BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Ankara da kursta olan bir ilçe koordinatörü arkadaşın verdiği bilgiye göre yazı bir hafta için de çıkacağını ve olumlu olduğunu söyledi. Ama bir hafta dediler ancak daha da uzun sürebileceğini belirtti. Söylenen bir haftaya çıkacağıymış.

hakansia' Alıntı:
Ankara da kursta olan bir ilçe koordinatörü arkadaşın verdiği bilgiye göre yazı bir hafta için de çıkacağını ve olumlu olduğunu söyledi. Ama bir hafta dediler ancak daha da uzun sürebileceğini belirtti. Söylenen bir haftaya çıkacağıymış.
ne 1 haftaymış bi bitmedi

Bu yazıyı yazanı, onaylayanı, kanun ve yönetmelikmiş gibi uygulayanları Allaha havale ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum.
Bide merak ediyorum bu konudan bakanın, müsteşarının haberi yok mu acaba? Haberleri varsa bu konunun çözümü için bir çaba harcıyorlar mı acaba?

dijireis79' Alıntı:
Bu yazıyı yazanı, onaylayanı, kanun ve yönetmelikmiş gibi uygulayanları Allaha havale ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum.
Bide merak ediyorum bu konudan bakanın, müsteşarının haberi yok mu acaba? Haberleri varsa bu konunun çözümü için bir çaba harcıyorlar mı acaba?
+2023

her zaman ki gibi açan yok

ekders yazılma haftasına girdik sonuç yok.. :x

açsalar da değişen birşey yok ki hocam haftaya deyip geçiyorlar 7. haftaya girdik martta bitti

yeter artık çıksın şu yazı, çok mu zor BTR öğretmenleri kurs açabilir demek

Bu hafta içinde hangi hafta içinde açıklanacağı açıklanacakmış.Helal olsun MEB'e. Bir iş bu kadar anlamsız bir şekilde uzar, dallanır budaklanır.Utanıyorum.

Arkadaşlar boşa uğraşıyosunuz. Şu an bu kursları sadece Teogda oturumu olan branşlara veriyolar. Diğerleri onların gözünde para koparmaya çalışan öğretmen olarak görülüyor. Teogda oturumu olanlara da zorunluluktan veriyolar emin olun. Dersaneleri bitirme süreci için kalem kalem ek ders yazılıyor, bunu hükümet zorunlu tutuyor. Yoksa emin olun ek ders yazmak zorlarına gidiyor illerin, ilçelerin.

Teogla ilgili dersler olsa okulda açılan beden,müzik vb derslerden başlaması gerekirdi hocam..

e123728' Alıntı:
Bu hafta içinde hangi hafta içinde açıklanacağı açıklanacakmış.Helal olsun MEB'e. Bir iş bu kadar anlamsız bir şekilde uzar, dallanır budaklanır.Utanıyorum.
bu bilgi nerden hocam

eemree' Alıntı:
e123728' Alıntı:
bu bilgi nerden hocam

hocamız hiciv yaptı heralde

pisagorean' Alıntı:
Arkadaşlar boşa uğraşıyosunuz. Şu an bu kursları sadece Teogda oturumu olan branşlara veriyolar. Diğerleri onların gözünde para koparmaya çalışan öğretmen olarak görülüyor. Teogda oturumu olanlara da zorunluluktan veriyolar emin olun. Dersaneleri bitirme süreci için kalem kalem ek ders yazılıyor, bunu hükümet zorunlu tutuyor. Yoksa emin olun ek ders yazmak zorlarına gidiyor illerin, ilçelerin.

dediklerinizde haklısınız ama şuan bizim kurs açamamızın sebebi yazdıklarınız değil

alemd@r' Alıntı:
Teogla ilgili dersler olsa okulda açılan beden,müzik vb derslerden başlaması gerekirdi hocam..
Bedenden, müzikten haftasonu dyk açan mı var hocam. Hayret doğrusu. Nerde yaşıyorsanız oraya tayin olmak isterim. Bulunduğum ilçede bir kuruş ek dersi bile fazladan yazmamak için adamlar kırk takla atıyor.

pisagorean' Alıntı:
alemd@r' Alıntı:
Bedenden, müzikten haftasonu dyk açan mı var hocam. Hayret doğrusu. Nerde yaşıyorsanız oraya tayin olmak isterim. Bulunduğum ilçede bir kuruş ek dersi bile fazladan yazmamak için adamlar kırk takla atıyor.
açılıyor hocam açılmasın da da bi mahsur yok ..özellikle 5. ve 6. sınıflara daha çok çocuğun sıkılmayacağı eğleneceği derslerden kurs açılması doğru bir karar olur kanımca.
bu arada yeğitek e ulaşanlar mutlaka yazsınlar buraya, ben daha düşüremedim

Arkadaşlar BTR olan bir Fizikçi kurs açabiliyor mu?

btr38' Alıntı:
Arkadaşlar BTR olan bir Fizikçi kurs açabiliyor mu?

şu durumda açamaz hocam branş ayrımı yapmadan btrlere açamazsınız diyorlar

ogretmen006' Alıntı:
bende btr den istifa ettim

hayırlı olsun en güzelini yapmışsınız bizim okulda tahtalar yeni geldi bizi yarı yolda bırakma diye istifa etmemi engellediler ama bir daha kurs olsa olmasa dabtr istemeyeceğim artık

Duyduğum kadarıyla yazımış bizim için olumlu bir şekilde çıkmış arkadaşlar. yakında bizlere de ulaşır. Umarım ay bitmeden bu hafta için gelir ama devlet işi işte :(

pyazar' Alıntı:
Duyduğum kadarıyla yazımış bizim için olumlu bir şekilde çıkmış arkadaşlar. yakında bizlere de ulaşır. Umarım ay bitmeden bu hafta için gelir ama devlet işi işte :(
nereden duydunuz hocam?

ahhh şu duyumlar ömrümü yedi valla, nerden duydunuz hocam ?

ben fazla zorlamadım yoksa 8 saatlikte açardım, 4 saat yeterli dedim,hem eğlenceli geçiyor hemde çok yormuyor mevcudu az tuttum

Bilgi paylasan arkadaslar kaynaklarini da yazarsa seviniriz

pyazar' Alıntı:

KİMDEN DUYDUNUZ HOCAM ÖNEMLİ OLAN BU.. :o

utkunsl' Alıntı:
pyazar' Alıntı:
nereden duydunuz hocam?

yeğitek telefonları açmayınca arkadaş Yeğitek teki tanıdığını cep telefonundan aradı ve bu konuyu konuştu. ben şahsen güvendiğim için kurslardan ücret almasam da devam edeceğim. İnancım ve duyumlarım az kaldığı yönünde.

Geri