Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
astalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
valla ben de şaşırdım biraz daha detay yazaymış hocamız keşketomreader2010' Alıntı:astalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
hangi il hocam haftaya haftaya dediler şimdi ilk defa yarın deniyor :=)
Evet zaman yaklisiyor 1 ay sonrada 1 saat sonra demeye baslarlar )astalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
Hangi günün yarınıastalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
Yarın oldu.astalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
simitlerini çaylarını yiyip içsinler bakalım saat 8fatihinfedaisi' Alıntı:Yarın oldu.astalavista23' Alıntı:İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
dilekçemize cevap gelmedi daha hocam, ama artık bu dava işini ciddi düşünmek lazımbirolgenc' Alıntı:nedir bizim bu çilemiz bitmek bilmiyor bir türlü... dava aşamasında olan varmı acaba dilekçesine olumsuz cevap alıpta dava açan yada açmayı düşünen??
yeni mi fark ettiniz hocam? haftalarca bu durumu konuşuyoruz, bu durum düzelmediği müddetçe herkese ucu er ya da geç dokunacak demiştik..mgüneş' Alıntı:Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
Hangi il hocam bu bahtsızlar kervanına katılan.mgüneş' Alıntı:Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
aynenbadi' Alıntı:yeni mi fark ettiniz hocam? haftalarca bu durumu konuşuyoruz, bu durum düzelmediği müddetçe herkese ucu er ya da geç dokunacak demiştik..mgüneş' Alıntı:Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
drejog' Alıntı:Hangi il hocam bu bahtsızlar kervanına katılan.mgüneş' Alıntı:Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş.
mgüneş' Alıntı:Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad:
14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.ogretmen006' Alıntı:bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum
seneye görev almayalım hocam kurs açsak aynı ek dersi alırız, milletin enayisi yok,her branş çatır çatır ek dersini alıyorfatihinfedaisi' Alıntı:14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.ogretmen006' Alıntı:bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum