BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Bimerden Gelen Cevap bu arkadaşlar bizim yazında çalıştığımızı sanıyorlar bu yazıyı yorumlayan arkadaşta bi problem var bence asli görevimizi bi anlatmak lazım bizim aslen DYK da ders vermek için görevlendirildiğimizi mi sanıyor acaba :verymad:

asli görevimizi anlatacak en üst merci yeğitek hocam onlar bile anlatamadılar ki bu işin düzeleceği yok sanırım

4 hafta Fahri olarak kurs verdik şimdi öyle mi..

seneye tahta, tablet ve bilgisayalarla başarılar dileriz

bimer İGKM ye yönlendiriyor oradan otomatik cevap veriliyor, bu mahkemesiz çözülmez :verymad:

dilekçe vermeye gerek yok sanırım direkt okula gelen yazı üzerinden dava açılabilir diye düşünüyorum
sendika üzerinden avukatla konuşucam bakalım o ne diyecek
yeğitek ortada bıraktı bizi

Yegitek öğretmenlerine sahip çıkmıyor sonrada bizden fatih projesine sahip çıkmamızı istiyor.

BTR benim icin maalesef başlamadan bitmistir.

bir saçmalıktır gidiyor bakalım seneyede başka birşey çıkar
usandırdılar artık

Yegitek görev sinirlarimizi belirten yeni bir yazı yayımlarsa hallolabilir. Bir de bu kadar ısrar etmelerinin nedeni bir çok okulda bt öğretmeninin ders karşılığını dolduramamasi bence. Zaten maaş karşılığını doldurmadan Full ekders alınıyor bir de kursta almasın kursta verdiği ders bunun karşılığı sayilsin mantığı var...zaten görüş yazısı isteyen arkadaşın durumu da böyleydi ve buna binaen bu yazıyı cikardilar. Ben yegiteké mail attım görev tanimimizi yapın diye

Usandım yeminle. Bırakırım BTR'yi ben Cumaya kadar belli olmazsa... Biz etik değerlerimizden ödün vermemek için 28 saat dersimiz varken sırf okulumuza katkımız olsun diye görev alıyoruz, maddi kaybımız bile yokken okulda daha fazla kalıyoruz.. Sahip çıkılmıyor bile YEĞİTEK tarafından. Bu işin suyu çıktı...
Maarif müfettişler sitesi bile artık 16-b diyor da başka birşey demiyor. Keyfime bakarım boş günümde bundan sonra...

Xsivas arkadaşıma katılıyorum sırf okulda birisi olsun diye görev aldım fbtr olmazsam 17 saat alıyorum zaten okula katkı olsun bransimizda faydalı olalım dedik gelinen nokta yanlış yaptığımızı gösteriyor.

misket55' Alıntı:
Yegitek görev sinirlarimizi belirten yeni bir yazı yayımlarsa hallolabilir. Bir de bu kadar ısrar etmelerinin nedeni bir çok okulda bt öğretmeninin ders karşılığını dolduramamasi bence. Zaten maaş karşılığını doldurmadan Full ekders alınıyor bir de kursta almasın kursta verdiği ders bunun karşılığı sayilsin mantığı var...zaten görüş yazısı isteyen arkadaşın durumu da böyleydi ve buna binaen bu yazıyı cikardilar. Ben yegiteké mail attım görev tanimimizi yapın diye

bu nasıl düşüncedir ya saten maaş karşılığını doldurmuyo full ek ders alıyor babasının hayrınamı veriyor kardeşim ek dersi okuldaki tüm teknolojik şeyle sen ilgileniyrsn bırak teknolojiyi saçma işlerle bile kendi branşımızın bakış açısı bu ise insan kaynaklarına çok görmemek gerek

murat_erg' Alıntı:
misket55' Alıntı:

bu nasıl düşüncedir ya saten maaş karşılığını doldurmuyo full ek ders alıyor babasının hayrınamı veriyor kardeşim ek dersi okuldaki tüm teknolojik şeyle sen ilgileniyrsn bırak teknolojiyi saçma işlerle bile kendi branşımızın bakış açısı bu ise insan kaynaklarına çok görmemek gerek
Ben onların bakış açısı bu olabilir diye yazdım kendi bakışım değil çünkü görüş soran arkadaş maaş karşılığını dolduruyor ve bu yüzden böyle dusunmuslerdir dedim hocam artık her yazı yanlış yorumlanır olmus

misket55' Alıntı:

katılıyorum hocam yeğitek yeni bir yazı dağıtırsa dyk açabilir felan diye sıkıntı olmaz bence

yeğitek yeni yazısında tamamen tahminim btr öğretmeni hiç bir görevde yer alamaz diye yazı yayınlıcak

murat_erg' Alıntı:
yeğitek yeni yazısında tamamen tahminim btr öğretmeni hiç bir görevde yer alamaz diye yazı yayınlıcak

aynen öyle olacak hocam düzeltselerdi şimdiye kadar düzeltirlerdi ikgm nin yazısının üstünde yeni yazı yayınlayamazlar artık

