diğer sorunumuz nöbet ücretleri için bir de nöbet ücretleri için mi 3 ay bekleyeceğiz.

Yazı dün imzaya sunulmuş. Arkadaşımın yeğitek te tanığı var direkt o aradı sordu.

günün ilk mesajı benden olsun
yazı pazartesi okullarda olsun

artık çok uzadı gercekten suyunu çıkardılar yanı biran önce yuklesinler yoksa BTR yapacak adam bulamayacaklar

ne imzaymış arkadaş, yarın bir gün müdür imzalamadı derlerse hiç şaşırmam

ilk3r' Alıntı:
AKom' Alıntı:
Aradim simdi olumlu bir yazi yazdik dedi genel mudurde imzada bekliyor imzalandigi gibi illere dagiticaz dedi. Peki dedim tereddut edilen hususlar seklinde mi yoksa gorevlendirme yazisi yenilendimi dedim. Sadece kurslarla ilgili yazdik dedi geriye donuk alabilcekmiyiz dedim illere bagli dedi. Bakalim neyle karsilasicaz [LOUDLY CRYING FACE][LOUDLY CRYING FACE]

Arkadaşlar sadece kurslar için bir yazı yazılacak galiba, fakat diğer sorunumuz nöbet ücretleri için bir de nöbet ücretleri için mi 3 ay bekleyeceğiz.

Arkadaşlar teleonla aradığınızda nöbet ücretlerinide sordunuz mu? O konuda bir yazı çıkacak mı?

ilk3r' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
AKom' Alıntı:

Arkadaşlar teleonla aradığınızda nöbet ücretlerinide sordunuz mu? O konuda bir yazı çıkacak mı?
nöbette sorun yok hocam onu alıyoruz
vermeyenler yanlış yapıyor
onuda sorarsak yazı anca 2 yıla çıkar

Bugun bu is ya cozulecek ya cozulecek

Arkadaşlar DYK,lar 3-4 hafta sonra bitecek zaten.

bu işi galiba çözemeyecekler. kendilerine bir paradoks oluşturdular uğraşıp duruyorlar.

pisagorean' Alıntı:
Arkadaşlar DYK,lar 3-4 hafta sonra bitecek zaten.
okullar kapanana kadar devam ediyor hocam.
Ayrıca günü birlik değil geleceğimizi kurtarma derdindeyiz

bunlardan bişey çıkmaz boşuna bekliyoruz gibi geliyor :D

Aradim farkli biri cikti. Bu seferde biz olumlu bir yazi cikicak demedik diyen arkadas yanlis bilgi vermis diyor. Ama calismamiz var suan imzada dedi. Peki yazi imzada kac gun duruyor dedim. Bazen 5 dk bazen 15 gun dedi. Sonradada dediki hocam merakimdan soruyorum neden bu kadar kurs icin israr ediyorsunuz derste yetistiremeyipte kurs ne yapiyorsunuz matematikte hadi neyse konu yetismez yada test cozerler siz ne yapiyorsunuz dedi. Bende bilgidayar derya deniz suan scratch isliyorum etkinlik yapiyorum dedim ama bu soruyu siz boyle soruyorsaniz insan kaynaklarinin yazdigi yazi gayet normalmis dedim. Siz istiyorsunuzki biz kole gibi sadece tahtalarla ilgilenelim ogretmenlere rehberlik yapalim yanlis mi anladim yoksa oyle demek istemedm yanlis anladinizmi demek istediniz dedim yok dedi boyle bir tartismaya gircek degilim dedi. Bende dedim ozaman derslerede girmeyelim dedim insan kaynaklarinin yazdigi yaziyi destekleyin dedim yani suan resmen para almak icin kurs yapiyorsunuz diyosunuz dedim. Ben merak ettigim icin sordum falan dedi. En sonda evet para kazanmak icin yapiyorum dedim ve kapadim.

Birde diyorki surekli boyle aramaniz size bir sey kazandirmaz bende napalim dedim elimizden bu geliyor.

Koskoca yegitek bile sahip cikmiyor ben daha btr falan olmam bu kadar net

bu iş böyle giderse ben gıcıklığına seneye btr olmayacağım, bizi süründüreceklerine birlik olup biz onları süründürelim. Zora gelince kursla btryi birlikte yapmayı mecburi bile tutarlar

@AKom ve @keremadanur hocalarım. Mantığı biliyorsunuz. Bunlardaki bu zihniyet varken , bu sefer Fatih Yazılarını "BTR ve varsa Bilişim Teknolojileri Öğretmeni" diye yazarlar. ve biz bu sefer ücretsiz BTR'cilik oynarız.

