BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

xtasy' Alıntı:
ben görüş sordum bilişim öğretmenleri 657'ye tabi memur mudur yoksa taşeron mudur diye sorunu kökünden çözücem az kaldı.. boşuna uğraşmayalım

Hocam sormayin boyle sorular akillinin biri taseronsunuz der ayikla pirincin taşını sonra

kayseri'de ve bir çok ilde biz ek dersimizi alamamaktan yakınırken, forumda bir çok arkadaş ek dersini sorunsuz alıyor ve kurslardan gelecek ek hizmet puanlarını konuşuyorlar. iki tane mi türkiye var ! ne bu adaletsizlik !

Arkadaşlar bugün itibariyle BTR iptali dilekçemin cevabı gelmiş. BTR iptal edilmiş. Bundan sonra artık normal öğretmenlik olarak yola devam ediyorum. Kurslarıma devam etmiştim bugüne kadar, yine onun için ekstra birşey yapmadan artık ekdersler yazılır diye düşünüyorum.

Bu hafta da geldi, geçti. Yine iki satır yazı çıkmadı ki oh be diyelim.

Sorduğum soruya bugün cevap gelmiş

Başvurunuza ilişkin cevap :

Fatih Projesi BT rehberliği görevi dışında kalan zamanlarda yapılan destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili yaşanan tereddütlerle ilgili Genel Müdürlüğümüz tarafından çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar neticelendiğinde il milli eğitim müdürlüklerine bilgilendirme yapılacaktır. Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı M.E.B. YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Başvurunuzun içeriğine göre birden fazla birimden cevap maili alabilirsiniz.

erdcannet' Alıntı:
Arkadaşlar bugün itibariyle BTR iptali dilekçemin cevabı gelmiş. BTR iptal edilmiş. Bundan sonra artık normal öğretmenlik olarak yola devam ediyorum. Kurslarıma devam etmiştim bugüne kadar, yine onun için ekstra birşey yapmadan artık ekdersler yazılır diye düşünüyorum.

Hayirli olsun hocam darisi seneye bizim basimiza ne diyim

birolgenc' Alıntı:

Fatih Projesi BT rehberliği görevi dışında kalan zamanlarda yapılan destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili yaşanan tereddütlerle ilgili Genel Müdürlüğümüz tarafından çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar neticelendiğinde il milli eğitim müdürlüklerine bilgilendirme yapılacaktır. Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı M.E.B. YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Hocam dilekce ile mi sordunuz bimere mi yazmistiniz ben dilekce vereli 3 hafta olacak hala cevap yok

birolgenc' Alıntı:
http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp

buradan sordum hocam aynı zamanda bimerdende sormuştum insan kaynakları aynı maddeyi(16.maddde) kopyalayıp yapıştırıp atmış bana bi cevap olarak değerlendirmedim bile buraya yazmadım o nedenle..

teşekkürler hocam

birolgenc' Alıntı:

Çok zor mu bi yazı, neyin çalışması millet çatırcçatır kursuna girp ücretini alıyor

aynenbadi hocam aynen öyle millet çatır çatır parasını alıyor

tomreader2010' Alıntı:
Hocam bu dönemde dostu düşmanıda öğrenmiş oldum,arkamdan konuşanmi dersin gülen mi dersin, benim kursun bboşluguna konmaya çalışanlar mı dersin..olumlu bir yazı gelsin hepsiyle görüşecem fırsatçılar hepsi

aynenbadi' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Hocam bu dönemde dostu düşmanıda öğrenmiş oldum,arkamdan konuşanmi dersin gülen mi dersin, benim kursun bboşluguna konmaya çalışanlar mı dersin..olumlu bir yazı gelsin hepsiyle görüşecem fırsatçılar hepsi

çok haklısın hocam kimseye güven olmuyor millet sanki parayı cebinden veriyormuş gibi muamele yapıyor

tomreader2010 hocam kişiler karakterini gösteriyor bu durumlarda. İnsan başka bölüm okusaymışım diyor yeri geldiğinde ancak haklı oldğunuz konuda diretmeye devam. Sizin dilekçeyi okula mı verdiniz? yoksa bimerden mi sordunuz? okula verdiyseniz sümen altı etme gibi bir durum mu oldu acaba? valilik 2 haftada benim dilekçeye cevap verdi. Sizin ki ilçede mi takıldı acaba?

erdcannet hocam okula verdim de ben istifa dilekçesi vermedim daha önce size söylemiştim sebebini, yeğiteğe sorulmak üzere okula dilekçe verdim okul gönderdi ancak ilçe sümen altı yaptı mı o konuda bilgim yok

