BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

bana kursun kapatıldı ilçeden telefon geldi dediler ben de resmı yazıyı verşn kapatın dedim veremediler ve aynı gün btr den istifa ettim

ek ders dun yattı ve param ödendi

ogretmen006' Alıntı:
bana kursun kapatıldı ilçeden telefon geldi dediler ben de resmı yazıyı verşn kapatın dedim veremediler ve aynı gün btr den istifa ettim

ek ders dun yattı ve param ödendi
Zulüm ediyorlar resmen !

fatihinfedaisi' Alıntı:
Ben bizzat Erdoğan PETÜK isimli biriyle görüştüm, forumda kendisini tanıyan arkadaşlar da varmış. Bana söylediği, yazıyı bizzat kendisinin yazdığı ve genel müdürün imzasını beklediği yönündeydi. Erdoğan PETÜK böyle derken, diğer telefonla görüştükleriniz nasıl başka türlü konuşuyor anlamıyorum. Bizi mi kekliyorlar yoksa bir grubun haberi mi yok bilmiyorum. Ne ilçe formatörlerinin, ne il formatörlerinin, ne YEĞİTEK'teki branşdaşların ve ne de YEĞİTEK'in (genel müdüre varıncaya kadar) bizim için uğraştığını göremiyorum maalesef. An itibariyle yine kurstayım.
onunla bende görüştüm olumlu yazı yazdık kursla ilgili sadece demişti. ama dün konuştuğum (aklınıza gelebilcek hertürlü hakareti şuan içimden ediyorum) kişiyle aramda bu konuşma geçti. ama ona inat yine kurstayım

AKom' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
Ben bizzat Erdoğan PETÜK isimli biriyle görüştüm, forumda kendisini tanıyan arkadaşlar da varmış. Bana söylediği, yazıyı bizzat kendisinin yazdığı ve genel müdürün imzasını beklediği yönündeydi. Erdoğan PETÜK böyle derken, diğer telefonla görüştükleriniz nasıl başka türlü konuşuyor anlamıyorum. Bizi mi kekliyorlar yoksa bir grubun haberi mi yok bilmiyorum. Ne ilçe formatörlerinin, ne il formatörlerinin, ne YEĞİTEK'teki branşdaşların ve ne de YEĞİTEK'in (genel müdüre varıncaya kadar) bizim için uğraştığını göremiyorum maalesef. An itibariyle yine kurstayım.
onunla bende görüştüm olumlu yazı yazdık kursla ilgili sadece demişti. ama dün konuştuğum (aklınıza gelebilcek hertürlü hakareti şuan içimden ediyorum) kişiyle aramda bu konuşma geçti. ama ona inat yine kurstayım

bu nasıl bir kurum anlamıyorum
ya birbirlerinden haberleri yok yada aylardan beri izi oyalıyorlar
dalga geçer gibi
erdoğan petük ismi güven verdiği için
hala kurstayım umarım boş çıkmaz

Ben de Erdoğan PETÜK'ün, "Yazıyı bizzet ben yazdım ve şu anda genel müdürün önünde onay bekliyor." cümlesi nedeniyle bekliyorum.

fatihinfedaisi' Alıntı:
Ben de Erdoğan PETÜK'ün, "Yazıyı bizzet ben yazdım ve şu anda genel müdürün önünde onay bekliyor." cümlesi nedeniyle bekliyorum.

ERDOĞAN HOCAM DEDİĞİ İÇİN BEKLİYORUM BENDE KURSLARA DEVAM EDİYORUM SABIRLA ÇOCUKLARIMIN İSTEKLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMAMA ADINADA

bu hafta arayıp madem bu yazı çıkmayacak madem btr kurs veremez o zaman Türkiyede ki tüm iller kursları kapanacak arkadaş.. tek tek kurs veripte ücretini alan illeri söyleyeceğim :verymad:

yazı imzadan birkaç şey düzeltilmek üzere geri dönmüş. diyecek söz kalmadı :verymad:

aynenbadi' Alıntı:
bu hafta arayıp madem bu yazı çıkmayacak madem btr kurs veremez o zaman Türkiyede ki tüm iller kursları kapanacak arkadaş.. tek tek kurs veripte ücretini alan illeri söyleyeceğim :verymad:
Zaten ogretmenlerin sorunu bu birbirini cekememe. Kursu neden veremedik 2 3 tane isguzar ogretmenin bir btrcinin 6 saat kursuna goz dikmesiyle. Sen de ara soyle hepten karissin ortalik sahip cikan 3 5 il varsa onlarda dusman olsunlar btrcilere

