BTR Öğretmenlerinin DYK Müracaatı SONUÇLANDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: BTR Öğretmenlerinin DYK İlgili Müraacatları ve Sonuçları

Yeğitek in çıkıp artık kurs açabilirler demesi lazım at izi it izine karıştı, bazı il ler açarken biz acamıyoruz bu işi çözmeliler

aynenbadi' Alıntı:
Yeğitek in çıkıp artık kurs açabilirler demesi lazım at izi it izine karıştı, bazı il ler açarken biz acamıyoruz bu işi çözmeliler

Bencede hocam is yegitekte bitiyor simdiye kadar olumlu yada olumsuz bir cevap verilmeliydi ki insanlarda yoluna baksaydi bu sanirim 5. Hafta 2. Donemde

ark lar bu sendikaların yazıları ne oldu onlara cevap gelmedi mi acaba hiç ses yok onlardan türk eğitim senin kinin sonucunu görmedim varmı sendikalar konusunda bir gelişme veya dava açan açacak olan kimse

Sendikalari bilmem ama yaklasik 2 hafta once okula dilekce verdim hala cevap gelmedi

ark lar dava konusunda adım atan oldu mu yada yeğitek den umudu olan var mı halen son olarak konuşan oldu mu yeğitekle kaçtı bunların numarası ben bir daha arayıp şansımı deneyim açarlarsa hani 1-2 haftaya hallolacaktı deyim bari :-1:

gerçi kimseye güven olmuyor sonra çıkıp kim dedi biz demedik bakacaz dedik şimdide olmadı derlerse şaşırmam

Yeğitekten haber gelmesini bekliyoruz hala. Olumlu olumsuz birşey demesi lazım artık ki biz de yolu yordamı neyse artık yolumuzu çizsek. Olumsuz sonuç alırsak Ankara'daki tesli arkadaşlar iletişime geçip dava açalım.

arkadaşlar şimdi yine yeğitek i aradım ikgm den yazı gelmiş ellerine onların istediği görüşe verilen cevap yazısı yani. cevap ney diye sordum elimize ulaşmadı genel müdürlükte ama olumlu olacak gibi dedi (öyle olmasına inanmak istiyorum) biz btr ler kendi okulumuz üzerinden sorduğumuzda bizlere kopyala yapıştır aydın ilinin aynı yazısını gönderiyorlar sizede öyle mi geldi acaba dedim de yok biz farklı yazışıyoruz ama bu iş çözülecek olumlu gibi fakat içeriğini tam bilmiyorum yazı bi elimize gelsin dedi. bu dönem böyle biter mi ne olacak yoksa btr bırakma durumumuz var dedim yok hocam dönem sonuna kadar falan sürmez dediler. inşallah dedikleri gibi olur zira bu sözleri epeydir söylüyorlar maximum mart sonuna kadar çözmeleri lazım yoksa bu iş yeğitekden yana yatar davaya bakar bence

bir kaç gün sonra tekrar sormakda fayda var ikgm den yazı geldi diyorsunuz yazının içeriği nedir nasıl cevap verilmiş bu iş hallolacak mı yoksa istifa mı edelim diye

2 gün önce bende konuşmuştum benzer ifadeler kullanıldı arayalım arkadaşlar mutlaka gelen yazıdan haberleri vardır genel müdürlüğünde olan yazı anında ellerine ulaşabilir acaba nasıl bir cevap verilmiş mutlaka öğrenelim arayalım bu saatlerde ulaşılıyo 0312 296 95 66

Aynı cevap veriliyor, olsun herkes arasin arkadaslar

Şimdi aradım haftaya kadar olumlu yönde bir yazı gidecek dendi illere fakat kurs ücretlerinde geriye dönük ek derslerı verilip verilmeyeceği illere bağlı denildi alamayabilir miyiz bu durumda?

