BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

astalavista23' Alıntı:
İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.

hangi il hocam haftaya haftaya dediler şimdi ilk defa yarın deniyor :=)

astalavista23' Alıntı:
İl Koordinatörü Yarın İnşallah dedi.
Evet zaman yaklisiyor 1 ay sonrada 1 saat sonra demeye baslarlar :))

D.n : hocam sahsi olarak size demedim yanlis anlamayin lutfen :)

saat neki, daha dakikalar var saniyeler var saliseler var.. :puhaha:

UĞURSUZLUK BAŞLIKTA MI YOKSA :idea:

dedim müdür yardımcısı olayım kurtulayım şu dertlerden, arkadaş orda da şansım yoktu hep iki şık arasında kaldıklarım yanlış çıktı 70-75 arası bir puan gelir, bunlanda zor:)

bu gün bi yüklenelim bakalım arayalım

rüyalarıma girdi artık rüyamda olumlu bir yazının çıktığını gördüm.

nedir bizim bu çilemiz bitmek bilmiyor bir türlü... dava aşamasında olan varmı acaba dilekçesine olumsuz cevap alıpta dava açan yada açmayı düşünen??

birolgenc' Alıntı:
nedir bizim bu çilemiz bitmek bilmiyor bir türlü... dava aşamasında olan varmı acaba dilekçesine olumsuz cevap alıpta dava açan yada açmayı düşünen??
dilekçemize cevap gelmedi daha hocam, ama artık bu dava işini ciddi düşünmek lazım

ulaşabilen oldumu bugün ya yine açmıyorlar

açan yok heralde öğleden önce telefonlara bakılmıyor

bu saatten sonra çıkacak yazıya başlayacağım şimdi sabrımızı test ediyorlar bu sene böyle geçer seneye de kurs açma imkanı olanlar btr olmaz o olur bende btr olmam, seneye de btr görevlendirirler se okuluma bilgisayarları et leri bozup bozup yollarım artık fatihin enayisi bizi ya

ne zaman açıyorlar ki zaten, keyifleri olunca..gene haftaya derler kesin

Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

mgüneş' Alıntı:
Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
yeni mi fark ettiniz hocam? haftalarca bu durumu konuşuyoruz, bu durum düzelmediği müddetçe herkese ucu er ya da geç dokunacak demiştik..

mgüneş' Alıntı:
Hangi il hocam bu bahtsızlar kervanına katılan.

aynenbadi' Alıntı:
mgüneş' Alıntı:
yeni mi fark ettiniz hocam? haftalarca bu durumu konuşuyoruz, bu durum düzelmediği müddetçe herkese ucu er ya da geç dokunacak demiştik..

Haberim tabiki de var hocam. Demek istediğim bizim il yeni gönderdi.
Bizler burada bugün yarın olumlu yazı çıkacak diye beklerken.

drejog' Alıntı:
mgüneş' Alıntı:
Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş.
Hangi il hocam bu bahtsızlar kervanına katılan.

Konya hocam

Geçmiş olsun hocam bizim de sinir stresten psikoljimiz bozuldu beklemekten

bugün dünün yarını, geçen haftanın gelecek haftası ama yok yok :?:

mgüneş' Alıntı:
Bugün sabah 9.43 de bizim ilçe EK ders ücreti diye yazı göndermiş BTR'ler destekleme kursundan ücret alamaz diye. Ekinde de Aydın ve Niğde valiliklerinin yazılarını eklemiş. :verymad: :verymad:

Gelen yazıyı alın hocam. Elinizde bulunsun. Sonra suratlarına çarparsınız. :x
Ayrıca sendikanıza da ulaştırın onlar gerekli işlemleri yaparlar.

Sabır da kalmadı gerçi. Şevkimiz kırıldı, ama olsun. Bekliyoruz hayırlı haberleri.

bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum

ogretmen006' Alıntı:
bugun müdür baya konustu yok okul magdur olmasın vs. dik durdum istifamı gerı cekmedim diğer arkadaslar neyı beklıyorsunuz anlamıyorum
14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.

fatihinfedaisi' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
14 saat dersim var hocam. BTR'den istifa edersem bir saat bile ek dersim kalmıyor.
seneye görev almayalım hocam kurs açsak aynı ek dersi alırız, milletin enayisi yok,her branş çatır çatır ek dersini alıyor

Geri