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pyazar' Alıntı:
yazı imzadan birkaç şey düzeltilmek üzere geri dönmüş. diyecek söz kalmadı :verymad:
Ne sebeble donmus hocam kimden duydunuz.

AKom' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
Zaten ogretmenlerin sorunu bu birbirini cekememe. Kursu neden veremedik 2 3 tane isguzar ogretmenin bir btrcinin 6 saat kursuna goz dikmesiyle. Sen de ara soyle hepten karissin ortalik sahip cikan 3 5 il varsa onlarda dusman olsunlar btrcilere

başka söze gerek yok hocam ne denir bu dusunceye bilemiyorum Allah akıl fikir versin :+1:

İki farklı bir okulda çalışan biri olarak kurslarda ki rezalet Diz boyu her sınıfta1-2 ogrenci bir 5 saatlik kurslar 3 ssaatte bitiyor aynı anda kursu olan 3 Ogretmendwn biri de okulda diğerleri yok oda kkursa gelen çocukları bilişim sınıfına toplayıp serbest bırakan hocalar da gördük ya kimi kime şikayet etsen

AKom' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

kimse kusura bakmasın hocam, hangi kurs açan BTR ci seni düşünüyor? geçen bi BTR ci arkadaş ile konuştum başka il, adam gülerek bizde ben ücretimi alıyorum diyor.. burada kurs verip ücret alamayan yazı çıksa bile geriye dönük alamayacak arkadaşlar var, bunların hakkı ne olacak? yeter artık ya kapanıyorsa hepsi kapansın muz cumhriyeti değil burası

Eger yazi geri donduyse saten tam yararimiza birsey cikmayacaktir bana kalirsa yazi geri donmemistir sanmiyorum yegitek baskani oturup icerigmi okucak su olmamismi dicek konudan icerikten o kadar vakif olmadigini dusunuyrm

aynenbadi' Alıntı:
arkadaşım senin problemin çok büyük, kocaman bir egon var, yeğiteğe 2 telefon açıp burada insanları vatan haini kendini de bilişimcilerin kurtarıcısı ilan ettin, şimdide kendini gemi kaptanı sanıyorsun gemiyi batırıp kendinde gemiyı terketmeyi planlıyorsun da sen ne zaman kaptan oldun ben onu anlamadım, hakkımızı aramak senin gibilere kaldıysa, kapatsınlar kursları, şer de olsa hayır da olsa ne gelecekse yeğitek başkanından gelsin, senin gibi çapsızların yapacağı bu kadar olurdu zaten.

hastasıyız dede' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
arkadaşım senin problemin çok büyük, kocaman bir egon var, yeğiteğe 2 telefon açıp burada insanları vatan haini kendini de bilişimcilerin kurtarıcısı ilan ettin, şimdide kendini gemi kaptanı sanıyorsun gemiyi batırıp kendinde gemiyı terketmeyi planlıyorsun da sen ne zaman kaptan oldun ben onu anlamadım, hakkımızı aramak senin gibilere kaldıysa, kapatsınlar kursları, şer de olsa hayır da olsa ne gelecekse yeğitek başkanından gelsin, senin gibi çapsızların yapacağı bu kadar olurdu zaten.
Gene hayırdır çıktın piyasaya? Bu başlıktan kaybol dede çapına göre başliklara git

Tekrar diyorum BTR kurs açamaz da ısrar ediliyorsa hiç bir il açmamalı, bunda abes yanlış bir şey yok . Ya hep ya hiç

