BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

İKGM bilgisayarbilisimi engelliyor galiba, yine açılış sayfası görünmüyor.

En sonunda ulaştım
Gene ayni şeyler olumlu yazi cikacak bu benim şahsi Görüşümdiyor telefonu aaçan bey.
Dedim ikgm yegitek e birakmis bu işi yok öyle bbirşey dedi.. Bizde bekliyoruz diyor..

Bu saatten sonra çıkan yazı geriye dönük ödeme olmayacaksa pek de olumlu olmayacak benim için.

Meb internet bilgisayar bilişimi engelliyor galiba giriş yapamıyoruz.

bu ayda ekders yalan oldu galiba

eemree' Alıntı:
Hocam bunlar oyalama taktiği, kaç kişi dilekçe yazdı verdi cevap bile verilmiyor. Ne diyeyim herkesin rızkıyla oynuyorlar ben hakkımı HELAL etmiyorum, yarın birgün başlarına gelirse böyle birşey anarlar bizi.

eemree' Alıntı:

şubat ta gitti martta çıkaracakları yazıya arkadaş olumlu olumsuz bir yazı yayınlamak bu kadar mı zor

Arayın arkadaşlar bıksınlar iyiceee

ulaşan olabilirse buraya yazalım arkadaşlar

Bu hafta yeni gelişme yok - olmayacak arkadaşlar. Umutlar haftaya kaldı. Geriye dönük ücret alma ihtimalimiz de çok zayıf.

benden başka ulaşan olmadı mı?

Yk hocam kac kere aradim acan yok sen ulastinmi bise dedilermi

Ben ulaştım. Yukarıda mesajda da yazdım bi puruz varmış ama ne olduğunu söylemedi bu haftaya yetişmez o sorundan dolayı. Geçmişe dönük ekderslerimizi alabilecek mıyız diye sordum birşey söyleyemem ilden ile değişebilir dedi konuştuğumuz arkadaş. Olumlu bir yazı varmış ama içeriği nedir ne değildir bilemiyoruz

valla hep aynı kişiyle konuşuyoruz, konuştuğumuz kişinin yetkisi nedir bilmiyoruz, net bir bilgi yok ,oyalanıyorda olabiliriz, artık başka yollardan icraat e geçmek lazım

Her hafta önümüzdeki hafta dendi ve 6 hafta geride kaldı sonuc sıfır yarin ikgm yi yaziyi çıkartan bayanı mi arasak belki yefitek onun birimine sormustur

yarın cuma tekrar bi arayalım düşüren buraya yazsın ya olumlu bir haber var yada oyalıyorlar. dönüp dolaşıp davaya kalacak bu iş gibi

Ben BTR likden istifa dilekçemi verdim okulun yolunu da unuttum.... Arıza varmış şu varmış bu varmış mış mış mış.... lara ben de diyorum miş miş miş....

İstifa edmediginiz sürece daha çok bekleriz biz onlardan hareketi..

Bu MEB 'in bilişim öğretmenlerine gıcığı var, BBNET Site açılmıyor girtiş sayfası görünmüyor.

yeğitek bilgi vermeyerek sanki ciddi bir sırrı saklıyor allahm ya saten bbnet de açılmıyor okullarda artık korkmaya gerek kalmadı

meşgul çalıyo kesin bizden biri görüşüyor :D :D

Birşey çıkmaz boşuna beklemeyin, OYALIYORLAR... Ama herşey karşılıklı bunu kimse unutmasın :wink:

