BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

turkuaz09' Alıntı:
Arkadaşlar şuan bir bilgi aldım. YEĞiTEK ten bir hafta için de olumlu bir sonuç çıkacak dediler. Bu kadar sabrettik çoğu gitti azı kaldı haydi hayırlısı.
benim verdiğim numaradan mı aradınız hocam?
benim numarayı açmıyorlarda,ezberlediler:)

aynenbadi' Alıntı:
turkuaz09' Alıntı:
Arkadaşlar şuan bir bilgi aldım. YEĞiTEK ten bir hafta için de olumlu bir sonuç çıkacak dediler. Bu kadar sabrettik çoğu gitti azı kaldı haydi hayırlısı.
benim verdiğim numaradan mı aradınız hocam?
benim numarayı açmıyorlarda,ezberlediler:)
sabır sabır
açmıyorlar onlarda bıktı

Şimdi 57 sayfadır tartışıyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz, hakkımızı arıyoruz ama anlamadığım nokta onların bize hakkımızı vermesi mi doğal, yoksa bizim hakkımız olan şeyi almak için aylardır uğraşmamız mı ? ayıp ediliyor bu branşa ve bu branşın öğretmenlerine. o kadar yere yazdık çizdik, tek birinden de cevap gelmedi. ikinci dönemden beri moralsiz gelip gidiyorum okula. bugün olmuş ama tek bir olumlu şey yok. ne diyelim, Allah büyük.

en mantıklısı dava açmak artık çok uzadı bu iş

xxltc' Alıntı:
hocam şuan için mecbur YEĞİTEK in açıklamasını beklemek zorundayız , avukat ile görüştüm şuan dava açamayız kurumun dilekçemize olumsuz cevap vermesi lazımmış, ya da dilekçemize 30 gün için de cevap verilmezse dava hakkımız doğarmış..Ama Yeğitek olumlu yazı çıkacak diyor mecbur o yüzden bekliyoruz

aynenbadi' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
hocam şuan için mecbur YEĞİTEK in açıklamasını beklemek zorundayız , avukat ile görüştüm şuan dava açamayız kurumun dilekçemize olumsuz cevap vermesi lazımmış, ya da dilekçemize 30 gün için de cevap verilmezse dava hakkımız doğarmış..Ama Yeğitek olumlu yazı çıkacak diyor mecbur o yüzden bekliyoruz

bende sendikadan benzer cevap alıyorum..yazı gelecek diyorlar o yüzden birşey yapamıyoruz diyorlar..

Olay yegiteke devrilmis kapsamli bir yazi hazirliyorlarmis son aldigim duyum bu

İyi de kursu kapanan bir sürü arkadaş var. O yazı iş işten geçtikten sonra yayınlanacağı için kime nasıl bir çözüm getirecek anlamış değilim. İş bilmeyen insanlar nasıl bir sürü kişiyi mağdur eder onu görmüş olduk sadece. Bir yazının çıkması bu kadar mı uzun sürer arkadaş :x Formatörlük mü? Bir daha asla!!!

ilkbaharsu' Alıntı:
İyi de kursu kapanan bir sürü arkadaş var. O yazı iş işten geçtikten sonra yayınlanacağı için kime nasıl bir çözüm getirecek anlamış değilim. İş bilmeyen insanlar nasıl bir sürü kişiyi mağdur eder onu görmüş olduk sadece. Bir yazının çıkması bu kadar mı uzun sürer arkadaş :x Formatörlük mü? Bir daha asla!!!

noktası virgülüne katılıyorum hocama benim kurs kapandı bu saatten sonra yazı çıksa açacaklar mı kurs seneye de maaş karşılığını doldurursam kurs açtırsalar da açtırmasalar da istemiyorum artık

tomreader2010' Alıntı:
ilkbaharsu' Alıntı:

noktası virgülüne katılıyorum hocama benim kurs kapandı bu saatten sonra yazı çıksa açacaklar mı kurs seneye de maaş karşılığını doldurursam kurs açtırsalar da açtırmasalar da istemiyorum artık
açmak zorundalar hocam, kurs açmak kolay bir onaya bakar

Kapsamli yazi dendigine gore yegitekden cikacak yazi olumlu olsada yuzde doksan cogu kisiyi kotu etkilecek yazida olabilir herturlu mahkeme yolu cikacak gibi

Suan btrcilerin cogu seneye olmayacam diyor. %50si dedigini yaparsa seneye baya bir duzeltme yaparlar. Ama bu sene icin onumuzu gormemiz icin iyi kotu artik bir yazi cikmali.

