BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

file.php

Bizim gibi görevlendirilmiş müdür yardımcıları ek ders alabilir diyor. Hani 18 saatten fazla ücret hiç bir şekilde alamıyorduk ! (Geçici görevlendirmeydik !) Bunlar kurs açarsa da ek ders ücreti alırlar işte bir görüş yazısı daha.. bunlar ne yapmaya çalışıyorlar, ben mi yazıyı yanlış yorumluyorum..

E birebir bizimle aynı madde.. Ama idarecilere gelince veriliyor da biz BTR'lere mi verilmiyor. Bu da bizim emsal yazımız işte..

xsavis' Alıntı:
E birebir bizimle aynı madde.. Ama idarecilere gelince veriliyor da biz BTR'lere mi verilmiyor. Bu da bizim emsal yazımız işte..

aynen hocam :+1:

Bu konuyu çözemeyen YEĞİTEK e artık bir şey diyemiyorum.
50. gün bugün ama hala işler çözülemedi.
Aynı görevlendirme ama farklı 2 uygulama.
YEĞİTEK LÜTFEN ARTIK YANIMIZDA OL...

Ben Bimere yazdım bana ekders yönetmeliğinin 16.2 maddesini kopyala yapıştır yapıp göndermişler.
Bende tekrar Bimere asli görevleri için ayrıca ekders ücretinden yararlanamazlar cümlesine göre kurs öğretmenlerin asli görevi midir yoksa değil midir diye yazdım. Daha cevap gelmedi.

yazıların arasındaki 7 fark nedir ?
tıpa tıp aynı. ama sonuç paragrafı ne hikmetse farklı :verymad:

çünkü yöneticilerin elinden kursu al hepsi bırakır yöneticiliği, nasılda BTR amelesi buluruz diye düşünüyorlar

antropi1' Alıntı:
yazıların arasındaki 7 fark nedir ?
tıpa tıp aynı. ama sonuç paragrafı ne hikmetse farklı :verymad:
:+1:

Aynı kişerin imzası
Aynı madde ye göre farklı değerlendirme.
Ne fark var? yarım saatten beri bakıyorum.
Biri bana ne olur açıklasın bu durumu?

Ekli dosyalar

• 18012016-00576183-ek-ders.jpg
    18012016-00576183-ek-ders.jpg
    189.4 KB · Görüntüleme: 446

valla bende en az 5 kez okudum son paragrafı yanlış mı okuyorum diye :cry: bunların bize bir garezi mi var :x

alibaly' Alıntı:
file.php

Bizim gibi görevlendirilmiş müdür yardımcıları ek ders alabilir diyor. Hani 18 saatten fazla ücret hiç bir şekilde alamıyorduk ! (Geçici görevlendirmeydik !) Bunlar kurs açarsa da ek ders ücreti alırlar işte bir görüş yazısı daha.. bunlar ne yapmaya çalışıyorlar, ben mi yazıyı yanlış yorumluyorum..
arkadaşlar bu ekders konusu insan kaynaklarına yeni devredilmiş. Adamlar elini yüzüne bulaştırdı saçama sapan yazı yayınlıyorlar. Birileri bunlara dur demeli.!!!!

Ölçe ve değerlendirme genel müdürlüğünden konuştuğum bir kişi asıl sorunun bizim görevlendirmemizde ki Rehber öğretmen kelimesinden kaynaklanıyor diye belirtti. Asli görevi için ek ders ödenmez kelimesi rehber öğretmenler için konulmuş zamanında. Kafama hiç yatmamıştı ama şimdi bu iki yazıyı görünce acaba mı dedim.

Bu konuya da yazan kalmadı artık.

Kaç haftadır kurs yapıyorum, 5 kuruş alamadık. Bugün ilçeye yazı yazacağım. Madem asli görevimiz için ek ders ödenmiyor, kursumu kapatmasınlar da bedava gelip gideyim hafta sonu. Bu şekilde yazacağım. Kursu kapatmayacağım. Ücret bu saatten sonra ödenmeyecek, bundan iyice emin oldum ama buna rağmen kursa devam edeceğim sene sonuna kadar.

Fbtr görevinden istifa dilekçesi veren oldu mu? oldu ise dilekçe sonucu ne oldu?

yine benim dediğime geliyor. bu adamlar bizim aylık karşılığını doldurmadığımızı düşünüyor. çünkü görüş soran arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam 8 saati vardı. müdür yardımcıları 6 saat ile maaş karşılığını dolduruyor ama bizlerin çoğunun bu karşılığı doldurmadığını DÜŞÜNMELERİNDEN dolayı böyle ayrım yapıyorlar bize karşı. evet rehber öğretmenleri derse girmiyor dolayısıyla onların tüm mesaisi aylık karşılığı sayılıyor. Ama bizim durumumuz farklı tabiki. Bence yine bu işi çözecek olan YEĞİTEK'tir. Kesinlikle görev tanımlamamızı yapmalılar. İnsan kaynaklarıyla uğraşmak bize ümitsizlikten başka bir şey vermez. Mail atarak, arayarak ve il koordinatörleri ile mesajımızı YEĞİTEK'e iletmeliyiz.

