Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
bizim iş ne oldu
bizim iş ne oldu
ne 1 haftaymış bi bitmedihakansia' Alıntı:Ankara da kursta olan bir ilçe koordinatörü arkadaşın verdiği bilgiye göre yazı bir hafta için de çıkacağını ve olumlu olduğunu söyledi. Ama bir hafta dediler ancak daha da uzun sürebileceğini belirtti. Söylenen bir haftaya çıkacağıymış.
+2023dijireis79' Alıntı:Bu yazıyı yazanı, onaylayanı, kanun ve yönetmelikmiş gibi uygulayanları Allaha havale ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum.
Bide merak ediyorum bu konudan bakanın, müsteşarının haberi yok mu acaba? Haberleri varsa bu konunun çözümü için bir çaba harcıyorlar mı acaba?
bu bilgi nerden hocame123728' Alıntı:Bu hafta içinde hangi hafta içinde açıklanacağı açıklanacakmış.Helal olsun MEB'e. Bir iş bu kadar anlamsız bir şekilde uzar, dallanır budaklanır.Utanıyorum.
eemree' Alıntı:bu bilgi nerden hocame123728' Alıntı:Bu hafta içinde hangi hafta içinde açıklanacağı açıklanacakmış.Helal olsun MEB'e. Bir iş bu kadar anlamsız bir şekilde uzar, dallanır budaklanır.Utanıyorum.
pisagorean' Alıntı:Arkadaşlar boşa uğraşıyosunuz. Şu an bu kursları sadece Teogda oturumu olan branşlara veriyolar. Diğerleri onların gözünde para koparmaya çalışan öğretmen olarak görülüyor. Teogda oturumu olanlara da zorunluluktan veriyolar emin olun. Dersaneleri bitirme süreci için kalem kalem ek ders yazılıyor, bunu hükümet zorunlu tutuyor. Yoksa emin olun ek ders yazmak zorlarına gidiyor illerin, ilçelerin.
Bedenden, müzikten haftasonu dyk açan mı var hocam. Hayret doğrusu. Nerde yaşıyorsanız oraya tayin olmak isterim. Bulunduğum ilçede bir kuruş ek dersi bile fazladan yazmamak için adamlar kırk takla atıyor.alemd@r' Alıntı:Teogla ilgili dersler olsa okulda açılan beden,müzik vb derslerden başlaması gerekirdi hocam..
açılıyor hocam açılmasın da da bi mahsur yok ..özellikle 5. ve 6. sınıflara daha çok çocuğun sıkılmayacağı eğleneceği derslerden kurs açılması doğru bir karar olur kanımca.pisagorean' Alıntı:Bedenden, müzikten haftasonu dyk açan mı var hocam. Hayret doğrusu. Nerde yaşıyorsanız oraya tayin olmak isterim. Bulunduğum ilçede bir kuruş ek dersi bile fazladan yazmamak için adamlar kırk takla atıyor.alemd@r' Alıntı:Teogla ilgili dersler olsa okulda açılan beden,müzik vb derslerden başlaması gerekirdi hocam..
btr38' Alıntı:Arkadaşlar BTR olan bir Fizikçi kurs açabiliyor mu?
tomreader2010' Alıntı:btr38' Alıntı:Arkadaşlar BTR olan bir Fizikçi kurs açabiliyor mu?
şu durumda açamaz hocam branş ayrımı yapmadan btrlere açamazsınız diyorlar
ogretmen006' Alıntı:bende btr den istifa ettim
nereden duydunuz hocam?pyazar' Alıntı:Duyduğum kadarıyla yazımış bizim için olumlu bir şekilde çıkmış arkadaşlar. yakında bizlere de ulaşır. Umarım ay bitmeden bu hafta için gelir ama devlet işi işte
pyazar' Alıntı:Duyduğum kadarıyla yazımış bizim için olumlu bir şekilde çıkmış arkadaşlar. yakında bizlere de ulaşır. Umarım ay bitmeden bu hafta için gelir ama devlet işi işte
utkunsl' Alıntı:nereden duydunuz hocam?pyazar' Alıntı:Duyduğum kadarıyla yazımış bizim için olumlu bir şekilde çıkmış arkadaşlar. yakında bizlere de ulaşır. Umarım ay bitmeden bu hafta için gelir ama devlet işi işte