Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları
0312 413 17 69 güney hanım o yazıyı yazan.
0312 413 17 69 güney hanım o yazıyı yazan.
aynenbadi' Alıntı:her gün aralıksız yeğitek i İGKM yi arıyorum mail atıyorum avukatlarla görüşüyorum, ben hakkım için mücadele ediyorum. Ama eminim şu forumda şu başlığı okuyup mağdur olan çok kişi var ve sadece okumakla gelişmeleri takip etmekle yetiniyorlar, nasıl olsa birileri onların yerine uğraşıyor
:++:alemd@r' Alıntı:bİZE GELEN MESAJ BU HOCAM..xsavis' Alıntı:alemd@r' Alıntı:SON DAKİKA!
İLÇE FORMATÖRÜNDEN ALDIĞIM HABERE GÖRE İNSAN KAYNAKLARI YEGİTEKE YAZIYI YAZIN SORUNU ÇÖZÜN DİYE GÖRÜŞ BİLDİRMİŞ BİR İKİ GÜNE ÇÖZÜLECEKMİŞ..
Bizim açımızdan olumlu yönde mi yoksa olumsuz mu?
Yani İKGM şunu mu demek istemiş aceba; "Bizim dediğimiz neyse o ek ders yazılmaz; sorunu bu yönde siz çözün?" mü?
Yoksa "YEĞİTEK görevlendirme yazısına göre çözün" mü?
Bu konuda bir açıklık var mı?
antropi1' Alıntı:Bu problem 51 gündür ÇÖZÜLEMİYOR.
yarın arayacağım ve derse neden girmemiz gerektiğini soracağım.dijireis79' Alıntı:0312 413 17 69 güney hanım o yazıyı yazan.
Aynen hocam biz de takipçisiyiz ve lehimize dönene kadar mücadeleye devam edeceğiz.alemd@r' Alıntı:antropi1' Alıntı:Bu problem 51 gündür ÇÖZÜLEMİYOR.
hocam bizde 52,53 olmasın diye sürekli sendika ilçe arıyoruz..
genelge içeriği nedir sayın hocam?aynenbadi' Alıntı:Saat 15:00 dan sonra genelde ulaşılıyor yegitek e
hayırdır ne genelgesi hocam içeriği hakkında bilgi varmı yeğitek mağlum cevap vermiyor bilgi alacak biri varsa soralımaynenbadi' Alıntı:Saat 15:00 dan sonra genelde ulaşılıyor yegitek e
xxltc' Alıntı:hayırdır ne genelgesi hocam içeriği hakkında bilgi varmı yeğitek mağlum cevap vermiyor bilgi alacak biri varsa soralımaynenbadi' Alıntı:Saat 15:00 dan sonra genelde ulaşılıyor yegitek e
http://ankara.meb.gov.tr/anasayfa.asp?blm=B03tomreader2010' Alıntı:Ozel buro subesi neresiymis acaba ???