BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Taslak yazı yayınlamışlardı onda alabilecek mişiz gibi bir izlenim yarattılar Ama dağ fare doğurdu.Yeni yazıya göre yine muammalar kafa karışıklığı net ifadeler yok hiç bir yazıda

Şuan bazı arkadaşlar nöbet ücreti alıyor bazıları alamıyor. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Hiç Kanun Yönetmelik Yönerge net değil...

sftcrt' Alıntı:
Şuan bazı arkadaşlar nöbet ücreti alıyor bazıları alamıyor. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Hiç Kanun Yönetmelik Yönerge net değil...
Çıkacak yazıdan mi bahsediuorsunuz yoksa ocakta çıkmış olan yazıdan mi

drejog' Alıntı:
sftcrt' Alıntı:
Çıkacak yazıdan mi bahsediuorsunuz yoksa ocakta çıkmış olan yazıdan mi
çkmştan bahsediyor hocm

hakansia' Alıntı:
http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/giris.aspx nöbet ücreti almak istiyorsanız bakanlığın resmi sitesini gösterin belki yararı olur.
Oradaki açıklama yerine İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğini göstermek daha mantıklı. Resmi yazılar yönetmeliklere aykırı olamaz.

30.12. 2015 tarihli yazıdan bahsediyorum hocam. Bu yazıya göre haftada bir günümü full ders ile doldurursam o gün BTR görevim olmamış oluyor. Bu gün bize nöbet yazılamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum? Keşke çıkan yönetmelikler adam gibi çıksa da böyle işlerle uğraşmasak.

sftcrt' Alıntı:
30.12. 2015 tarihli yazıdan bahsediyorum hocam. Bu yazıya göre haftada bir günümü full ders ile doldurursam o gün BTR görevim olmamış oluyor. Bu gün bize nöbet yazılamaz mı? Yanlış mı düşünüyorum? Keşke çıkan yönetmelikler adam gibi çıksa da böyle işlerle uğraşmasak.
Hocam 1 günün tamamı ders olursa o gün nasıl btr yapacağız , bu durumda o güne nöbet yazılır ben öyle yaptım ve ücretimi alıyorum.

albeyaz' Alıntı:
sftcrt' Alıntı:
Hocam 1 günün tamamı ders olursa o gün nasıl btr yapacağız , bu durumda o güne nöbet yazılır ben öyle yaptım ve ücretimi alıyorum.

hocam ben tenefüslerdede btr işlerine koşturabiliyoruz diye biliyorum hatta önceden bu yüzden nöbet verilmiyo diye biliyodum
bence bu yazıda iki farklı olkulda btr olanlardan btr olmadığı okuldaki günlerinden birinde nöbet tutabilir diye düşünüyorum

Sabredin yazı hazırmış bu gün yarın çıkacak inş

İnşallah.Haftaydı bir kaç güne indi.

fatihinfedaisi' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
Sabredin yazı hazırmış bu gün yarın çıkacak inş
Kaynak nedir hocam ? Bugün, yarın dediğiniz bildiğimiz bugün yarın mı ? :)
geç cevap verdim kusura bakmayın,
bu hafta yeğitek in çıkacak yazısını il kordinatörümzle görştüm aslı var mı dedim, yazı hazırmış eli kulağında dedi kurslara devam yani:)
ben bu hafta başlıyorum tekrardan , tahminim bu hafta akslik olmaz ise kesin çıkacak gibi.
Ama gene boş bırakmamak lazım pazrtesi arayıp tam olarak hangi gün de yazıyı okullara yollaycaklarını soracağım :mrgreen:

Madde "Fatih Projesi Rehber Öğretmenleri dyk kursu verebilir." Seklinde net olmazsa bazi vasifsizlar anlamayabilir :))

sftcrt' Alıntı:

Yönetmelikler net aslında hocam. Çıkan yazılar yönetmeliğe uymuyor. Hak kaybına uğrayan arkadaşların yönetmeliği dayanak gösterip dava açması gerekiyor.

Yazımız çıkmış arkadaşlar. imzadaymış. hem arkadaşım yeğitekteki tanıdığıyla konuştu hem de ben cuma aradım görüştüm yeğitekle. yine ve yine bu hafta dediler. bakalım belki o hafta bu haftadır :cry: :? :?

pyazar' Alıntı:
Yazımız çıkmış arkadaşlar. imzadaymış. hem arkadaşım yeğitekteki tanıdığıyla konuştu hem de ben cuma aradım görüştüm yeğitekle. yine ve yine bu hafta dediler. bakalım belki o hafta bu haftadır :cry: :? :?
Icerik ne peki yazida ogrendinizmi sadece kurs mu ? Olumlumu olumsuz mu vsvs

görevlendirme yazımızmı baştan yazılıyo acaba yoksa sadece kurs ile ilgilimi
birde gene tuhaf tuhaf şeyler yazmasalar nöbet çalışma saatleri vs. net olarak çıkarsalar keşke

Bir yazı nasıl bu kadar uzun bir yolculuktan geçer merak ettim :mrgreen:

İnşallah hayırlısı olur da bu kadar emek boşa gitmez.

sesumut' Alıntı:
Bir yazı nasıl bu kadar uzun bir yolculuktan geçer merak ettim :mrgreen:

Istekmselerdi 657 konple değişirdi simdiye kadar

AKom' Alıntı:
pyazar' Alıntı:
Icerik ne peki yazida ogrendinizmi sadece kurs mu ? Olumlumu olumsuz mu vsvs

ben sorduğumda sizin için olumlu bir yazı dediler

Yarin inslh yazi gonderilir ve umarim kesin ve net bir dille aciklanmistir anlamayan idareciler icin ilkokul seviyesinde tek cumleyle aciklama yapilsa inslh :D

beklemeye geçtik. ek dersler yazılmadan çıksa bari şu beklenen yazı.

hadi hayırlısı bakalım bu gün çıkacak mı

öğretmenlikte 7. yılım hep bir yazı çıkacak, imzadaymış sorunlarımızı halledecek diye okudum. hiçbir yazının problemlerimize çözüm olduğunu görmedim

Yazının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreneceğiz ? YEĞİTEK'teki arkadaşlar mı yardımcı olacak buna konuda ? Yazı şu anda çıkmış olsa, illere gelmesi epey sürer. Yazıyı bir an önce elde etmek gerekir, tabi ÇIKARSA !

fatihinfedaisi' Alıntı:
Yazının çıkıp çıkmadığını nasıl öğreneceğiz ? YEĞİTEK'teki arkadaşlar mı yardımcı olacak buna konuda ? Yazı şu anda çıkmış olsa, illere gelmesi epey sürer. Yazıyı bir an önce elde etmek gerekir, tabi ÇIKARSA !
hocam denilen yazı çıkmış ama imzası kalmış.. dediğin gibi bize ulaşması ne kadar sürer bilemiyoruz. Bu gün hep birlikte bi arayalım soralım..
0312 296 95 66

Geri