Bu yazı bizim için önemli bence emsal gösterebiliriz; ama kimse umursamadı gördüğüm kadarıyla ya da herkes umudunu kesti. Arkadaşlar devam, sesimizin dahada yükselmesi lazım !

m_esen' Alıntı:
Fbtr görevinden istifa dilekçesi veren oldu mu? oldu ise dilekçe sonucu ne oldu?
ben istifa dilekçesi verdim. En son valinin önündeydi, geçen hafta. Bu hafta henüz gelişme yok olursa burdan paylaşacağım. Ankara/polatlı.

Erdcannet hocam ankara polatlı da son durum nedir kurs ücretleriyle ilgili?

misket55' Alıntı:
yine benim dediğime geliyor. bu adamlar bizim aylık karşılığını doldurmadığımızı düşünüyor. çünkü görüş soran arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam 8 saati vardı. müdür yardımcıları 6 saat ile maaş karşılığını dolduruyor ama bizlerin çoğunun bu karşılığı doldurmadığını DÜŞÜNMELERİNDEN dolayı böyle ayrım yapıyorlar bize karşı. evet rehber öğretmenleri derse girmiyor dolayısıyla onların tüm mesaisi aylık karşılığı sayılıyor. Ama bizim durumumuz farklı tabiki. Bence yine bu işi çözecek olan YEĞİTEK'tir. Kesinlikle görev tanımlamamızı yapmalılar. İnsan kaynaklarıyla uğraşmak bize ümitsizlikten başka bir şey vermez. Mail atarak, arayarak ve il koordinatörleri ile mesajımızı YEĞİTEK'e iletmeliyiz.

aynen hocam banada böyle geliyor 15 in altında dersi olanlar için düşünmüşler ve hepimizi öyle sanıyorlar galiba

kursu kapatılıp sendika aracılığı ile kimse mahkemeye başvurmadı mı?

şimdi tekrar konuştum her ne kadar umudum olmasada son kez arayayım dedim yeğiteki ve gerçekten temkinli ama gerçekten olumlu adımların olduğunu netleşmediği için kesin bişe soyleyemediğini ama şahsi kanaatim olumlu olacaktır biliyorum dedi bişeyler bildiği kesindi teşekkür ettim bende kesinlikle bu adımdan dönülecektir olumlu olduğu anda saten hemen gerekli işlemi yapacağız dedi yeğitek ayrıca üst düzeyde görüşme olduğu kesin insan kaynakları yeğiteke herhangi bir cevap henüz vermemiş ama olumlu olacağını kesinlikle söyledi.Yeğiteki suçladık bende suçladım ama arkadaşın dediği hocam biz sizi görevlendirirken görevlendirme yazılarınız vs hepsinden insan kaynaklarının haberi olduğunu insan kaynaklarına sorduklarını ki öle yazıyı çıkartttıklarını söyledi buna rahmen insan kaynaklarının bööle bi cevap vermesi saçmalık onlarda biliyor yani yeğiteki suçlamıyorum bu saatten sonra halen umudumu kaybetmiyorum birde kursunuzu kesinlikle kapatmayın geriye dönük alırsınız saten dedi kendisi kolay gelsin

murat_erg' Alıntı:
şimdi tekrar konuştum her ne kadar umudum olmasada son kez arayayım dedim yeğiteki ve gerçekten temkinli ama gerçekten olumlu adımların olduğunu netleşmediği için kesin bişe soyleyemediğini ama şahsi kanaatim olumlu olacaktır biliyorum dedi bişeyler bildiği kesindi teşekkür ettim bende kesinlikle bu adımdan dönülecektir olumlu olduğu anda saten hemen gerekli işlemi yapacağız dedi yeğitek ayrıca üst düzeyde görüşme olduğu kesin insan kaynakları yeğiteke herhangi bir cevap henüz vermemiş ama olumlu olacağını kesinlikle söyledi.Yeğiteki suçladık bende suçladım ama arkadaşın dediği hocam biz sizi görevlendirirken görevlendirme yazılarınız vs hepsinden insan kaynaklarının haberi olduğunu insan kaynaklarına sorduklarını ki öle yazıyı çıkartttıklarını söyledi buna rahmen insan kaynaklarının bööle bi cevap vermesi saçmalık onlarda biliyor yani yeğiteki suçlamıyorum bu saatten sonra halen umudumu kaybetmiyorum birde kursunuzu kesinlikle kapatmayın geriye dönük alırsınız saten dedi kendisi kolay gelsin
Murat hocam atamalarin ilk arttigi 2013 tede umut vermistiniz gene veriyorsunuz umarim 2013teki gibi olur

Hocam tesekkur ederiz öncelikle bir de yegitekte gorustugun numarayı paylasirmisin

İnşallah sonuç olumlu olur. Allah'tan ümit kesilmez.

Bu yazı yetkili sendikanın devreye girmesi ile bu şekilde çevirildiğini düşünüyorum. Tüm idareciler neredeyse yetkili sendikaya bağlı ve kendi üyelerini mağdur edecek değiller.

Bu sendika bilişim öğretmenleri içinde biraz çaba sarfetse bizim işimizde kolay bir şekilde çözülecektir.

xsavis' Alıntı:
alibaly' Alıntı:

Bu yazı varken bırakılmaz bu işin peşi..

Geri