Çıkacak yazıdan mi bahsediuorsunuz yoksa ocakta çıkmış olan yazıdan misftcrt' Alıntı:Şuan bazı arkadaşlar nöbet ücreti alıyor bazıları alamıyor. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Hiç Kanun Yönetmelik Yönerge net değil...
çkmştan bahsediyor hocmdrejog' Alıntı:Çıkacak yazıdan mi bahsediuorsunuz yoksa ocakta çıkmış olan yazıdan misftcrt' Alıntı:Şuan bazı arkadaşlar nöbet ücreti alıyor bazıları alamıyor. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Hiç Kanun Yönetmelik Yönerge net değil...
Oradaki açıklama yerine İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğini göstermek daha mantıklı. Resmi yazılar yönetmeliklere aykırı olamaz.hakansia' Alıntı:http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/giris.aspx nöbet ücreti almak istiyorsanız bakanlığın resmi sitesini gösterin belki yararı olur.
Hocam 1 günün tamamı ders olursa o gün nasıl btr yapacağız , bu durumda o güne nöbet yazılır ben öyle yaptım ve ücretimi alıyorum.sftcrt' Alıntı:30.12. 2015 tarihli yazıdan bahsediyorum hocam. Bu yazıya göre haftada bir günümü full ders ile doldurursam o gün BTR görevim olmamış oluyor. Bu gün bize nöbet yazılamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum? Keşke çıkan yönetmelikler adam gibi çıksa da böyle işlerle uğraşmasak.
albeyaz' Alıntı:Hocam 1 günün tamamı ders olursa o gün nasıl btr yapacağız , bu durumda o güne nöbet yazılır ben öyle yaptım ve ücretimi alıyorum.sftcrt' Alıntı:30.12. 2015 tarihli yazıdan bahsediyorum hocam. Bu yazıya göre haftada bir günümü full ders ile doldurursam o gün BTR görevim olmamış oluyor. Bu gün bize nöbet yazılamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum? Keşke çıkan yönetmelikler adam gibi çıksa da böyle işlerle uğraşmasak.
aynenbadi' Alıntı:Sabredin yazı hazırmış bu gün yarın çıkacak inş
Kaynak nedir hocam ? Bugün, yarın dediğiniz bildiğimiz bugün yarın mı ?aynenbadi' Alıntı:Sabredin yazı hazırmış bu gün yarın çıkacak inş
geç cevap verdim kusura bakmayın,fatihinfedaisi' Alıntı:Kaynak nedir hocam ? Bugün, yarın dediğiniz bildiğimiz bugün yarın mı ?aynenbadi' Alıntı:Sabredin yazı hazırmış bu gün yarın çıkacak inş
sftcrt' Alıntı:Şuan bazı arkadaşlar nöbet ücreti alıyor bazıları alamıyor. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Hiç Kanun Yönetmelik Yönerge net değil...
Icerik ne peki yazida ogrendinizmi sadece kurs mu ? Olumlumu olumsuz mu vsvspyazar' Alıntı:Yazımız çıkmış arkadaşlar. imzadaymış. hem arkadaşım yeğitekteki tanıdığıyla konuştu hem de ben cuma aradım görüştüm yeğitekle. yine ve yine bu hafta dediler. bakalım belki o hafta bu haftadır :cry: :? :?
sesumut' Alıntı:Bir yazı nasıl bu kadar uzun bir yolculuktan geçer merak ettim :mrgreen:
AKom' Alıntı:Icerik ne peki yazida ogrendinizmi sadece kurs mu ? Olumlumu olumsuz mu vsvspyazar' Alıntı:Yazımız çıkmış arkadaşlar. imzadaymış. hem arkadaşım yeğitekteki tanıdığıyla konuştu hem de ben cuma aradım görüştüm yeğitekle. yine ve yine bu hafta dediler. bakalım belki o hafta bu haftadır :cry: :? :?
hocam denilen yazı çıkmış ama imzası kalmış.. dediğin gibi bize ulaşması ne kadar sürer bilemiyoruz. Bu gün hep birlikte bi arayalım soralım..fatihinfedaisi' Alıntı:Yazının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreneceğiz ? YEĞİTEK'teki arkadaşlar mı yardımcı olacak buna konuda ? Yazı şu anda çıkmış olsa, illere gelmesi epey sürer. Yazıyı bir an önce elde etmek gerekir, tabi ÇIKARSA !