murat_erg' Alıntı:
Kapsamli yazi dendigine gore yegitekden cikacak yazi olumlu olsada yuzde doksan cogu kisiyi kotu etkilecek yazida olabilir herturlu mahkeme yolu cikacak gibi

hocam olumlu yönde bir yazı çıkacak inşallah duyumlar öyle

Olumlu olacak ama nasil olumlu btrlerin bir kismini olumlu etkilicek yazis ise cikmasin daha iyi onu kastediyorum kaldiki yegitekin cogu yazisinda aciklayici kavram olmadigindan cok zorluklar yasaniyor inslh herkesi olumlu etkilicek net yazi cikar ne zamam gorustunuz hocam

insanın hevesini kırıyorlar kurs verip ücretini alan yüzlerce zümremiz varken biz alamıyoruz insan da kursada mesleğede heves mi bırakıyorlar ki

tomreader2010' Alıntı:
insanın hevesini kırıyorlar kurs verip ücretini alan yüzlerce zümremiz varken biz alamıyoruz insan da kursada mesleğede heves mi bırakıyorlar ki
aynı durumdayım hocam, ama biraz daha sabredelim hocam sonucu güzel olacak inş.
şuan kaybedecek bir şeyimiz yok nasılsa , esas bana dokunmayan yılan bin yaşasın ben nasıl olsa kursumu verip ücretimi alıyorum deyip bize destek olmayanlar korksun, çünkü çıkacak herhangi olumsuz bir yazıda ben etkilenmem ama onlar ahhh vahhhhhh ederler

aynenbadi' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
aynı durumdayım hocam, ama biraz daha sabredelim hocam sonucu güzel olacak inş.
şuan kaybedecek bir şeyimiz yok nasılsa , esas bana dokunmayan yılan bin yaşasın ben nasıl olsa kursumu verip ücretimi alıyorum deyip bize destek olmayanlar korksun, çünkü çıkacak herhangi olumsuz bir yazıda ben etkilenmem ama onlar ahhh vahhhhhh ederler

hocam aynen öyle esas kurs verip ücret alanların düşünmesi lazım faiziyle geri ödeyecekler olumsuz bir yazıda ama onların umrunda bile değil

Niye odesin hocam adam yegitekin yazisina gore hakli verir mahkemeye simdi bizler bu durumdayiz diye diger verip alan arkadaslar hakkinda bole dusunmmemiz gerekiyor aksine bu hakki herkesin almasi lazim diye dusunmeliyz

murat_erg' Alıntı:
Niye odesin hocam adam yegitekin yazisina gore hakli verir mahkemeye simdi bizler bu durumdayiz diye diger verip alan arkadaslar hakkinda bole dusunmmemiz gerekiyor aksine bu hakki herkesin almasi lazim diye dusunmeliyz

hocam yeğitek yeni yazıda btr kurs veremez verse de ücret alamaz derse ne olur sizce, diğer hususta ben o arkadaşlar paraları geri ödesin demedim sadece yanımızda olmadıklarını belirttim lütfen çarpıtmayalım

ücretini alıpta yanımızda olanları da ayırmak lazım tabii

Ne aydınmış arkadaş, Bir işgüzar yüzünden birçok btr mağdur oldu...

Yegiteke gönderilen yazılar 1 ay olmadi mi? Bu adamlar 1 ay icinde dilekçeler e dönüş yapması gerekiyor .

Dilekçeleri mem'e gönderdik hiç bir cevap gelmedi. Arkadaşlar bu arada çorumda btrlere nöbet de tutturmuyorlar...

Bir yazı yazıp çıkarmak bu kadar mu zor. Dys den göndermek çok mu uzun sürüyor?

Subatin sonunda vermistn dilekceyi ama hala tik yok

benim dilekçeme daha 1 ay olmadı

Arkadaşlar insan kaynakları yazılara cevap vermiyor diğer birimlere gönderiyor. Buradan şu sonuçları çıkarabiliriz:
1- Biz sizi takmıyoruz ne yaparsanız yapın değişiklik olmayacak
2- yeğiteke ve odsgm ye gerekli yazıyı gönderdi yakında bir değişiklik olacak
Ama değişiklik olacaksa dahi bu dönem olmaz bu yazının çıkmasıda uzun sürer.

Yeni bir gün , yeni umutlar..
Bu gün bakalım telefonları açacaklar mı..hepimiz arayalım arkadaşlar konuşan burada bilgi versin

Geri