Yeğitek'i bi arayıp sorun hocam olmadı, dilekçenin cevaı ne oldu diye. Mustafa bey bakıyor bizimle ilgili durumlara, kendisi sağolsun ilgilendi ben görüştüğümde.

hocam geçen hafta il koordinatörlüğünü arayınca pek olumlu konuşmamışlardı 2-3 defa arayınca artık utandım vallahi

Yeğitek deki eğitici arkadaşlara sordum, onlar olumlu yazı çıkacağından bahsetti en son gelişme bu. Yazı için herhangi bir tarih yok ama ay sonuna yetişebilir deniyor.

Bu gün gene hep birlikte arıyalım yüklenelim hızlandırsınlar biraz

ne kursa ne öğretmenliğe ne rehberliğe heves bırakmadılar insanda

tomreader2010' Alıntı:
Evet hocam Dersime konsantre olamiyorum maalesef sürekli aklıma geliyor yapılan bu haksızlık. Herkesin kursuna öğrenciler hazır seçili gelirken kendimiz öğrenci ayarladık kurs açtık. Kurs ücreti az olduğunda kurs acmadilar biz yine açtık. Çünkü biz eğitime öğretmenliğe açiz ama bizi sogutuyorlar hem meslekten hem hayattan herşeyden.

drejog' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Evet hocam Dersime konsantre olamiyorum maalesef sürekli aklıma geliyor yapılan bu haksızlık. Herkesin kursuna öğrenciler hazır seçili gelirken kendimiz öğrenci ayarladık kurs açtık. Kurs ücreti az olduğunda kurs acmadilar biz yine açtık. Çünkü biz eğitime öğretmenliğe açiz ama bizi sogutuyorlar hem meslekten hem hayattan herşeyden.

birde sanki zorla kurs açtırıyorlar gibi diğer branşların nispet yapar gibi kurslara girerken oflayıp puflaması bitiriyor beni

bir haftayı daha mışla muşla bitirdik :? :?

Bugün yeğiteki aradım. Haftaya yazı göndereceklerini ve bunun büyük olasılıkla bizim için olumlu olacaklarını söylediler. Ama geriye dönük ödeme zor gözüküyor. bari bu ay bitmeden yazı gelse de bu ayın ek dersini kurtarsak. Olumlu ya da olumsuz gelse de bitsin bu belirsizlik

pyazar' Alıntı:
Bugün yeğiteki aradım. Haftaya yazı göndereceklerini ve bunun büyük olasılıkla bizim için olumlu olacaklarını söylediler. Ama geriye dönük ödeme zor gözüküyor. bari bu ay bitmeden yazı gelse de bu ayın ek dersini kurtarsak. Olumlu ya da olumsuz gelse de bitsin bu belirsizlik
Çıkacak yazıdan çok korkuom, bu güne kadar açık, net , anlaşılır hiç bir yazı çıkmadı bizimle ilgili

aynenbadi' Alıntı:
pyazar' Alıntı:
Çıkacak yazıdan çok korkuom, bu güne kadar açık, net , anlaşılır hiç bir yazı çıkmadı bizimle ilgili

Aynen hocam. Çok doğru tespitte bulundunuz.

2 gun oncede yegitek bi arkadasa yazi genel mudurluge geldi denilmişti, haftaya bir yazi cikacaksa olumlu yada olumsu oldugu bellidir heralde

Yazi var haftaya okullara yazacaz deniyo umutluyum olumlu olacak deniliyo bole bir sey olabilirmi yani dusunuyorum aklim almiyo eger yazi belliyse ya olumludur ya olumsuz neyin daha muhtemel cevaplanmasini soyluyosun haftayada cikmaz gibi olumluysa olumlu olumsuzsa yazin olumsuz milet onune baksin o kadar kisinin hakki geciyor ya

murat_erg' Alıntı:
Yazi var haftaya okullara yazacaz deniyo umutluyum olumlu olacak deniliyo bole bir sey olabilirmi yani dusunuyorum aklim almiyo eger yazi belliyse ya olumludur ya olumsuz neyin daha muhtemel cevaplanmasini soyluyosun haftayada cikmaz gibi olumluysa olumlu olumsuzsa yazin olumsuz milet onune baksin o kadar kisinin hakki geciyor ya
Süründürmeden olur mu hocam hiç

Vay arkadaş ha bugün çözümlenecek he yarın çözümlenecek derken bir hafta daha bitti... :verymad:

Geri