AKom' Alıntı:
Aradim farkli biri cikti. Bu seferde biz olumlu bir yazi cikicak demedik diyen arkadas yanlis bilgi vermis diyor. Ama calismamiz var suan imzada dedi. Peki yazi imzada kac gun duruyor dedim. Bazen 5 dk bazen 15 gun dedi. Sonradada dediki hocam merakimdan soruyorum neden bu kadar kurs icin israr ediyorsunuz derste yetistiremeyipte kurs ne yapiyorsunuz matematikte hadi neyse konu yetismez yada test cozerler siz ne yapiyorsunuz dedi. Bende bilgidayar derya deniz suan scratch isliyorum etkinlik yapiyorum dedim ama bu soruyu siz boyle soruyorsaniz insan kaynaklarinin yazdigi yazi gayet normalmis dedim. Siz istiyorsunuzki biz kole gibi sadece tahtalarla ilgilenelim ogretmenlere rehberlik yapalim yanlis mi anladim yoksa oyle demek istemedm yanlis anladinizmi demek istediniz dedim yok dedi boyle bir tartismaya gircek degilim dedi. Bende dedim ozaman derslerede girmeyelim dedim insan kaynaklarinin yazdigi yaziyi destekleyin dedim yani suan resmen para almak icin kurs yapiyorsunuz diyosunuz dedim. Ben merak ettigim icin sordum falan dedi. En sonda evet para kazanmak icin yapiyorum dedim ve kapadim.

Birde diyorki surekli boyle aramaniz size bir sey kazandirmaz bende napalim dedim elimizden bu geliyor.

Yeğitekde çalışan birisi "bilgisayarda ne yapıyorsunuz" diye soruyorsa söylenecek bişey kalmamıştır. hadi dağılın.

AKom' Alıntı:

boşa beklemişiz, seneye bulsunlar BTR

seneye yokum beyler. bu sene de sırf sivrilmemek için devam ediyorum. hakkım da helal değil.

Scratch mufredatinizda var mi diyor bide adamlar dunyadan bi haber daha hala kodlama dersi gelcek diye bekleyen arkadaslar var. Bunlar iki eliyle biseyi dogrultamazlar. Onun teyzesi bunun amcasinin oglu seklinde biyerlere gelen topluluktan ne bekleyebilirsinki

Biraz agir oldu ama psikolojinfalan birakmadilar

Bu projenin enayileri biziz. Egitim icin yada gelismek icin yapilan bir projede degil es dostu zengin yapmak icin yapilan bir proje bizde piyon

Bi hocam demis yaziyi bt rehber ogretmenleri ve bt ogretmenleri die cikarir ucret alamadan yapariz. Demis bt ogretmenleri bi avuc %50 den fazlasi kursla btr olanlar onlari nasil dahil edicekler peki? Onlar hayatta btr olmazlar artik...

Benim tek umudum artik bt ogretmenleri ve artik btr olmamalari. Seneye olmayacagim diyenlerin %50 si gorev almazsa anca sesimiz duyulur

Yeğiteği bende aradım.bu tarz bir yazıdan ve uygulamadan haberlerinin olmadığını söylediler. Bir numara verdi.o numara kursların işleyişi ile ilgili birimmiş. Insan kaynaklarının yazısı üzerine bizim bir şey söyleme yetkimiz yok dedi.velhasıl siz kimle görüştünüz bilmiyorum ama bu iş yaş arkadaşlar.seneye asla btr ile işim olmaz.dersime girer çıkarım. Kim uğraşırsa uğraşsın.

Ben bizzat Erdoğan PETÜK isimli biriyle görüştüm, forumda kendisini tanıyan arkadaşlar da varmış. Bana söylediği, yazıyı bizzat kendisinin yazdığı ve genel müdürün imzasını beklediği yönündeydi. Erdoğan PETÜK böyle derken, diğer telefonla görüştükleriniz nasıl başka türlü konuşuyor anlamıyorum. Bizi mi kekliyorlar yoksa bir grubun haberi mi yok bilmiyorum. Ne ilçe formatörlerinin, ne il formatörlerinin, ne YEĞİTEK'teki branşdaşların ve ne de YEĞİTEK'in (genel müdüre varıncaya kadar) bizim için uğraştığını göremiyorum maalesef. An itibariyle yine kurstayım.

ercinc98' Alıntı:
@AKom ve @keremadanur hocalarım. Mantığı biliyorsunuz. Bunlardaki bu zihniyet varken , bu sefer Fatih Yazılarını "BTR ve varsa Bilişim Teknolojileri Öğretmeni" diye yazarlar. ve biz bu sefer ücretsiz BTR'cilik oynarız.
Hocam öğetmenin görev tanımı bellidir. Kimse kafasından "BTR ve varsa Bilişim Teknolojileri Öğretmeni" diyemez. O zaman okulun sabun ihtiyacını kimya öğretmeni üretir ya da okulun elektrik işlerini fizik öğretmeni yapar yazılarını da bekleriz.

Geri