mateist62' Alıntı:
Şimdi aradım haftaya kadar olumlu yönde bir yazı gidecek dendi illere fakat kurs ücretlerinde geriye dönük ek derslerı verilip verilmeyeceği illere bağlı denildi alamayabilir miyiz bu durumda?

hocam onayı alma tarihine bkar o..sonuçt bi yanlışlık ile ücret ödenmedi..

umarım bu sefer dedikleri gibi olur ve haftaya bu iş düzelir

Bu gün hayret olumlu konuşuyorlar, aramayanlarda mutlaka arasın

her ne kadar güvensemde dejavu yaşamayalımda ilk aradığımızdada bu hafta çözülecek denmişti ama bu sefer güveniyorum inşlh olcak bu arada yarım saattir ulaşamıyorum

evet açan yok öğle yemeğinden gelmediler sanırım

bencede olumlu konuşuyorlar ama inş. öyledir zira bu saçmalığın biran önce çözülmesi lazım

murat_erg' Alıntı:
her ne kadar güvensemde dejavu yaşamayalımda ilk aradığımızdada bu hafta çözülecek denmişti ama bu sefer güveniyorum inşlh olcak bu arada yarım saattir ulaşamıyorum
hocam bende en son 2-3 hafta önce telefonu açınca konuşmuştum bana önce 1 haftaya hallolur dediler 1 hafta sonra aradım belli olmaz ne zaman hal olacağı dediler ki söyleyen aynı adamdı. şimdi de olumlu düşünmek istiyorum zira ikgm den bir yazı yeğitek e gelmiş ortada böyle bitr gerçek var yazı olumlu diyorlar ama ben görmeden tam güvenemiyorum ama inş. mart ayı bitmeden hallederler.

benim numarayı ezberlediler heralde açan yok :o

Aynen ben de artık zor düşürüyorum

Ben de bimer den mail attım Yazıdaki asli görevleri dışında ibaresine göre dedim dyk öğretmenlerin asli görevi midir yoksa değil midir? diye sordum. Mail trafiği aşağıdaki gibi hala cevap yok!
Bimer - Meb - İnsan Kaynakları - Meb - Aydın Valiliği - İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Eyyyyy BT Öğretmenleri,

Yazı olumlu olsa zart diye İKGM yayınlardı yada bir yerlerde çıkardı bu, foto çekillirdi vs vs.
Yazı olumsuz olduğunda nasıl yayılıyorda olumlu olduğunda YEĞİTEKe gidiyor anlamadım.

Ama yine de helal olsun çabalarınıza, he bir de bimere yazacam Bilişim Teknolojieri Öğretmenleri öğretmen midir diye, gelecek cevaba göre ....neyse

kesin bi bit yeniği vardır bu işte.

Sanırım bu dönem dyk bizim branş için hayal oldu. Seneye bakalım ne olacak.
Peki bize teogda görev verirler mi?

Yoksa önümüze yine aydına giden yazıyı mı çıkarırlar. Bu konuda düşünceniz nedir arkadaşlar.

Artık çıksa da şu yazı ne olduğumuzu anlasak?

ark lar yegitek i sürekli arayarak tetikte bekledigimizi biran önce bizlere haber vermeleri gerektiğini gorsunler

ben görüş sordum bilişim öğretmenleri 657'ye tabi memur mudur yoksa taşeron mudur diye sorunu kökünden çözücem az kaldı.. boşuna uğraşmayalım

aynenbadi' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/mevzuat-yonetmelik-f25/destekleme-ve-yetistirme-kurslari-ek-puani-t150806.html
Bu başlıkta BTR olup kurs acanların ve uucret aldıklarını göreceksiniz. Ben de diyorum niye bu kadar az ız .Herkesin keyfi yerindeymiş
ne yazık ki arkadaşlar ben de hafta sonu kursum yüzünden 2.dönemden itibaren BT formatör olamadım, oldurmadılar. artık ek derslerimize bakıp da zorlarına gidenler rahat bi nefes alırlar :x

Geri