aynenbadi' Alıntı:Yeğitek in çıkıp artık kurs açabilirler demesi lazım at izi it izine karıştı, bazı il ler açarken biz acamıyoruz bu işi çözmeliler
mateist62' Alıntı:Şimdi aradım haftaya kadar olumlu yönde bir yazı gidecek dendi illere fakat kurs ücretlerinde geriye dönük ek derslerı verilip verilmeyeceği illere bağlı denildi alamayabilir miyiz bu durumda?
hocam bende en son 2-3 hafta önce telefonu açınca konuşmuştum bana önce 1 haftaya hallolur dediler 1 hafta sonra aradım belli olmaz ne zaman hal olacağı dediler ki söyleyen aynı adamdı. şimdi de olumlu düşünmek istiyorum zira ikgm den bir yazı yeğitek e gelmiş ortada böyle bitr gerçek var yazı olumlu diyorlar ama ben görmeden tam güvenemiyorum ama inş. mart ayı bitmeden hallederler.murat_erg' Alıntı:her ne kadar güvensemde dejavu yaşamayalımda ilk aradığımızdada bu hafta çözülecek denmişti ama bu sefer güveniyorum inşlh olcak bu arada yarım saattir ulaşamıyorum
ne yazık ki arkadaşlar ben de hafta sonu kursum yüzünden 2.dönemden itibaren BT formatör olamadım, oldurmadılar. artık ek derslerimize bakıp da zorlarına gidenler rahat bi nefes alırlar :xaynenbadi' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/mevzuat-yonetmelik-f25/destekleme-ve-yetistirme-kurslari-ek-puani-t150806.html
Bu başlıkta BTR olup kurs acanların ve uucret aldıklarını göreceksiniz. Ben de diyorum niye bu kadar az ız .Herkesin keyfi yerindeymiş