BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

paradox99' Alıntı:
Bu iş zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin köyden indim şehre filmine benziyor :o Altınları köyde bulup şehre inip sarrafı bekleme işi.. Bu günde mi gelmedi : :? :?

+1

En son kafamız atıp ben bu Ali Rızanın ...... diyebilir birisi.

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

SİZ HALA YAZI MI BEKLİYORSUNUZ DİYECEGİM AYIP OLACAK... EŞEK YERİNE KONUYORSUNUZ ARKADAŞLAR... İSTİFA EDMEDİGİNİZ SÜRECE KURSLAR TIKIRINDA GİTTİGİ SÜRECE SİZİ KİMSE TAKMAZ....

MEB İŞİNE GELENİ BİLİR HA ŞİMDİ HA YARIN MAYISA GELDİK... KURS OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR HAFTAYA SINAV VAR NASIL SA..

arkadya' Alıntı:

SİZ HALA YAZI MI BEKLİYORSUNUZ DİYECEGİM AYIP OLACAK... EŞEK YERİNE KONUYORSUNUZ ARKADAŞLAR... İSTİFA EDMEDİGİNİZ SÜRECE KURSLAR TIKIRINDA GİTTİGİ SÜRECE SİZİ KİMSE TAKMAZ....

MEB İŞİNE GELENİ BİLİR HA ŞİMDİ HA YARIN MAYISA GELDİK... KURS OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR HAFTAYA SINAV VAR NASIL SA..

sana da eyvallah... :alkis:

alemd@r' Alıntı:
arkadya' Alıntı:

sana da eyvallah... :alkis:

yanlış anlama dostum...

kimse seni düşünmez...

işi düşene kadar...

sene sonu geldi bir ninni ile.

ha bu gün ha yarın diye diye..

Haftaya mı arkadaşlar?

konuştum şimdi yine
yazı dönmüş,tekrar yazılmış, bugün yeniden imzaya çıkıyomuş
komedi filmi
:P :P

oyalamaya devam edin okul nöbeti ile ilgili talebime red yazmış bizim ilçe .işin ilginç tarafı da ilimizdeki diğer ilçelerin dördünde okul nöbeti tutan btr lere ek ders ödeniyor tam bi komedi filmi bizim bakanlık

eemree' Alıntı:
konuştum şimdi yine
yazı dönmüş,tekrar yazılmış, bugün yeniden imzaya çıkıyomuş
komedi filmi
:P :P
desene en az 2 hafta daha zaman kazandılar :mrgreen:

şaka gibi yaaaaa :puhaha: :verymad: :puhaha: :cry:

Dengemizi bozdular sinirden güler oldum

murathan21' Alıntı:
oyalamaya devam edin okul nöbeti ile ilgili talebime red yazmış bizim ilçe .işin ilginç tarafı da ilimizdeki diğer ilçelerin dördünde okul nöbeti tutan btr lere ek ders ödeniyor tam bi komedi filmi bizim bakanlık
Nöbete ek derse vermeyenlere de hayret ediyorum. İlköğretim kurumları yönetmeliği öğretmen nöbet tutar diyor, adamlar yönetmeliğe aykırı iş yapıp nöbet tutturmuyor. Velev ki, bizim görevlendirme yazısında nöbet tutmaz ibaresi bulunsa dâhi, ilköğretim kurumları yönetmeliğine aykırı olur. Anayasa, kanun, kanun hükmünde kararname, tüzük, yönetmelik, genelge, yönerge bilen yok ki !

Konustugmda yaziyi yazan kisaca acikca eklerle yazdik sadece dyk kurslari icin mesai saatleri disinda acilabilir diye bu maddenin nesi geri donmus cok merak ettm yaziklar olsn

murat_erg' Alıntı:
Konustugmda yaziyi yazan kisaca acikca eklerle yazdik sadece dyk kurslari icin mesai saatleri disinda acilabilir diye bu maddenin nesi geri donmus cok merak ettm yaziklar olsn
hocam kesin haftaiçi açamazlar ama cumartesi açabilirler, ama cumartesi açamasalrda pazar kesin açarlar. Ama o da kesin değil , pazar başka bir branş açtıysa kesinlikle açamaz. diye düzeltmişlerdir :oops:

aynenbadi' Alıntı:
murat_erg' Alıntı:
hocam kesin haftaiçi açamazlar ama cumartesi açabilirler, ama cumartesi açamasalrda pazar kesin açarlar. Ama o da kesin değil , pazar başka bir branş açtıysa kesinlikle açamaz. diye düzeltmişlerdir :oops:
bu çok anlaşılır olmuş hocam
daha zoru mutlaka vardır

Yazıyı, Genel müdür gerekli yerlerinin düzeltilmesi için tekrar göndermiştir. Umarım düzeltilmesini istediği yerler bizim için olumlu olarak değişecektir. O zaman bu hafta bu yazı çıkar. Geri dönme ihtimali de yok.

aynenbadi' Alıntı:
murat_erg' Alıntı:

bu güzeldi :D

ne zor işmiş uzayın keşfi bile bu kadar sürmemiştir!