Mantığa bak ben alamazsam kimse almasın vay be millete gaz ver dur sonra milleti ispiyonla merak etme hocam senin demenle kesmezler
Ortada bir yanlış yazı var sende dıyosunki bu yanlışla herkes yansın

ogretmen006' Alıntı:
Mantığa bak ben alamazsam kimse almasın vay be millete gaz ver dur sonra milleti ispiyonla merak etme hocam senin demenle kesmezler
Bu ispiyonluk değil emsal gostermedir, kimseye gaz verdigim yok ortada olan yanlis yazi şuan ücret alanların hic umrunda değil bundan emin olabilirsiniz, su saatten sonra kurs da acmam seneyede BTR olmam.Ama surda kursa devam edip ücretalamaynlar iicin buyurun ücret alanlar elini taşın altına koysun.

aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
Bu ispiyonluk değil emsal gostermedir, kimseye gaz verdigim yok ortada olan yanlis yazi şuan ücret alanların hic umrunda değil bundan emin olabilirsiniz, su saatten sonra kurs da acmam seneyede BTR olmam.Ama surda kursa devam edip ücretalamaynlar iicin buyurun ücret alanlar elini taşın altına koysun.

hocam herkes ben gibi altına taşın altına elini koysa bu iş çözülürdü kursun bana soylendıgı gun istifa ettim

eğer bt öğretmenlerınden toplamda 100 istifa olsaydı su an herkesin kursu açılmıştı

ogretmen006' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

hocam herkes ben gibi altına taşın altına elini koysa bu iş çözülürdü kursun bana soylendıgı gun istifa ettim

eğer bt öğretmenlerınden toplamda 100 istifa olsaydı su an herkesin kursu açılmıştı
emin ol istifa etmeyenler " bu iş düzelecek" denen YEĞİTEK yüzünden istifa etmemştir, seneye zaten zor bulurlar..
Ayrıca ben kurs açanları isim olarak söyleyecek değilim, ama kurs açan il ler i emsal göstermeliyiz. Bakın ben bu saatten sonra zaten kurs açmam ama kursa 2 aydır ücret almadan devam eden arkadaşlar var. bu hak mı dır ? bi taraftan adam ücretini alcak diğer tarftan ücret almayacak doğru mu?
Ama yok bunu dile getirme sus diyorlar neden bi düşün hocam?

aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

emin ol istifa etmeyenler " bu iş düzelecek" denen YEĞİTEK yüzünden istifa etmemştir, seneye zaten zor bulurlar..
Ayrıca ben kurs açanları isim olarak söyleyecek değilim, ama kurs açan il ler i emsal göstermeliyiz. Bakın ben bu saatten sonra zaten kurs açmam ama kursa 2 aydır ücret almadan devam eden arkadaşlar var. bu hak mı dır ? bi taraftan adam ücretini alcak diğer tarftan ücret almayacak doğru mu?
Ama yok bunu dile getirme sus diyorlar neden bi düşün hocam?
hocam kursa ucret almadan devam edenler hakkını arasınlar versinler mahkemeye yüzde yüz ücretlerini alırlar
benim müdürüm bulunduğum ilin beklide en mevzuatcı herseyı bilen müdürü adam bana dediki hocam kimse sizin ek dersinizi kesemez kesilse bile geri alırsınız dedi
adamı telefonla sıkıştırdılar kes ek dersini diye ilçeden adam ben bunun sorumlulugunu alamam dedi ek dersimi kesemedi
ek dersi kesilenler bölge idare mahkemenize senıdıkanız aracılığyla ile basvurun

başlığıdamı sahiplendin sen be kardeş, hangi başlığa yazacağımı sanamı soracam, hepimiz merakla yazıyı bekliyoruz, ara ara başlığ takip ediyorum, bu kursu kapatılanlar sendikalarına başvurdumu dava açtılarmı yoksa sadece yeğiteği arayıp duruyorlarmı merak ediyorum.
bu iş ortaya ilk çıktığında bakanlığa görüş soran olumsuz görüş alıp kurslar elimizden alınıyor diye başlığı açan arkadaşımada kızmıştım, sizede kızıyorum, kursu kapatılan mahkemeye başvursun, geçmişe yönelik hak kaybınız var ve hala devam ediyor yeğitek yazı yayınlasa dahi geçmişe dönük yine dava açmanız gerekecek. bu sendikalar ne için var ya size yardım etsinler yada istifa edin arkadaşlar.

aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
Dogru söylüyon valla. Ben kurs veriyorum. Ücretini de catır catır alıyorum. Mart ayında 1655 tl ekders yattı. Sen de hic umrumda degilsin. Nereyi arayıp ispiyonlucaksan selamlarımı söyle.

denizlerb' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
Dogru söylüyon valla. Ben kurs veriyorum. Ücretini de catır catır alıyorum. Mart ayında 1655 tl ekders yattı. Sen de hic umrumda degilsin. Nereyi arayıp ispiyonlucaksan selamlarımı söyle.
Allah çok versin değerli hocam, kimsenin parasında gözümüz yok Elhamdülillah :+1:

Hocam ortada bir haksızlık var. Sen hakkını aramak yerine baskasının hakkına bakıyorsun. Ben sana bu konuda nasil destek olabilirim? Kurs ucretini aldıgim halde almıyomus gibi yegiteki mi arayayım mahkemeyemi vereyim. Haksızlıga ugrayan sensin. 88 sayfa msj olana kadar mahkemeye verseydiniz olay cözülebilirdi. Bu isi yegitek cözemez. Bosuna beklemeyin.

yeğitek yazısını bekleyerek kursu kapatmadık ve ücretsiz devam ettik,olumsuz çıkar ise sendika aracılığı ile davamızı da açarız..Birileri kurs ücreti alıyor olması bu haksızlığın sorumlusu onları yapmaz yada onların parayı hak etmediğini düşünemeyiz sonuçta her hafta hakkı olan parayı alıyorlar..okul idaremiz ekdersi yazsa idi bizde yok vermeyin almayanlar var demezdik..sebebleri yerine getirip sonucu beklemek lazım..Allah büyük hayırlısıyla düzelecek inş.ayrıca şu var kursuma gelen öğrencilerden hocam her hafta çok iyi güzel şeyler öğreniyoruz diğer dersler sıkıcı sözlerini duymak her şeyin üstünde..olurda Allah bu parayı nasip etmezse çocuklara hakkımız helal..

semihcom' Alıntı:
Çocukların en çok sevdiği ders Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi, kepazeliğe bak ki bu dersten kurs açamıyoruz, böyle giderse Fatih projesi fatihlerini kaybedecek.
ben de sırf bu yüzden kullanıcı adımı "fatihinfedaisi" olarak almıştım bu proje çıktığında. biz boşuna fedailik yapıyoruz. bu hafta yazı çıkmazsa bırakacağım kursu.

fatihinfedaisi' Alıntı:
semihcom' Alıntı:
Çocukların en çok sevdiği ders Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi, kepazeliğe bak ki bu dersten kurs açamıyoruz, böyle giderse Fatih projesi fatihlerini kaybedecek.
ben de sırf bu yüzden kullanıcı adımı "fatihinfedaisi" olarak almıştım bu proje çıktığında. biz boşuna fedailik yapıyoruz. bu hafta yazı çıkmazsa bırakacağım kursu.
aynen öyle hocam. biz fatih projesinin fatihleri değiliz, fedaileriyiz. yani ölüme en yakın olan kişileriz. Ola ki proje başarısız olursa yeğitek topu bize atacak. Btr ler çalışmadı diyecek. başarılı olursa -temennimiz bu yönde- sıra bize gelene kadar başarıyı bölüşecek çok kişi ve kurum var.

Başarı isteniyorsa, bizlere köstek değil destek olmaları gerekiyor. seneye btr olmam bu şartlarda. fedailik yaptığımız yeter. Güya yazı genel müdürün imzasındaydı, hani nerde ?

Geri