BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

fatihinfedaisi' Alıntı:
Başarı isteniyorsa, bizlere köstek değil destek olmaları gerekiyor. seneye btr olmam bu şartlarda. fedailik yaptığımız yeter. Güya yazı genel müdürün imzasındaydı, hani nerde ?
bugünden umutluyum ben hocam, 8) %82.36 çıkar

alemd@r' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
Başarı isteniyorsa, bizlere köstek değil destek olmaları gerekiyor. seneye btr olmam bu şartlarda. fedailik yaptığımız yeter. Güya yazı genel müdürün imzasındaydı, hani nerde ?
Çıkar hocam, siz de haklısınız.

hocalarım az önce erişebildim erdoğan petük bey ile konuştum
yazıyı geçen salı müdür beye gönderdiklerini söyledi ama müdür bey hala imzalamamış
untmuş olabilir mi dedim, unutmaz dedi.
imzalayıp, imzalamadığını takip ediyormuş, bugün "başkan" ile tekrar hatırlatma yapacakmış
beklemeye devam
herkese bol sabır

eemree' Alıntı:
yazıyı geçen salı müdür beye gönderdiklerini söyledi ama müdür bey hala imzalamamış
imzalayıp, imzalamadığını takip ediyormuş, bugün "başkan" ile tekrar hatırlatma yapacakmış
beklemeye devam
herkese bol sabır
:+1: :alkis:

Erdogan umut verio gereksizin biri niye bu kadar israr ediyorsunuz diyor olumlu diye bisey yok diyor neden bukadar ariyorsunuz diyor hangisine inanalim bilemedim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eemree' Alıntı:
beklemeye devam
herkese bol sabır
Bu hafta çıktı çıktı, çıkmazsa bırakırım kursu. Kayseri/Melikgazi

eemree' Alıntı:
beklemeye devam
herkese bol sabır

En son yazı bazı pürüzler nedeniyle imzalanmadığı haberi yayılmıştı. Bu durumda herşey normal süreciyle işliyor o zaman.

fatihinfedaisi' Alıntı:
alemd@r' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
Çıkar hocam, siz de haklısınız.

şubat 28 de istifayı bastım ben... sen hala bekliyormusun umutla :))

sene sonundan önce çözülmez bu iş hamallık yapma..

KAYSERİ

AKom' Alıntı:
pyazar' Alıntı:
yazı imzadan birkaç şey düzeltilmek üzere geri dönmüş. diyecek söz kalmadı :verymad:
Ne sebeble donmus hocam kimden duydunuz.

murat_erg' Alıntı:
Eger yazi geri donduyse saten tam yararimiza birsey cikmayacaktir bana kalirsa yazi geri donmemistir sanmiyorum yegitek baskani oturup icerigmi okucak su olmamismi dicek konudan icerikten o kadar vakif olmadigini dusunuyrm

Arkadaş yeğitekteki tanıdığını aradı yanımda. ve evet yazımız geri dönmüş. birkaç yer düzeltilip tekrar imzaya gönderilecek. bu iş böyle devam eder. Oyalama bunlar. Bu zamana kadar çocuğumu bırakıp kursa geldim 5kuruş kalmadan geriye dönük ödemeyi bırak geleceğe dönük bile birşey yok. bıraktım kursu filan; alacağım çocuğumu gezeceğim artık ohhh bana ne artık fatihmiş projeymiş. seneye btr olmak filan da yok

Geri dönmesi bu kadar çabuk olmamalıydı. Geri dönmesi bir ay sürmeli, tekrar imzaya gitmesi bir ay, imzalanması bir ay sürmeliydi. Hayret !

Dönem sonuna kadar işlerin aksamaması için oyalama taktikleri. Ben iki haftadır kursa gitmiyorum kimse kusura bakmasın. BİTTİİİİ...

Arkadaşlar bu ayın sonunda teog sınavı var sonrasında da kurslar bitecek ortalık karışmasın diye herhangi bir yazı çıkarmazlar. Hoş çıkacağına da inanmıyorum. Seneye sırf bu yüzden tüm Türkiye de görevlendirecek btr bulamayacaklar. Allah her şeyin hayırlısını versin.
İkgm de çalışan eğitim uzmanı(nasıl böylelerini eğitim uzmanı olarak işe alıyorlar) yazdığı bu görüş yazısı ile bizlerin hakkına girmiştir. Tabi bu kararı onaylayan amirleri de. Hiç birisine hakkımı helal etmiyorum. Allah var gam yok.