Şuan BTR yim ama artık hic birşey i sallamıyorum sseneye BTR de olmayacağım.Bizle dalga geçiliyorsa bizde dalgamıza bakarız bundan sonra..Bir bakanlık düşünün iki birimi birbiriyle çelişiyor . Bu anca Türkiyede olur.
Bu arada ulaşamadım bıktırana kadar arayalım

ark lar şimdi yeğitekle görüştüm çok şükür açtılar telefonu. bir bayan çıktı durumu anlattım 1 hafta 10 gün önce aramıştım ikgm olumlu yazı çıkacak demiştiniz ne oldu dedim. evet hocam olumlu yazı çıkacak dedi. nasıl oluyor bu olumlu ne demek dedim. ikgm size gelen yazıda ne diyor ki olumlu diyorsunuz dedim. ikgm den gelen yazıda bu konuda kararı siz verin gibisinden bir yazı geldi bize o yüzden destekleme kurslarında btr lerin görev alıp almayacağı konusunda yazıyı biz çıkacağız dedi. yazı ne zaman çıkar epeydir bekliyoruz geçen haftada çıkacak demiştiniz dedim oda hocam diğer ark lar seminerler de çok yoğunuz ama haftaya yazı çıkar. yazıyı daha yazmadık ama olumlu düşünüyoruz dedi. bende sizin yeni btr yazınızda ki 10. maddeye göre ki o maddede btr görevi ders saatleridir ders saatleri dışında ki örneğin benim dersim 3 de biter se 3 den sonra ben kurs ta veriyorum belletmenlik de yapıyorum dedim o da tamam hocam bizim için önemli olan ders saatinden sonra olması dedi. kesin haftaya çıkar mı dedim evet dedi.

ark lar inş. yeni yazı dedikleri gibi çıkar inş. hepimiz rahatlarız.

Yoğunlarmıştı bilmem ne binlerce insan sizi bekliyor gorevlendirmeniz acik ışte yazin gonderin haftaya haftaya diye salliyorlar resmen

Aynı sözler, haftaya ne diyecekler bakalım ya sabır

xxltc' Alıntı:
ark lar şimdi yeğitekle görüştüm çok şükür açtılar telefonu. bir bayan çıktı durumu anlattım 1 hafta 10 gün önce aramıştım ikgm olumlu yazı çıkacak demiştiniz ne oldu dedim. evet hocam olumlu yazı çıkacak dedi. nasıl oluyor bu olumlu ne demek dedim. ikgm size gelen yazıda ne diyor ki olumlu diyorsunuz dedim. ikgm den gelen yazıda bu konuda kararı siz verin gibisinden bir yazı geldi bize o yüzden destekleme kurslarında btr lerin görev alıp almayacağı konusunda yazıyı biz çıkacağız dedi. yazı ne zaman çıkar epeydir bekliyoruz geçen haftada çıkacak demiştiniz dedim oda hocam diğer ark lar seminerler de çok yoğunuz ama haftaya yazı çıkar. yazıyı daha yazmadık ama olumlu düşünüyoruz dedi. bende sizin yeni btr yazınızda ki 10. maddeye göre ki o maddede btr görevi ders saatleridir ders saatleri dışında ki örneğin benim dersim 3 de biter se 3 den sonra ben kurs ta veriyorum belletmenlik de yapıyorum dedim o da tamam hocam bizim için önemli olan ders saatinden sonra olması dedi. kesin haftaya çıkar mı dedim evet dedi.

ark lar inş. yeni yazı dedikleri gibi çıkar inş. hepimiz rahatlarız.
Güzel bir haber. Bunları söyleyen bayanın adı nedir? daha sonra bizde aradığımız da bu bayanla konuşalım.

adını sormadim zira aradığımız da bi erkekle bu bayan çıkıyor sürekli aynı kişiler bu defa bu bayan çıktı bunları soyledi. ark lar bende sallamalarindan rahatsizim ama enazindan durumumuz sıfır değil eğer yalan soylemiyorlarsa ki o kadarda olmaz zira tel açmamak veya bilgimiz yok veya gorusme devam ediyor kurumlar arasında denilebilir. olmayan birseye aklı başında kimse var demez heralde bundan dolayı umutluyum enazindan ikgm işi yegitek e bırakmış demekki daha kotu de olabilir iş uzadıkça uzayabilir mahkeme falan iyice uzar giderdi inş haftaya yayınlarlar da bu iş biter

Geri