10 gundur yegitek cevrimdisi ulasilamjyor ulasan oldumu acaba

Arkadaşlar bir arkadaş Hamza Aydoğdu ile görüşmüş kendi bilgisinin olmadığını söylemiş. Bu yazıyı yazan bakanlık görevlisine herkes sen yanlışsın diyor adam hala haklıyım diye tüm bilgi edinme cevaplarına yönetmelik maddesini kopyala yapıştır yapıp gönderiyor. Amirleri de hala ya bu kadar adam da değil de sende mi sorun var demiyor.

Ey Yeğitek kesin bir şey söylede iptal edelim BTR yi ! Yeter artık kafamız şişti aylardır...... :verymad:

alibaly' Alıntı:
Ey Yeğitek kesin bir şey söylede iptal edelim BTR yi ! Yeter artık kafamız şişti aylardır...... :verymad:
Durman hata hocam istifa dilekcene zaten 2 3 hafta sonra donerler. Benm imkanim olsa ilk gun istifa ederdim. Seneyede btr falan olmam

Arkadalar hakikaten çok enteresan bir ülke olduk. . Bazı iller kurs açıyor, ücretini ödüyor, bazıları açmıyor, bazıları ödemiyor.

dijireis79' Alıntı:
Arkadaşlar bir arkadaş Hamza Aydoğdu ile görüşmüş kendi bilgisinin olmadığını söylemiş. Bu yazıyı yazan bakanlık görevlisine herkes sen yanlışsın diyor adam hala haklıyım diye tüm bilgi edinme cevaplarına yönetmelik maddesini kopyala yapıştır yapıp gönderiyor. Amirleri de hala ya bu kadar adam da değil de sende mi sorun var demiyor.
bilgisi olmadan mı imza atmış?

Evet hocam bilgisi yokmuş. Alt birimler yazıp gönderiyormuş. Gidin yazıyı yazanla sorununuzu çözün ne karar çıkarsa ben uygularım diyormuş. İnsan Kaynakları Genel Müdürü.

yazı yazan bayanın Asli göreviniz dediği şey ÖĞRETMENLİK. Öğretmenlik adına bir şey yapamazsınız diyor.(saçmalıyor da ondan). Bayanın bu düşüncesinden vazgeçirebilmek için kadromuzun bulunduğu okulda ki Bt yazılım derslerine girmememiz gerektiği ile ilgili bir cevap almamız. Eğer derslere girmeyeceksiniz diye bir yazı yazarsa o zaman o kadar BT yazıalım dersine ücretli öğretmenlere versinler ek ders ödesinler. Bakalım ne kadar kar edecek. ( ek ders maddesinde yazan asli görevi için ek ders ödenmez cümlesi girmiş olduğumuz derslerin karşılığında ücret alamaz demek aslında ama. gel de anlat)

Hangi memurun hafta sonu çalışması asli göreviymiş, ve hafta sonu gelipte yaptığı işten ücret almayan tek bir memur var mıymış? Bu sorulara cevap verebiliyorlarsa ben hak iddia etmiyorum...

İKGM'nin Aydın yazısını emsal gösterip, okula resmi yazı gelmemiş olsa dahi kurs ek dersimizi kesme hakkı var mı idarenin?

:?:

xsavis' Alıntı:
İKGM'nin Aydın yazısını emsal gösterip, okula resmi yazı gelmemiş olsa dahi kurs ek dersimizi kesme hakkı var mı idarenin?

:?:
Görüş yazılarının dağıtımı sadece görüşü soran birime olur. Eğer ihtiyaç duyulursa bakanlık başka bir resmi yazıyla onu diğer bütün illere de yazar. O yüzden maalesef okulunuz isterse kendisine vazife edinip o yazıya göre kurs ücreti ödemeyebilir. Sizde okula dilekçe verirsiniz ve size cevap olarak Aydın yazısını verebilirler.

Geri