An itibariyle henüz 2-3 Ocak'taki sınav ücretini alamayanlar var, 11 haftalık mı 12 haftalık mı DYK ek derslerini alamayanlar var ve bir yetkili de çıkıp bu işi çözmüyor maalesef. Mağdur olmamız gayet normal.

Yetkililere helal olsun. Bu konuya bile giren kalmadı. Kimse merak dâhi etmiyor artık yazı çıktı mı diye. Ben de bitirdim kursu. Haftasonu gitmem.

ne yazıymış arkadaş umutlar tükendi artık yazıklar olsun...

çok şükür dersim var 18 saat 8 saat de tek tas verdiler yarım sınıflardan. btr için gelen yazıların ucuna bakmadım. resmen öğremenim. tabi 30 öğretmen 3 idarecilik okulun btr iş yükü de üstümde ama - mecbur olmadan - onları da yapıyorum. 8 saat de tatlıdan kursum var. öğrenci sayısı giderek artıyor.

çok afedersiniz sosyal bilgilerden kurs açılırken bilişimden açılmaması yada din kültürü kurslarından geçilmezken(umarım yanlış anlaşılmaz) bilgisayarcılara okulun en çok çalışanlarına, engel olunması aptalca.. bilgisayar kursunun oluşturduğu sonuçları gördükçe sene başında bt kursu gereksiz gözü ile bakan idareciler yag çekip yaptıklarımızla etrafa velilere falan hava atar oldular..

Arkadaşlar dersimizi teogda oturumu olacak şekilde önemli bir ders haline getirmediğimiz sürece bu işi bize yedirmezler.

erdoğan beyle tekrar konuştum şimdi
müdür bey bu hafta izinliymiş
haftaya pazartesi dönecekmiş izinden
yazıda dönme veya düzeltme diye bir durum yokmuş
olsa benim haberim olur dedi
olsa dys den yazı bana gelir dedi
yazı olumluymuş
olası çıkmaması durumunda dava açarsınız dedi.
sabır

2 gün önce mail attım dün cevap geldi, Bekleyin Nisan ayın da okullara yazı gönderecez diyorlar. Nisan biter o zaman da Mayıs derler.

eemree' Alıntı:
erdoğan beyle tekrar konuştum şimdi
müdür bey bu hafta izinliymiş
haftaya pazartesi dönecekmiş izinden
yazıda dönme veya düzeltme diye bir durum yokmuş
olsa benim haberim olur dedi
olsa dys den yazı bana gelir dedi
yazı olumluymuş
olası çıkmaması durumunda dava açarsınız dedi.
sabır

Artık bunların bahanelerine ve mazeretlerine içimden nasıl geliyorsa saydırıyorum. Bu yazıyı bu zamana kadar niye beklediniz. Müdürünüzün izine çıkmasını mı bekliyordunuz. Bu müdürün izni yazıya denk gelmesi hayret verici.

Benim bildigim izne cikmadan hersey halledilir hatta haftaya olacak islerinde halledilecek olanlari halledilir oyle izne cikilir. Bastakilerin islerle ne kadar alakali olduklarini daha iyi anliyoruz. Hadi bu yaziyi gectim bunlardan kodlama dersi beklemekte biraz sacma

Yeter be yeter ! Vay müdürün önündeymiş de, vay müdür izne çıkmış da, falan da filan da, bu YEĞİTEK'in -mış'lı, -miş'li ve gelecek zaman kipli cümlelelerinden bıktık ! Kapattım kursu, bu hafta gitmiyorum. YAZIKLAR OLSUN !

müdür izinli ise vekil mekil olmazmı kardeşim nedemekmiş bu müdür izinli diye devletin işleri nasıl aksayabiliyor

Bu iş zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin köyden indim şehre filmine benziyor :o Altınları köyde bulup şehre inip sarrafı bekleme işi.. Bu günde mi gelmedi : :? :?

Geri