YEĞİTEK'te çalışıp da bu foruma üye olan, aylardır yazılıp çizilen bu konuyu gören bir bilişimci yok mu acaba ? İlginç !

Onlara kalsa buralaf yalan yanlis bilgiolu halbuki bu bilgileri oralardan aliyoruz

erdoğan hocadan tahta kursu almıştım. o zaman ki süreçte karşılaşılan sorunları kendisine anlattığımızda " benim sorunum değil. bunlar sizin sorununuz " diyen biridir kendisi. burada bizim yararımıza bir yazı yazılacaksa da tam anlamıyla istekleri karşılayacağını sanmıyorum. kısaca yeğitek ne zaman BT öğretmenini düşünmüşte şimdi düşünsün. BTR den istifa edince sorunlarım çözüldü :D işime geleni yapıyorum okulda. sadece dersime girip çıkıyorum. tahtalara elimi bile dokunmuyorum. sertifikaymış çokda umrumda diyorum kısaca. artık benim sorunum değil erdoğan, necdet ve diğerlerinin sorunu :)

Yazı çıkınca büyük bir şok yaratacak bence :puhaha: Şok olumlu olur mu bilmem ama :)

seyyyyyah28' Alıntı:
erdoğan hocadan tahta kursu almıştım. o zaman ki süreçte karşılaşılan sorunları kendisine anlattığımızda " benim sorunum değil. bunlar sizin sorununuz " diyen biridir kendisi. burada bizim yararımıza bir yazı yazılacaksa da tam anlamıyla istekleri karşılayacağını sanmıyorum. kısaca yeğitek ne zaman BT öğretmenini düşünmüşte şimdi düşünsün. BTR den istifa edince sorunlarım çözüldü :D işime geleni yapıyorum okulda. sadece dersime girip çıkıyorum. tahtalara elimi bile dokunmuyorum. sertifikaymış çokda umrumda diyorum kısaca. artık benim sorunum değil erdoğan, necdet ve diğerlerinin sorunu :)
:D :D

03122969566 numarayı aradım bir bayan yazının geri döndüğünü düzenliyip tekrar imzaya sunacaklarını söyledi...zaman konusunda net birşey yok.. :o Sendikayı aradım ilçeyi aradı aynı cevabı aldım..ben bizi oyaladıklarını düşünmüyorum ilçeyi de oyalayamazlar sonuçta..işi ağırdan aldıkları açık..Kursun en iyi yanı kurstan sonra gidip Cağ kebabı yemek oluyor napalım :D hayırlısı..Allah emeklerimizi zayi etmelerine fırsat vermesin..

alemd@r' Alıntı:
03122969566 numarayı aradım bir bayan yazının geri döndüğünü düzenliyip tekrar imzaya sunacaklarını söyledi...zaman konusunda net birşey yok.. :o Sendikayı aradım ilçeyi aradı aynı cevabı aldım..ben bizi oyaladıklarını düşünmüyorum ilçeyi de oyalayamazlar sonuçta..işi ağırdan aldıkları açık..Kursun en iyi yanı kurstan sonra gidip Cağ kebabı yemek oluyor napalım :D hayırlısı..Allah emeklerimizi zayi etmelerine fırsat vermesin..
cağ kebabını çok severim yerime de ye hocam :+1:

seyyyyyah28' Alıntı:
katılıyorum. son cümle müthişti. :++:

Bu konu bugun neden gündemde değil? En azından gorunce meraklaniyorduk.

ilk3r' Alıntı:
bimer e tekrar yazmıştım gene cevap vermişler, "Nisan ay ı içinde okullara yazı yollanacaktır " :-1:

ilk3r' Alıntı:
Yazalım hocam yine her gün. :)
aynenbadi' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
bimer e tekrar yazmıştım gene cevap vermişler, "Nisan ay ı içinde okullara yazı yollanacaktır " :-1:
Bugünü de sayarsak 29 Nisan Cuma'ya kadar 11 gün var önlerinde. 1-0 galip durumda olup da zaman öldüren futbolcular gibiler maşallah. Allah nazardan saklasın. :)

fatihinfedaisi' Alıntı:
Bugünü de sayarsak 29 Nisan Cuma'ya kadar 11 gün var önlerinde. 1-0 galip durumda olup da zaman öldüren futbolcular gibiler maşallah. Allah nazardan saklasın. :)

Yorumuna çok güldüm hocam. :alkis:

Geri