BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Benim hic inancim kalmadi kac haftadir haftaya deniyor

murat_erg' Alıntı:
şu an tekrar görüştüm yine en geç haftaya kesinlikle göndercez dendi bende söyledim sürekli haftaya deniyor diye hocam geçen hafta yazıyı yazmışlardı ama elimize bir hafta oldu ulaşalı yazıyı yazıyoruz bizim tarafımızıdan görevlendirilen yani bt rehber öğretmenlerinin dyk kurslarını açabilecekleri hepsinin yazıyı okullara kesinlikle haftaya göndercez dedi yeğiteke yazılan yazıda ise siz kendiniz yazın denmiş yani yeğitek işi çözmüş kesin ve nettir arkadaşlar ücretini alamayan arkadaşlar kesinlikle haftaya almaaya başlıcaktır geçmiş olsun mebi bizi böle bir sıkıntıya soktuğu için aylarca ek derslerinde sıkıntılar yarattığı için hakkı geçenlerin hakkını helal etmediğini geriye dönük alma konusunda girişimde bulunmasını umarım verirler ve en önemliside YEĞİTEKİ gerçekten tebrik ettiğimi bu işte uğraşan kim varsa hepsine tek tek teşekkür ettiğimi bildiriyorum
Umarım öyledir hocam, haftaya diye diye 1 ay ı geçti..Millete de rezil olduk mudur kursumu kapatmadı olumlu yazı gelecek diye, mahcup olmaya basladim artik..açan olsa da bi de ben konuşsam..

hocam benim inancım artık tam beklicem hayırlısı yalan söylicek halleri yok sonuçta ortada somut bir yazı var siz halledin size bıraktık denmiş olay bitmiştir

murat_erg' Alıntı:
şu an tekrar görüştüm yine en geç haftaya kesinlikle göndercez dendi bende söyledim sürekli haftaya deniyor diye hocam geçen hafta yazıyı yazmışlardı ama elimize bir hafta oldu ulaşalı yazıyı yazıyoruz bizim tarafımızıdan görevlendirilen yani bt rehber öğretmenlerinin dyk kurslarını açabilecekleri hepsinin yazıyı okullara kesinlikle haftaya göndercez dedi yeğiteke yazılan yazıda ise siz kendiniz yazın denmiş yani yeğitek işi çözmüş kesin ve nettir arkadaşlar ücretini alamayan arkadaşlar kesinlikle haftaya almaaya başlıcaktır geçmiş olsun mebi bizi böle bir sıkıntıya soktuğu için aylarca ek derslerinde sıkıntılar yarattığı için hakkı geçenlerin hakkını helal etmediğini geriye dönük alma konusunda girişimde bulunmasını umarım verirler ve en önemliside YEĞİTEKİ gerçekten tebrik ettiğimi bu işte uğraşan kim varsa hepsine tek tek teşekkür ettiğimi bildiriyorum

ekders yazılıyor artık yetişmez bu demek oluyor ki yine kurs işi olmadan yazılacak..bu bir hafta kaldı ki doğruysa..

geçikirse yazı
kayseride ayın 30 u son gün ekders için
diğer ay
şubattan 3 hafta, marttan 4 hafta, nisandan 5 hafta yazdırıcam
şube müdürü görüştüğümde geriye dönük alırsınız denmişti

İnşallah haftaya kadar gelirde hepimiz rahatlarız. Hatta yazmışken tereddüt edilen hususlar hakkında da bir açıklama yapmaları gerekir.

yalan söyleyecek halleri tabii ki yok ama onlarında elinden gelen bu sanırım

eemree' Alıntı:
geçikirse yazı
diğer ay

aynı durumdayız hocam..gelecek hafta ptesi salı çrşamba bile gelsin yazdırırız..tak diye gelmiyor ki..neyse Ye's e düşmeyelim.. :)

aynenbadi' Alıntı:
Dede den de yeğitek i aramasıní ve konuşursa sonucu burada paylaşmasını bekliyoruz :+1:
benim ekdersim henuz kesilmedi, kesilirse sendikima (sefa tetikoğlu) muracat ederim zaten kendisi elinden geleni yapıyor, benim içinde davayı açacaktır, yeğiteki aramakla hak aranacaksa ararız o kolay.

hastasıyız dede' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
Dede den de yeğitek i aramasıní ve konuşursa sonucu burada paylaşmasını bekliyoruz :+1:
benim ekdersim henuz kesilmedi, kesilirse sendikima (sefa tetikoğlu) muracat ederim zaten kendisi elinden geleni yapıyor, benim içinde davayı açacaktır, yeğiteki aramakla hak aranacaksa ararız o kolay.
tmm aramanı bekliyoruz sayın hocam :roll:

işte hocam bu tutum yanlış arkadaşlara böle söylemeyiniz demiştim ama bu konuşmanızdan sonra sözlerimi geri alıyorum

eemree' Alıntı:
geçikirse yazı
diğer ay
Mart da yalan oldu. Geriye dönük neye dayanarak alabilecekmişsiniz hocam

yeğitekteki arkadaşlar bizim için ciddi manada uğraşıyor bir çoğu bizimle meslektaş bilgisayar öğretmeni yani derdimizi sıkıntımızı çok iyi anladıklarını düşünüyorum inşallah haftaya yazı okullarımıza ulaşırda bizlerde bu mağduriyetten kurtuluruz...

Geriye dönük her türlü ödeme mümkün hocam.. Yeterki işi bilen bir idareciniz olsun..

Bizim okul mesela; kurs onayı yetişmediği için Şubat ayı kursunu da bu aya ekleyip yatırıyorlar.

Mesela Yeğitek'in olumlu yazısını Ek Ders yazısına ilişikte ekleyip Mal Müdürlüğüne gönderirler ve geriye dönük her türlü ödeme alınır. İşleyiş benim bildiğim kadarıyla böyle.

xsavis' Alıntı:
Geriye dönük her türlü ödeme mümkün hocam.. Yeterki işi bilen bir idareciniz olsun..

Bizim okul mesela; kurs onayı yetişmediği için Şubat ayı kursunu da bu aya ekleyip yatırıyorlar.

Mesela Yeğitek'in olumlu yazısını Ek Ders yazısına ilişikte ekleyip Mal Müdürlüğüne gönderirler ve geriye dönük her türlü ödeme alınır. İşleyiş benim bildiğim kadarıyla böyle.

aynı fikirdeyim..biz kurs onayını herkesle beraber aldık zaten,kursa katılma imzalarımızda var, idareciler bu konuda direnmez ve yardımcı olurlarsa (ki bizde sıkıntı yok) bir yazı ile ödenir..inşaallah..

yaww inş şu yazı çıksın haftaya da, geriye dönük olayı sonra konuşuruz, önce bi ileriyi halledelim:)

murat_erg' Alıntı:
hangi numarayı arayıp konuştunuz hocam?

Arkadaşlar bu arada Kızılcıhamam da ki toplantı da Yeğitek in bu işi çözdüğünü ve yazının haftaya yayınlanacağı söylenmiş, oradaki arkadaş söyledi. yani bilgi doğru inş. aksilik çıkmaz

aynenbadi' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada Kızılcıhamam da ki toplantı da Yeğitek in bu işi çözdüğünü ve yazının haftaya yayınlanacağı söylenmiş, oradaki arkadaş söyledi. yani bilgi doğru inş. aksilik çıkmaz
hocam kaynak güvenilirmi umarım doğrudur da kurtuluruz

Arkadaşlar burada noktalayın yoksa müdahale etmek zorunda kalacağız bazı mesajlar tarafımdan temizlenecek. :sleep:

:+1:
hasari' Alıntı:
Arkadaşlar burada noktalayın yoksa müdahale etmek zorunda kalacağız bazı mesajlar tarafımdan temizlenecek. :sleep:

bilişimciler olarak birlik olmak lazım. evet hiç beceremeyen branşlar arasında ilk sıradayız belki ama başka çare yok maalesef. içimizden çıkıp bakanlık yeğitek gibi kurumlara geçip branşının sorunlarını bildiği halde paçayı kurtardım misali geldiği yeri unutanlardan olmayalım. birbirimize destek olalım ki branşımız ne başka branşların altında ezilsin nede hak etmediği bir muamele görsün.

xxltc' Alıntı:
bilişimciler olarak birlik olmak lazım. evet hiç beceremeyen branşlar arasında ilk sıradayız belki ama başka çare yok maalesef. içimizden çıkıp bakanlık yeğitek gibi kurumlara geçip branşının sorunlarını bildiği halde paçayı kurtardım misali geldiği yeri unutanlardan olmayalım. birbirimize destek olalım ki branşımız ne başka branşların altında ezilsin nede hak etmediği bir muamele görsün.
:alkis: :+1:

xxltc' Alıntı:
:+1: :++:

kaç defa yazdım ankaradayım 3-4 kişi birleşip yeğiteğe bakanlığa gidelim diye kimse oralı olmadı ankarada ek ücret alamayan benim heralde

tomreader2010' Alıntı:
kaç defa yazdım ankaradayım 3-4 kişi birleşip yeğiteğe bakanlığa gidelim diye kimse oralı olmadı ankarada ek ücret alamayan benim heralde
hocam yerinizde olsam kimseyi beklemez şimdiye kadar tek başıma gitmiştim, en azından haftaya yazı çıkacak deniyor aslı var mı sorardınız bi canlı canlı

Arkadaşlar Yeni FATİH BTR yazısında nöbet görevi alabileceğimiz söylenirken çıkan asıl yazıda nöbet görevi almamız engellenmiştir... DYK da elimizden alındı. Artık BTR olmanın bir anlamı kalmadı. İdarem den nöbet görevi istedim vermediler. Kurslarımızda malum yazıdan dolayı engellendi. Tekrar Nöbet Görevi Yazısı ve Kurs yazısı düzeltilene kadar BTR olmak yok....

asıl yazı dediğiniz nedir hocam

Geri