antropi1' Alıntı:Vay arkadaş ha bugün çözümlenecek he yarın çözümlenecek derken bir hafta daha bitti... :verymad:
pyazar' Alıntı:Bugün yeğiteki aradım. Haftaya yazı göndereceklerini ve bunun büyük olasılıkla bizim için olumlu olacaklarını söylediler. Ama geriye dönük ödeme zor gözüküyor. bari bu ay bitmeden yazı gelse de bu ayın ek dersini kurtarsak. Olumlu ya da olumsuz gelse de bitsin bu belirsizlik
Aynı bizimkilerde oyle dedialemd@r' Alıntı:pyazar' Alıntı:Bugün yeğiteki aradım. Haftaya yazı göndereceklerini ve bunun büyük olasılıkla bizim için olumlu olacaklarını söylediler. Ama geriye dönük ödeme zor gözüküyor. bari bu ay bitmeden yazı gelse de bu ayın ek dersini kurtarsak. Olumlu ya da olumsuz gelse de bitsin bu belirsizlik
geriye dönük zor nerden çıkıyor hocam?bi düzeltme çıktı mı girdiğiniz kurs kaç hafta alırsınız ama gidip bunu sorarsak yine içgüzarlık eden çıkar..düzeltme yazısı gelsin toplu öderiz dedi okul idaresi konuştum..
hocam iki mesajından biri geriye dönük ödemeleri geri mi isteyecekler deyip duruyorsun, bu cümleyi unut artık 8)taatoo' Alıntı:benim anlamadığım arkadaşlar çoğu ilde kurslar veriliyor ekderslerinide veriyolar ama bikaç ilde kurslarda verilmiyor hatta ekderste verilmiyor bu uygulama niye böle farklılık gösteriyor
cevap basit burası Türkiye
benim merak ettiğim acaba geri dönük ekdersleri gerimi vercekler yoksa geçen senede ilk dönem ve bu dönem ekders alanlardan geri ödemesinimi isteyecekler
inşallah kimseyi mağdur etmeden herksiin hakkı olanı verirler
Kimimiz rüyasında görür kimimiz yanlış okur ne halee düşürdüler bizi.aynenbadi' Alıntı:Rüyam da yazıyı gördüm, kursları ve nöbet i açık açık yazmşlardı :mrgreen: inş gerçek olur :++:
bende aynı rüyamda gördüm ekders yazılır yazıyordu gelen yazıdaaynenbadi' Alıntı:Rüyam da yazıyı gördüm, kursları ve nöbet i açık açık yazmşlardı :mrgreen: inş gerçek olur :++:
hocam bizim il kursları devam ettiriyor ek derslerimizi de verdiaynenbadi' Alıntı:hocam iki mesajından biri geriye dönük ödemeleri geri mi isteyecekler deyip duruyorsun, bu cümleyi unut artık 8)taatoo' Alıntı:benim anlamadığım arkadaşlar çoğu ilde kurslar veriliyor ekderslerinide veriyolar ama bikaç ilde kurslarda verilmiyor hatta ekderste verilmiyor bu uygulama niye böle farklılık gösteriyor
benim merak ettiğim acaba geri dönük ekdersleri gerimi vercekler yoksa geçen senede ilk dönem ve bu dönem ekders alanlardan geri ödemesinimi isteyecekler
yok hocam sizin il in yaptığı doğru uygulama paranızı alıyorsanız sıkıntı yok, bizimkiler de sorun vartaatoo' Alıntı:hocam bizim il kursları devam ettiriyor ek derslerimizi de verdiaynenbadi' Alıntı:hocam iki mesajından biri geriye dönük ödemeleri geri mi isteyecekler deyip duruyorsun, bu cümleyi unut artık 8)taatoo' Alıntı:benim anlamadığım arkadaşlar çoğu ilde kurslar veriliyor ekderslerinide veriyolar ama bikaç ilde kurslarda verilmiyor hatta ekderste verilmiyor bu uygulama niye böle farklılık gösteriyor
bir çok ilde arkadaşlarımda aldı
zaten birkaç yerde saçmaladılar milletin kursunu iptal ettiler, dahada saçmalayıp alınan ek dersleri verin bakam geriye derlerse diye endişeleniyor insan ister istemez
bu kadar saçmalığın olduğu yerde her şey olur diye huylanıyoruz doğal olarak
ver deseler de vermem açarım davayı da olsun insan düşünmeden edemiyor
hocam dilekçenizi verdiyseniz, her gün yeğitek i arıyorsanız elinizden geleni yapıyrsunuz dmektir.baharpembe' Alıntı:bu iş bitti sanıırsam