ark lar şimdi yeğitekle görüştüm çok şükür açtılar telefonu. bir bayan çıktı durumu anlattım 1 hafta 10 gün önce aramıştım ikgm olumlu yazı çıkacak demiştiniz ne oldu dedim. evet hocam olumlu yazı çıkacak dedi. nasıl oluyor bu olumlu ne demek dedim. ikgm size gelen yazıda ne diyor ki olumlu diyorsunuz dedim. ikgm den gelen yazıda bu konuda kararı siz verin gibisinden bir yazı geldi bize o yüzden destekleme kurslarında btr lerin görev alıp almayacağı konusunda yazıyı biz çıkacağız dedi. yazı ne zaman çıkar epeydir bekliyoruz geçen haftada çıkacak demiştiniz dedim oda hocam diğer ark lar seminerler de çok yoğunuz ama haftaya yazı çıkar. yazıyı daha yazmadık ama olumlu düşünüyoruz dedi. bende sizin yeni btr yazınızda ki 10. maddeye göre ki o maddede btr görevi ders saatleridir ders saatleri dışında ki örneğin benim dersim 3 de biter se 3 den sonra ben kurs ta veriyorum belletmenlik de yapıyorum dedim o da tamam hocam bizim için önemli olan ders saatinden sonra olması dedi. kesin haftaya çıkar mı dedim evet dedi.
ark lar inş. yeni yazı dedikleri gibi çıkar inş. hepimiz rahatlarız.